Email Checker

Alle reviews

Email Checker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

SOHOSTED

3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Neostrada

2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

TransIP

10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Email Checker

Om te weten als je email in realtime correct en actief is, is in de meeste gevallen een kunst. Het vergt heel veel van je om de correcties te ontdekken. Daarom is het een optie om Email Checker uit te proberen. Over dit bedrijf kun je veel meer gaan weten als je reviews van eerdere klanten leest, die gebruik hebben gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Op ErvaringenSite, kun je gerust lezen over reviews.

Over Email Checker
Een van de langstlopende e-mailcontroleservices is wel Email Checker. Het bedrijf dateert uit 2009. Het bedrijf had een bescheiden oorsprong als een eenvoudig, gratis hulpmiddel om zo de geldigheid van e-mails op een eenvoudige manier te kunnen controleren. Het bedrijf is in de afgelopen jaren flink gaan groeien en de populariteit van het bedrijf is ook gaan stijgen. Email Checker is gericht op wereldwijde vooruitzichten. Het thuisland van het bedrijf is Verenigd Koninkrijk. In de landen zoals de VS, Noord- Amerika en het Midden-Oosten is het bedrijf aanwezig.

Email Checker is een bedrijf die speciaal is opgericht om ervoor te zorgen dat een e-mailadres in realtime correct en actief is zonder dat je ooit een bericht hoeft te verzenden naar waar dan ook. Het bedrijf zorgt ervoor dat mailverificatie- API eenvoudig wordt ingezet op alle soorten websites applicaties. Hieronder vallen natuurlijk online aanvraagformulieren, POS-systemen en afrekenpagina’s die je voor e-commerce gebruikt. Op de website geeft het bedrijf aan dat het op een ander gebied uitblinkt. Email Checker realiseert zich dat verschillende klanten verschillende integratiemogelijkheden nodig hebben. Soms is het zo dat ze juist een mix nodig hebben. Het bedrijf laat de keuze helemaal over aan jou.

Producten en diensten van Email Checker
Het bedrijf geeft aan dat het verder is gegaan met de API, dan elke andere provider dan ook. Zo is het werken met Email Checker voordeliger. Het bedrijf heeft Yahoo gedekt, en zorgt ervoor dat andere bedrijven de resultaten niet kunnen evenaren. Je kunt met de domeinen gebaseerde authenticatieversie de API voor e-mailverificatie volledig gebruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door jouw client-side code. Zo krijg je als gebruiker een snelle realtime reactie. Dit gebeurd zonder de pagina te vernieuwen en zonder jouw API- sleutel bloot te leggen. De correctie- en suggestiefuncties die Email Checker biedt, helpt uiteindelijk jouw gebruikerservaring en conversies. Mocht je je willen richten tot integraties van derden? Dan kun je contact maken met het bedrijf om de Wordpress- en Magento modules op te vragen.

Complimenten, klachten en tips voor Email Checker
Heb je wel eens gebruik gemaakt van de diensten die Email Checker? Heb je ooit gebruik gemaakt van hun klanten service bij het zitten met vragen? Dan kun je gerust jouw review en beoordeling achterlaten op onze website ErvaringenSite. Hier hebben zijn er ook ervaringen van andere klanten te vinden. Jouw mening en ervaringen zijn heel erg interessant voor anderen die misschien gebruik willen maken van de diensten van dit bedrijf. Heb je weleens tips, complimenten of klachten over het bedrijf, dan kijken we graag uit hiernaar.