Gebruiksvoorwaarden

ErvaringenSite maakt onderdeel uit van Reviews International, een wereldwijd toegankelijk online beoordelingsplatform dat bedrijven verbindt met consumenten. Het doel is vertrouwen op te bouwen en samenwerking te bevorderen door ervaringen en diverse meningen met elkaar te delen. Het platform is kosteloos toegankelijk voor iedereen en draait op de principes van transparantie en integriteit, met een sterke focus op de veiligheid van online aankopen.

  • Ons Privacybeleid, waarin wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen en hoe wij deze beheren.
  • Onze Gedragsrichtlijnen voor Gebruikers, die duidelijk maken welke handelingen op ons platform toegestaan zijn en welke niet.
  • Onze officiële beleidslijnen, operationele richtlijnen en codes die beschikbaar zijn op onze juridische pagina.

Het maakt niet uit of je ErvaringenSite doorzoekt om bedrijven en beoordelingen te vinden of van plan bent je eigen ervaringen te delen; het accepteren van deze voorwaarden is essentieel om je juridische rechten en verantwoordelijkheden te verduidelijken. Je toegang tot en gebruik van het platform is afhankelijk van je instemming met deze voorwaarden. Beschouw dit altijd zorgvuldig. Als je op enig moment niet akkoord gaat met deze voorwaarden of denkt dat je deze niet kunt naleven, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het platform. Het is van groot belang dat elke interactie op het platform strikt onder deze voorwaarden valt.

Je stemt formeel in met deze voorwaarden door een van de volgende handelingen uit te voeren: browsen, toegang verkrijgen, zoeken, een beoordeling schrijven, bewerken, verwijderen of op een andere manier gebruik maken van het platform. Dit omvat ook het klikken op een selectievakje of knop, of andere bevestigingsacties dat je deze voorwaarden accepteert.

Toegang en Gebruik van ErvaringenSite

Hier volgt een gedetailleerde handleiding over hoe je toegang kunt krijgen tot en gebruik kunt maken van het platform.

Technologieën van Derden: Ons platform kan gebruik maken van, linken naar of integreren met technologieën, producten en diensten van derden. Hoewel wij deze opties aanbieden, onderschrijven wij ze niet en doen wij geen uitspraken over hun betrouwbaarheid of compatibiliteit met jouw technische setup. Wij kunnen niet garanderen dat ons platform probleemloos zal functioneren met jouw browser, netwerk of computerconfiguratie.

Een Gebruikersaccount Aanmaken: Om actief deel te nemen op ons platform, zoals het achterlaten van beoordelingen of het interactie met de inhoud van andere gebruikers, moet je een gebruikersaccount aanmaken. Iedere gebruiker mag slechts één, niet-overdraagbaar account hebben. Je kunt een account aanmaken met je Facebook- of Google-referenties, of met je e-mailadres en een verificatiecode die wij je sturen. In sommige gevallen kan je account automatisch worden aangemaakt en vooraf worden ingevuld met informatie na bepaalde acties, zoals reageren op een uitnodiging voor een beoordeling of aanmelden via Facebook.

Kiezen van een Gebruikersnaam: Voor elke openbare interactie op het platform, zoals het schrijven of reageren op beoordelingen, moet je een gebruikersnaam kiezen. Deze gebruikersnaam dient als identificatie bij andere gebruikers. Wees voorzichtig als je je echte naam als gebruikersnaam gebruikt, aangezien dit je identiteit kan onthullen. Je gebruikersnaam mag geen beledigende of illegale termen bevatten, mag anderen niet imiteren of gereserveerde titels zoals “Gast”, “Admin” of domeinsuffixen gebruiken.

Verantwoordelijkheid voor je Account: Je bent als enige verantwoordelijk voor de veiligheid en activiteiten van je gebruikersaccount. Deel geen toegang of inloggegevens met anderen. Als je vermoedt dat je account is gecompromitteerd, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Zorg ervoor dat je accountinformatie, inclusief e-mailadres, up-to-date en correct is. Je kunt je gebruikersnaam zelf bijwerken door in te loggen op je account.

Je bent aansprakelijk voor alle handelingen die via je account worden uitgevoerd, inclusief het creëren van inhoud en interactie met de inhoud van andere gebruikers.

Identiteitsverificatie: Je kunt ervoor kiezen om je identiteit te verifiëren via ons platform voor extra beveiliging. Dit omvat het kiezen van een...