ErvaringenSite

  Ervaringen GooseVPN

  Niet eenieder heeft ongelimiteerd vrij internettoegang. In bepaalde landen verbieden de regeerders dat bepaalde sites worden bezocht. Als u toch gebruik wilt maken van deze sites, kunt u gebruik maken van VPN service. Deze biedt toegang tot de sites die zijn geblokkeerd. Maar ook gewoon voor privacy reden kunt u gebruik maken van VPN service. Er zijn verschillende aanbieders die wereldwijd de VPN service aanbieden. Begrijpelijk dat u zich niet zomaar wilt aansluiten bij een service zonder goed op de hoogte te zijn wat ze precies aanbieden, hoe de dienstverlening is en wat u nog meer te wachten staat. Wij van ErvaringenSite begrijpen dat en hebben daarom voor u op ons platform de ervaringen van klanten verzameld. Via ons platform kunnen klanten die al een ervaring hebben met deze online aanbieders u beter informeren over het productassortiment en de dienstverlening van deze bedrijven. Zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hebt u ook ervaring met de dienstverleners van de VPN service? Breng ons ook daarvan op de hoogte door deze in de reviews te plaatsen.

  Over GooseVPN
  GooseVPN is een provider die VPN service aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2014. Het aanmerkelijke van de VPN service is de anonimiteit en privacy. VPN zorgt ervoor dat abonnees veilig en anoniem kunnen serven op het net. Hun locatie en identiteit zijn daarbij niet bekend. Dit, doordat het aangesloten netwerk door een tunnelprotocol gaat die is versleuteld en het internetverkeer omleidt via een externe server. Een aanpak die mogelijk is door het IP-adres dat ze toewijzen aan hun klanten en de 256-encryptie waarmee ze werken. Sociale en geografische blokkades kunnen zo ook worden omzeild. GooseVPN bedrijf adverteert dat de klanten bij hen die internettoegang hebben en verbinding kunnen maken met 25 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Oceanië.

  Producten en diensten van GooseVPN
  GooseVPN kunt u makkelijk downloaden op uw device en een abonnement aanmaken. Deze VPN kan worden geïnstaleerd op Android, Iose, windows, Google Chrome, Linux of routers. Als u eenmaal een account heeft, kunt u ongelimiteerd aantal toestellen tegelijkertijd gebruiken. GooseVPN biedt een eenmaal 24 een klantenservice aan.

  Verzending, garantie, klachten en betaling bij GooseVPN
  De abonnee kan bij GooseVPN voor het abonnement betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, American Express Creditcard, Paypal en GiroPay. De abonnementen die GooseVPN heeft zijn per maand, per jaar of voor 2 jaren. Voor het abonnement van GooseVPN Pro betaalt de abonnee 89 euro en voor de GooseVPN basic is dit 59 euro per jaar. Door het aanmaken van een abonnement kan het programma worden geïnstalleerd. GooseVPN biedt ook een 7 dagen proefperiode waarbij klanten deze service kunnen toetsen. Over de garantie heeft GooseVPN niet veel vrij gegeven.

  Complimenten, klachten en tips voor GooseVPN
  Hebt u uw VPN service aangesloten bij GooseVPN? Wees dan vrij om uw review met dit bedrijf te delen in het reviewplatform van ervaringensite.be. Geef uw mening over de klantenservice en de toegankelijkheid van het aangeboden internet. Hoe veilig is het internet? En natuurlijk hoe snel is het?

  Zou u in de toekomst een samenwerking met GooseVPN aangaan? Zou u andere aanbevelen hun VPN ook bij deze provider aan te sluiten? Graag zien wij van ErvaringeSite uw reactie tegemoet. Antwoord op deze vragen kunnen klanten helpen om meer te weten over GooseVPN.

  The state of AI in the telecom industry

  GooseVPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GooseVPN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GooseVPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GooseVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GooseVPN actief?

  GooseVPN is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GooseVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.