GooseVPN

Alle reviews

GooseVPN

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Neostrada
2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

GooseVPN

Niet eenieder heeft ongelimiteerd vrij internettoegang. In bepaalde landen verbieden de regeerders dat bepaalde sites worden bezocht. Als u toch gebruik wilt maken van deze sites, kunt u gebruik maken van VPN service. Deze biedt toegang tot de sites die zijn geblokkeerd. Maar ook gewoon voor privacy reden kunt u gebruik maken van VPN service. Er zijn verschillende aanbieders die wereldwijd de VPN service aanbieden. Begrijpelijk dat u zich niet zomaar wilt aansluiten bij een service zonder goed op de hoogte te zijn wat ze precies aanbieden, hoe de dienstverlening is en wat u nog meer te wachten staat. Wij van ErvaringenSite begrijpen dat en hebben daarom voor u op ons platform de ervaringen van klanten verzameld. Via ons platform kunnen klanten die al een ervaring hebben met deze online aanbieders u beter informeren over het productassortiment en de dienstverlening van deze bedrijven. Zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hebt u ook ervaring met de dienstverleners van de VPN service? Breng ons ook daarvan op de hoogte door deze in de reviews te plaatsen.

Over GooseVPN
GooseVPN is een provider die VPN service aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2014. Het aanmerkelijke van de VPN service is de anonimiteit en privacy. VPN zorgt ervoor dat abonnees veilig en anoniem kunnen serven op het net. Hun locatie en identiteit zijn daarbij niet bekend. Dit, doordat het aangesloten netwerk door een tunnelprotocol gaat die is versleuteld en het internetverkeer omleidt via een externe server. Een aanpak die mogelijk is door het IP-adres dat ze toewijzen aan hun klanten en de 256-encryptie waarmee ze werken. Sociale en geografische blokkades kunnen zo ook worden omzeild. GooseVPN bedrijf adverteert dat de klanten bij hen die internettoegang hebben en verbinding kunnen maken met 25 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Oceanië.

Producten en diensten van GooseVPN
GooseVPN kunt u makkelijk downloaden op uw device en een abonnement aanmaken. Deze VPN kan worden geïnstaleerd op Android, Iose, windows, Google Chrome, Linux of routers. Als u eenmaal een account heeft, kunt u ongelimiteerd aantal toestellen tegelijkertijd gebruiken. GooseVPN biedt een eenmaal 24 een klantenservice aan.

Verzending, garantie, klachten en betaling bij GooseVPN
De abonnee kan bij GooseVPN voor het abonnement betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, American Express Creditcard, Paypal en GiroPay. De abonnementen die GooseVPN heeft zijn per maand, per jaar of voor 2 jaren. Voor het abonnement van GooseVPN Pro betaalt de abonnee 89 euro en voor de GooseVPN basic is dit 59 euro per jaar. Door het aanmaken van een abonnement kan het programma worden geïnstalleerd. GooseVPN biedt ook een 7 dagen proefperiode waarbij klanten deze service kunnen toetsen. Over de garantie heeft GooseVPN niet veel vrij gegeven.

Complimenten, klachten en tips voor GooseVPN
Hebt u uw VPN service aangesloten bij GooseVPN? Wees dan vrij om uw review met dit bedrijf te delen in het reviewplatform van ErvaringenSite. Geef uw mening over de klantenservice en de toegankelijkheid van het aangeboden internet. Hoe veilig is het internet? En natuurlijk hoe snel is het?

Zou u in de toekomst een samenwerking met GooseVPN aangaan? Zou u andere aanbevelen hun VPN ook bij deze provider aan te sluiten? Graag zien wij van ErvaringeSite uw reactie tegemoet. Antwoord op deze vragen kunnen klanten helpen om meer te weten over GooseVPN.