ErvaringenSite

  Ervaringen RusVPN


  Tegenwoordig kan het zo zijn dat het surfen op het internet niet meer bewaakt is. Ergens kunnen mensen toch volgen wat u allemaal Google doet, wat u doet op sociale media en waar u geïnteresseerd in bent. Om geheel en al veilig te surfen op het net kunt u VPN aanschaffen. Wilt u meer weten over deze aanbieders? Dan kunt u op ervaringensite.be terecht. We verzamelen de reviews van klanten die al een ervaring hebben met dit bedrijf voor u zodat u meer te weten komt over deze internetproviders en zelf u besluit kunt maken of u bij dit bedrijf uw VPN wilt aansluiten. Bent u al abonnee van een VPN-provider? Laat ook uw ervaring achter op onze site.

  Over RUSVPN
  RUSVPN is een webshop die VPN-service aanbiedt. Deze provider is vrij nieuw op de markt. Het is opgericht in juni 2017. Het hoofdkantoor staat op Dominica. VPN is de afkorting van Virtual Private Network. Makkelijker gezegd: het is een beveiligd kanaal tussen twee of meer elektronische apparaten. Dit zorgt ervoor de u beveiligd kunt surfen op het net zonder dat derde daar inspraak bij hebben. De verbinding wordt gemaakt dankzij een tunnelingportocol, die versleuteld is en uw verkeer omleidt via een externe server. Deze externe server helpt bij het wijzigen van uw IP-adres. Er moet wel worden vermeld dat de server niet 100% garandeert tot volledige anonimiteit. De server maakt het wel veel moeilijker voor iemand die de activiteiten van u wilt volgen.

  Producten en diensten van RUSVPN
  RUSVPN biedt VPN service aan voor zowel mobielen met de software Android en IOS, voor Chromo, Mozilla, als voor de desktop window, Mac en Linux. Ook voor netwerken als Router en OpenVPN. De snelheid is bij VPN een belangrijk aspect, omdat het bekent is dat veilige VPN de snelheid tot op zekere mate vermindert. RUSVPN geeft aan dat hun snelheid snel is. Om na te gaan of dit echt klopt, kunt u altijd een speedtest uitvoeren. Ook voor de veiligheid en privacy geeft het bedrijf aan goed te zijn. Als dit ook daadwerkelijk zo is, daar zouden enkele testen voor uitgevoerd worden.

  Verzending, garantie en betaling bij RUSVPN
  RUSVPN heeft verschillende pakketten. Zo kunt u voor 1 maand gebruikt, 9.99 dollar per maand betalen. Als u gelijk een pakket voor 1 jaar aansluit zal dit u slecht 2.49 per maand kosten. U kunt uw betaling doen met credit card, Webmoney of Bitcoin.

  Complimenten, klachten en tips voor RUSVPN
  De website van RUSVPN geeft niet alle informatie vrij. Enkele vragen over hoe snel de server precies is en hoe veilig en privacy het is, worden niet transparant weergegeven op de website. Dus misschien kunt u ons daarbij helpen. Hebt u uw VPN service aangesloten bij RUSVPN? Laat u ervaring achter in de reviews op ErvaringenSite. Hoe veilig kunt u surfen op het net? Zijn er opmerkelijk zaken die zich hebben voorgedaan bij het aansluiten van deze server? Door het beantwoorden van deze vragen kunt u andere mensen helpen bij het besluit als zij ook hun VPN service heir willen aansluiten.

  Nog geen VPN-gebruiker? Bezoek dan onze website voor de nodige informatie over de aanbieder. Natuurlijk verwachten we ook een reactie van u te vernemen als u het abonnement hebt afgesloten bij een van de aanbieders.

  What is E1 in telecom

  RusVPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RusVPN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is RusVPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over RusVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RusVPN actief?

  RusVPN is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RusVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.