ErvaringenSite

  Ervaringen Stream Locator

  Niets is zo storend als kijken naar jouw favoriete tv-serie of sportwedstrijd met een slecht beeld of een beeld dat steeds uitvalt. Mensen kijken voor de ontspanning naar de televisie en spelen soms ook games. Anderen kunnen wel urenlang besteden voor de beeldbuis. Daarom is het belangrijk om ongestoord te kunnen kijken.

  Er zijn verschillende manieren om het tv-beeld te verscherpen. Zo heb je de binnen – en buiten antenne en ook verschillende beeldversterkers. StreamLocator is een van de bedrijven die als doel heeft het kijken naar tv-beelden onverstoord te laten geschieden. Via diverse bedrijfsprofielen, waarbij anderen hun ervaringen, complimenten, klachten en tips delen, kun je erachter komen welke optie het beste zal werken voor jou.

  Over StreamLocator
  StreamLocator streeft ernaar om toegang te verlenen tot alle streamingsdiensten, zonder enige belemmering. Dit ongeacht de locatie van de zender. Het bedrijf zorgt ervoor dat de klant op een eenvoudige manier kan kijken naar zijn of haar favoriete films of gebruik kan maken van talloze games. Het team is gevestigd in Canada, Toronto en combineert de ervaring van de netwerk- en beveiligingsdivisie van bedrijven als Cisco, Blackberry en Dell.

  Producten en diensten van StreamLocator
  StreamLocator heeft drie producten die zij bieden aan haar klanten. Het eerste product is de dual-band gigabit-hub, welke bestemd is om blokkades te verwijderen voor elk gewenst apparaat op thuisnetwerken. De StreamLocator hub werkt op wifi-apparaten, inclusief Smart tv’s, gameconsoles en streaming-apparaten. Met haar hoge snelheid en 5GHz-compatibiliteit, meent het bedrijf in staat te zijn om streaminggames naar een hoger niveau te tillen en toegang te verlenen tot meer dan 50 populaire streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Prime Video, Roku, NBC en nog veel meer.

  Het tweede product is de StreamLocator Applicatie, bestemd voor FireTV en Android apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. De applicatie heeft geen negatief effect op de batterij van jouw mobiel, dus het kan optimaal gebruikt worden. Als derde biedt het bedrijf de StreamLocator browser extension aan. Dit is een dienst die de snelheid en slechte streamingkwaliteit verbetert. StreamLocator vindt automatisch de juiste servers, zodat er geen tijd verspild hoeft te worden aan het uitvoeren van testen of ingewikkelde instellingen. Met de browserextension krijg je toegang tot inhoud van tientallen landen op de populairste streamingdiensten in je browser, waar ter wereld je ook bent.

  De producten van StreamLocator kunnen verzonden worden naar landen zoals de VS, Canada, het VK, Europa, Australië en 22 landen in Azië en het Midden-Oosten. Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt, maar meestal veel sneller. De verzend- en levertijd is meestal binnen 3-5 dagen in de VS, Canada, Europa, het VK en Australië. De rest van de wereld - tot 14 dagen.

  Complimenten, klachten en tips voor StreamLocator
  Maak je gebruik van de StreamLocator hub of applicatie? Heeft dit verbetering gebracht in de kwaliteit van jouw tv-beeld of games? En wat zijn de voor en nadelen van de applicatie? Vertel anderen wat jij hebt ervaren met de producten en diensten van StreamLocator, waardoor zij een indicatie hebben van wat zij mogen verwachten als ze ervoor kiezen met dit bedrijf in zee te gaan.

  Future of Telecom: 5G and its Applications - Plug and Play Telco Industry Overview

  Stream Locator
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stream Locator

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stream Locator een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stream Locator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stream Locator actief?

  Stream Locator is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stream Locator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.