Stream Locator

Alle reviews

Stream Locator

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Mejane.com merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Mejane.com
3 reviews

Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd&rs...

Stream Locator

Niets is zo storend als kijken naar jouw favoriete tv-serie of sportwedstrijd met een slecht beeld of een beeld dat steeds uitvalt. Mensen kijken voor de ontspanning naar de televisie en spelen soms ook games. Anderen kunnen wel urenlang besteden voor de beeldbuis. Daarom is het belangrijk om ongestoord te kunnen kijken.

Er zijn verschillende manieren om het tv-beeld te verscherpen. Zo heb je de binnen – en buiten antenne en ook verschillende beeldversterkers. StreamLocator is een van de bedrijven die als doel heeft het kijken naar tv-beelden onverstoord te laten geschieden. Via diverse bedrijfsprofielen, waarbij anderen hun ervaringen, complimenten, klachten en tips delen, kun je erachter komen welke optie het beste zal werken voor jou.

Over StreamLocator
StreamLocator streeft ernaar om toegang te verlenen tot alle streamingsdiensten, zonder enige belemmering. Dit ongeacht de locatie van de zender. Het bedrijf zorgt ervoor dat de klant op een eenvoudige manier kan kijken naar zijn of haar favoriete films of gebruik kan maken van talloze games. Het team is gevestigd in Canada, Toronto en combineert de ervaring van de netwerk- en beveiligingsdivisie van bedrijven als Cisco, Blackberry en Dell.

Producten en diensten van StreamLocator
StreamLocator heeft drie producten die zij bieden aan haar klanten. Het eerste product is de dual-band gigabit-hub, welke bestemd is om blokkades te verwijderen voor elk gewenst apparaat op thuisnetwerken. De StreamLocator hub werkt op wifi-apparaten, inclusief Smart tv’s, gameconsoles en streaming-apparaten. Met haar hoge snelheid en 5GHz-compatibiliteit, meent het bedrijf in staat te zijn om streaminggames naar een hoger niveau te tillen en toegang te verlenen tot meer dan 50 populaire streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Prime Video, Roku, NBC en nog veel meer.

Het tweede product is de StreamLocator Applicatie, bestemd voor FireTV en Android apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. De applicatie heeft geen negatief effect op de batterij van jouw mobiel, dus het kan optimaal gebruikt worden. Als derde biedt het bedrijf de StreamLocator browser extension aan. Dit is een dienst die de snelheid en slechte streamingkwaliteit verbetert. StreamLocator vindt automatisch de juiste servers, zodat er geen tijd verspild hoeft te worden aan het uitvoeren van testen of ingewikkelde instellingen. Met de browserextension krijg je toegang tot inhoud van tientallen landen op de populairste streamingdiensten in je browser, waar ter wereld je ook bent.

De producten van StreamLocator kunnen verzonden worden naar landen zoals de VS, Canada, het VK, Europa, Australië en 22 landen in Azië en het Midden-Oosten. Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt, maar meestal veel sneller. De verzend- en levertijd is meestal binnen 3-5 dagen in de VS, Canada, Europa, het VK en Australië. De rest van de wereld - tot 14 dagen.

Complimenten, klachten en tips voor StreamLocator
Maak je gebruik van de StreamLocator hub of applicatie? Heeft dit verbetering gebracht in de kwaliteit van jouw tv-beeld of games? En wat zijn de voor en nadelen van de applicatie? Vertel anderen wat jij hebt ervaren met de producten en diensten van StreamLocator, waardoor zij een indicatie hebben van wat zij mogen verwachten als ze ervoor kiezen met dit bedrijf in zee te gaan.