Ubisoft

Alle reviews

Ubisoft

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

SOHOSTED

3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Neostrada

2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

TransIP

10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Ubisoft

Ubisoft Entertainment, wat vroeger Ubi Soft was, is een Franse ontwikkelaar en uitgever van diverse computerspellen. Het bedrijf heeft zo'n twintig vestigingen in zo'n zestien landen. De hoofdvestiging van het bedrijf is gevestigd in het Franse Montreuil. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over het Franse bedrijf lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Ubisoft achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Ubisoft
Ubisoft werd opgericht in het jaar 1986 in Carentoir, een plaats in Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht door vijf broers. Een van de broers, Yves Guillemot maakte al snel afspraken met Electronic Arts, Sierra On-Line en MicroProse om hun spellen in Frankrijk te verspreiden. Tegen het einde van de jaren 1990 ging het bedrijf ook in andere landen aan de slag, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland. In het jaar 2000 werd Red Storm Entertainment onderdeel van Ubisoft. In 2004 nam Electronic Arts een belang van twintig procent in Ubisof. In 2004 besloot EA om dit belang weer van de hand te doen. Op 30 november van het jaar 2018 maakte Ubisoft bekend de Nederlandse hostingprovider i3D.net over te nemen. 

Producten en diensten van Ubisoft
Ubisoft is dus een uitgever van diverse computerspellen en games. Het bedrijf heeft diverse grote spellen uitgebracht die nu nog over de hele wereld gespeeld worden, denk bijvoorbeeld maar aan Assassins Creed, Watch Dogs, Prince of Persia en de Tom Clancy spellen. Het bedrijf brengt zowel betaalde als gratis spellen uit. Zo is er dus altijd wel voor iedereen wat wils. Daarnaast heeft het bedrijf ook een loyaliteitsprogramma: Ubisoft Connect. 

Ubisoft Connect is het ecosysteem van spelers en diensten voor alle Ubisoft games over alle platforms. Het is de vereniging en verbetering van Ubisoft Club, het oorspronkelijke loyaliteitsprogramma van Ubisoft, en Uplay, de desktopapp van het bedrijf. Het is gericht op het bieden van de beste omgeving waarin spelers van hun games kunnen genieten en ongeacht hun apparaat met anderen kunnen verbinden. Alle Ubisoft live games en nieuwe releases ondersteunen de Ubisoft Connect-diensten en het loyaliteitsprogramma. U kunt ook gratis beloningen ontvangen als u zich inschrijft bij Ubisoft Connect, dat zijn er al meer dan duizend. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Ubisoft
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Ubisoft? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Ubisoft nu op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Ubisoft vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Ubisoft of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Ubisoft nu achter.