ErvaringenSite

  Ervaringen usenet

  Door de komst van het internet is onze wereld in een rap tempo veranderd. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Niet alleen is de telefonie mobiel geworden, maar het handige zakapparaatje heeft nog meer functies overgenomen en is een significant deel van ons leven. Met de smartphone betalen we onze rekeningen, blijven we in contact met anderen, maken we foto’s, films en spelen spelletjes. Alles gaat tegenwoordig via het internet, online, en eigenlijk vertrouwen we er op dat ons recht op privacy gewaarborgd is. Voor mensen die kritisch zijn welke informatie ze op het internet over hunzelf kwijt willen, zijn er netwerken zoals Usenet. Meer weten over Usenet? Op ErvaringenSite.be vind u een korte omschrijving van het bedrijf, hun producten en diensten, maar het gaat natuurlijk om de klanten ervaring. Bent u een gebruiker van Usenet? Laat hier uw persoonlijke beoordeling achter. Uw review kan ertoe bijdragen dat anderen meer te weten komen over dit bedrijf!

  Over Usenet
  In 1979 verbonden drie IT-studenten aan de Universiteit van North Carolina twee Unix-servers aan elkaar en creëerden Usenet, als alternatief voor het Arpanet wat gerund werd door het Amerikaanse leger en wetenschappelijke instituten. Internet stond nog in de kinderschoenen, maar er bestonden wel al computers die met behulp van besturingssystemen met elkaar konden bellen en gegevens uit konden wisselen. Usenet is ontstaan als een discussieplatform, vergelijkbaar met de forums van tegenwoordig. Usenet bleef zich verder ontwikkelen en al snel werd het mogelijk ook binaire bestanden met elkaar uit te wisselen, zoals plaatjes, muziek en films. Tegenwoordig wordt Usenet vooral gebruikt om allerlei vormen van content te uploaden en te downloaden.

  Producten en Diensten van Usenet
  Usenet verschilt van de andere kanalen die we kennen, zoals Youtube. Bij Usenet wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de privacy. Daarnaast is ook de downloadsnelheid flink verhoogd en is er een langere retentie. Bij de meeste Usenet providers kan het bestand na het uploaden voor maar liefst 3.800 dagen blijven staan, terwijl het bij Youtube na een paar maanden al verwijderd kan worden. Dit is de periode waarbij een bestand op Usenet blijft staan. Op Usenet vind je tegenwoordig meer dan 30.000 terabytes aan data zoals films, documentaires, rapporten, blogs, vlogs, muziek en veel meer. Alles is onderverdeeld in zogenaamde nieuwsgroepen, waardoor het zoeken veel makkelijker gaat. Als gebruiker dien je je eerst aan te melden. Er zijn verschillende pakketten mogelijk tegen verschillende prijzen.

  Complimenten, Klachten en Tips over Usenet
  De IT wereld is een wereld die voor de leek vol zit met geheimen. Veel mensen begrijpen de vaktermen niet en begrijpen ook vaak niet welke risico’s ze lopen met het gebruik van een minder goed beveiligd netwerk. Toch wordt het steeds belangrijker dat we ons hierin gaan verdiepen en niet zomaar ons hele privéleven te grabbel gooien op het internet. Heeft u ervaring met Usenet? Waarom bent u overgestapt, heeft het echt zoveel voordelen? Is het inderdaad sneller, veiliger en bomvol informatie? Wanneer u meer weet over deze internetprovider zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw ervaringen met ons wilt delen.

  What is Usenet?

  usenet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over usenet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is usenet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over usenet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is usenet actief?

  usenet is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van usenet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.