usenet

Alle reviews

usenet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Neostrada
2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

usenet

Door de komst van het internet is onze wereld in een rap tempo veranderd. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Niet alleen is de telefonie mobiel geworden, maar het handige zakapparaatje heeft nog meer functies overgenomen en is een significant deel van ons leven. Met de smartphone betalen we onze rekeningen, blijven we in contact met anderen, maken we foto’s, films en spelen spelletjes. Alles gaat tegenwoordig via het internet, online, en eigenlijk vertrouwen we er op dat ons recht op privacy gewaarborgd is. Voor mensen die kritisch zijn welke informatie ze op het internet over hunzelf kwijt willen, zijn er netwerken zoals Usenet. Meer weten over Usenet? Op ErvaringenSite vind u een korte omschrijving van het bedrijf, hun producten en diensten, maar het gaat natuurlijk om de klanten ervaring. Bent u een gebruiker van Usenet? Laat hier uw persoonlijke beoordeling achter. Uw review kan ertoe bijdragen dat anderen meer te weten komen over dit bedrijf!

Over Usenet
In 1979 verbonden drie IT-studenten aan de Universiteit van North Carolina twee Unix-servers aan elkaar en creëerden Usenet, als alternatief voor het Arpanet wat gerund werd door het Amerikaanse leger en wetenschappelijke instituten. Internet stond nog in de kinderschoenen, maar er bestonden wel al computers die met behulp van besturingssystemen met elkaar konden bellen en gegevens uit konden wisselen. Usenet is ontstaan als een discussieplatform, vergelijkbaar met de forums van tegenwoordig. Usenet bleef zich verder ontwikkelen en al snel werd het mogelijk ook binaire bestanden met elkaar uit te wisselen, zoals plaatjes, muziek en films. Tegenwoordig wordt Usenet vooral gebruikt om allerlei vormen van content te uploaden en te downloaden.

Producten en Diensten van Usenet
Usenet verschilt van de andere kanalen die we kennen, zoals Youtube. Bij Usenet wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de privacy. Daarnaast is ook de  downloadsnelheid flink verhoogd en is er een langere retentie. Bij de meeste Usenet providers kan het bestand na het uploaden voor maar liefst 3.800 dagen blijven staan, terwijl het bij Youtube na een paar maanden al verwijderd kan worden. Dit is de periode waarbij een bestand op Usenet blijft staan. Op Usenet vind je tegenwoordig meer dan 30.000 terabytes aan data zoals films, documentaires, rapporten, blogs, vlogs, muziek en veel meer. Alles is onderverdeeld in zogenaamde nieuwsgroepen, waardoor het zoeken veel makkelijker gaat. Als gebruiker dien je je eerst aan te melden. Er zijn verschillende pakketten mogelijk tegen verschillende prijzen. 

Complimenten, Klachten en Tips over Usenet
De IT wereld is een wereld die voor de leek vol zit met geheimen. Veel mensen begrijpen de vaktermen niet en begrijpen ook vaak niet welke risico’s ze lopen met het gebruik van een minder goed beveiligd netwerk. Toch wordt het steeds belangrijker dat we ons hierin gaan verdiepen en niet zomaar ons hele privéleven te grabbel gooien op het internet. Heeft u ervaring met Usenet? Waarom bent u overgestapt, heeft het echt zoveel voordelen? Is het inderdaad sneller, veiliger en bomvol informatie? Wanneer u meer weet over deze internetprovider zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw ervaringen met ons wilt delen.