ErvaringenSite

  Ervaringen Aion

  Heb je ooit een nieuwe bank moeten uitkiezen? Met name als het gaat om bankieren wil je een betrouwbare en veilige partij waar je je zaken bij kan onderbrengen en regelen. Daarom is des te belangrijker dat je ook de meningen van anderen mee neemt in je overweging om voor een bepaalde bank te kiezen. Aion Bank is een relatief nieuwe speler op de financiële markt en juist daarom ben je hier op het juiste adres. Hier op onze site zorgen we er voor dat je zowel ervaringen, reviews en klachten van banken in België kan vinden en ook kunt achterlaten voor anderen om te lezen.

  Over Aion
  In Februari 2020 lanceerde Aion zich als een nieuweChallenger Bank. Tegen de gevestigde orde van de grote banken opereren ze onder een Belgische Banklicentie. Volgens eigen zeggen combineren ze het beste van traditionele banken met het gebruiksgemak van de nieuwste technologie. Bij Aion focussen ze zich met name op transparantie en optimale digitalisatie van bankzaken. Door middel van een lidmaatschap met een maandelijkse betaling kun je gebruikmaken van de services en diensten van Aion, dit alles gebeurd online via hun app. Waarbij de traditionele banken vaak last hebben van veel overhead kosten die uiteindelijk door de klant betaald moeten worden is bij Aion juist dit geen probleem. Door alles digitaal aan te bieden aan de klant kunnen grote kostenposten als huur en onderhoud van panden en bijvoorbeeld veel personeel op de loonlijst voorkomen worden.

  Producten van Aion
  Aion werkt met zo genoemde lidmaatschappen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Er bestaan twee vormen van lidmaatschap de Premium - en de Light Lidmaatschap. Het grote verschil tussen beide lidmaatschappen zit in de toegang tot verschillende diensten. Als het gaat om bank producten biedt Aion Bank een compleet pakket van Bankieren, Sparen, Lenen, Investeren en ook voor Advies kun je natuurlijk bij ze terecht. Alles gebeurt online en via de app heb je direct toegang tot je verschillende rekeningen dan wel inzicht in je verschillende producten. Via Aion bieden ze eveneens de mogelijkheid aan om inETF te investeren, dit zijn index fondsen waarbij ze je al vanaf 100 euro laten instappen. Het is als het waren een representatie van aandelen van een aantal bedrijven waarbij je profiteert dan wel verliezen pakt van het geheel. Een groot voordeel hiervan is dat je het risico van de aandelen markt op deze manier spreidt.

  Geen fysiek kantoor
  Voor sommige mensen zal het even wennen zijn om te bankieren bij een partij zonder fysiek te bezoeken kantoor waar men onder het genot van een kop koffie over de bankzaken zou kunnen praten. Doordat Aion volledig online werkt claimen ze goedkoper in de bankensector te kunnen opereren en door transparant te zijn in de te maken kosten voor de klant is dit ook nog eens te controleren.

  Uw mening over Aion
  Heb je ervaringen met Aion bank en ben je er positief over laat het ons alsjeblieft weten. Of wanneer je slechte ervaringen hebt met deze bank horen we het eveneens graag. Zoals gezegd wanneer het gaat om bankieren en het uitzoeken van een geschikte partij hiervoor is het van groot belang dat iedereen een zo’n volledig beeld geschetst krijgt van een bank. Jouw mening is daarom erg belangrijk!

  Natuurkunde uitleg Algemeen 1: Grootheid en Eenheid

  Aion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Aion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Aion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aion actief?

  Aion is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.