Aion

Alle reviews

Aion

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Star Stable merklogo voor beoordelingen van Apps

Star Stable

0 reviews

Online games en spellen zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet. Steeds meer producten richten zich op de markt voor jonge kinderen...

LogicLike merklogo voor beoordelingen van Apps

LogicLike

0 reviews

Ben je op zoek naar een app dat je als kind of volwassene kan helpen inzicht en kritisch denken te ontwikkelen? Neem dan gerust eens een kijkje bij...

Fitbit merklogo voor beoordelingen van Apps

fitbit

0 reviews

Fitbit, voluit ook wel Fitbit Inc. is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert. De apparaten worden om de pols gedragen en meten a...

Aion

Heb je ooit een nieuwe bank moeten uitkiezen? Met name als het gaat om bankieren wil je een betrouwbare en veilige partij waar je je zaken bij kan onderbrengen en regelen. Daarom is des te belangrijker dat je ook de meningen van anderen mee neemt in je overweging om voor een bepaalde bank te kiezen. Aion Bank is een relatief nieuwe speler op de financiële markt en juist daarom ben je hier op het juiste adres. Hier op onze site zorgen we er voor dat je zowel ervaringen, reviews en klachten van banken in België kan vinden en ook kunt achterlaten voor anderen om te lezen.

Over Aion
In Februari 2020 lanceerde Aion zich als een nieuweChallenger Bank. Tegen de gevestigde orde van de grote banken opereren ze onder een Belgische Banklicentie. Volgens eigen zeggen combineren ze het beste van traditionele banken met het gebruiksgemak van de nieuwste technologie. Bij Aion focussen ze zich met name op transparantie en optimale digitalisatie van bankzaken. Door middel van een lidmaatschap met een maandelijkse betaling kun je gebruikmaken van de services en diensten van Aion, dit alles gebeurd online via hun app. Waarbij de traditionele banken vaak last hebben van veel overhead kosten die uiteindelijk door de klant betaald moeten worden is bij Aion juist dit geen probleem. Door alles digitaal aan te bieden aan de klant kunnen grote kostenposten als huur en onderhoud van panden en bijvoorbeeld veel personeel op de loonlijst voorkomen worden.

Producten van Aion
Aion werkt met zo genoemde lidmaatschappen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Er bestaan twee vormen van lidmaatschap de Premium - en de Light Lidmaatschap. Het grote verschil tussen beide lidmaatschappen zit in de toegang tot verschillende diensten. Als het gaat om bank producten biedt Aion Bank een compleet pakket van Bankieren, Sparen, Lenen, Investeren en ook voor Advies kun je natuurlijk bij ze terecht. Alles gebeurt online en via de app heb je direct toegang tot je verschillende rekeningen dan wel inzicht in je verschillende producten. Via Aion bieden ze eveneens de mogelijkheid aan om inETF te investeren, dit zijn index fondsen waarbij ze je al vanaf 100 euro laten instappen. Het is als het waren een representatie van aandelen van een aantal bedrijven waarbij je profiteert dan wel verliezen pakt van het geheel. Een groot voordeel hiervan is dat je het risico van de aandelen markt op deze manier spreidt.

Geen fysiek kantoor
Voor sommige mensen zal het even wennen zijn om te bankieren bij een partij zonder fysiek te bezoeken kantoor waar men onder het genot van een kop koffie over de bankzaken zou kunnen praten. Doordat Aion volledig online werkt claimen ze goedkoper in de bankensector te kunnen opereren en door transparant te zijn in de te maken kosten voor de klant is dit ook nog eens te controleren.

Uw mening over Aion
Heb je ervaringen met Aion bank en ben je er positief over laat het ons alsjeblieft weten. Of wanneer je slechte ervaringen hebt met deze bank horen we het eveneens graag. Zoals gezegd wanneer het gaat om bankieren en het uitzoeken van een geschikte partij hiervoor is het van groot belang dat iedereen een zo’n volledig beeld geschetst krijgt van een bank. Jouw mening is daarom erg belangrijk!