ErvaringenSite

  Ervaringen Beckett

  Ben je een grote fan en geobsedeerd door het verzamelen van handtekeningen van artiesten of atleten? Het is niet eenvoudig om een authentiek exemplaar op de markt te vinden. Sommige scammers proberen te profiteren van de grote vraag naar handtekeningen van beroemde mensen, maken ze na en verkopen ze dan om geld te verdienen. Hoe weet je dan dat ze authentiek zijn? Koop ze op een gereguleerde website als Beckett. Uit de recensies kom je alvast veel te weten over het bedrijf, maar wij hebben het verder voor je uiteengezet.

  Over Beckett

  Opgericht november 2016, Beckett Authentication Service is onderdeel van het Beckett media portfolio bedrijf uit de Verenigde Staten. Sinds 1984 is Beckett de industriestandaard voor prijsgidsen en kaart beoordeling. De authenticatie dienst is gespecialiseerd in het verifiëren van ondertekeningen. Onder leiding van Steve Grad en Brian Sobrero, de wereldberoemde experts in handtekeningen met samen meer dan 25 jaar ervaring. De service werd een vertrouwde derde partij voor certificatie om de authenticiteit van handtekeningen te identificeren en te garanderen. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat de koper het echte werk koopt en dat verkopers de waarde garanderen van het item dat ze willen verkopen.

  Kreeft Algemeen Nov "20: Laat Liefde toe, Verbroken beloftes, Beproeving overwonnen + 4x WIN!

  Diensten van Beckett Authenticatie Service

  Beckett biedt vele soorten diensten aan. Authenticatie van handtekeningen is het onderzoeken van het voorwerp door het team van experts. Beckett zal certificatienummers met alfanumerieke en fraudebestendige labels op het voorwerp aanbrengen. Hiernaast geven ze een certificaat, COA (certificaat van echtheid) of LOA (brief van echtheid), uit. Hierop is dezelfde alfanumerieke certificering nummer aangebracht. Een LOA is ook voorzien van een foto in hoge resolutie van het exacte item dat werd onderzocht en geverifieerd door het personeel. Het wordt zelfs afgedrukt op speciaal papier met watermerk. Inkapseling van handtekeningen ondergaat hetzelfde proces als die voor certificatie, maar in plaats van een fraudebestendig etiket en een echtheidscertificaat of authenticiteitsbrief worden ze ingekapseld in een fraudebestendige hoes. Baseball Encapsulation is speciaal voor het bewaren en beschermen van handtekeningen op een honkbal. Autograph Grading geeft van een cijfer voor de handtekening van schaal 1 tot 10 gebaseerd op conditie. Card & Autograph Grading is het onderzoeken en beoordelen van de handtekening en de ruilkaart. Hierna wordt ze ingekapseld in een hard-plastic fraudebestendig etui. Beckett Witness Certification betekent dat een vertegenwoordiger van Beckett Authentication Services getuige was van de ondertekening. Dit wordt met een speciale beveiligde certificatiesticker geïdentificeerd. Rookie Certification als een manier om handtekeningen te erkennen die verkregen zijn voordat een atleet aan zijn tweede volledige seizoen als professional begint. En zo zijn er nog tal van andere diensten.

  Complimenten, klachten en tips over Beckett Authentication Service

  Om gebruik te maken van een van hun diensten, moet je het formulier invullen op de website hierna krijg je info over het bedrag. De verzendings- en verzekeringskosten zijn afhankelijk van het item en er is een extra vergoeding voor internationale verzending. Als je het certificaat of de brief van echtheid verloren bent, kun je vervangende exemplaren krijgen, voor een extra kost. Om de geloofwaardigheid en de tevredenheid van de klanten te controleren, kun je kijken naar de feedback op een beoordelingswebsite. Maak je al gebruik van hun diensten? Vertel ons meer over jouw ervaring in een review.

  Beckett
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beckett

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beckett een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Beckett. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beckett actief?

  Beckett is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beckett gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.