ErvaringenSite

  Ervaringen BloomPost

  Als je je partner, ouders, vriend of iemand anders wil verrassen met een bloemen- en plantencadeau, kun je het aanbod van BloomPost eens bekijken, een webshop die online planten, bloemen en zaadjes verkoopt. Heb je al gebruikgemaakt van de producten en diensten die BloomPost aanbiedt en ben je bereid om jouw positieve of negatieve ervaringen met de rest van de wereld te delen? Dan kun je ervoor kiezen om op deze pagina een eerlijke review over deze online shop te schrijven. Dankzij jouw persoonlijke ervaring kun je andere mensen helpen om te beslissen of BloomPost al dan niet een bedrijf is waarbij ze een bestelling willen plaatsen.

  Over BloomPost

  BloomPost is een onderdeel van e-Flora en zag het levenslicht in 2014. Het is samengesteld uit een jong, snelgroeiend team dat blij wordt van veel cadeaus. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om familie, vrienden of collega's een goed gevoel te bezorgen. Hoewel deze webshop uitsluitend actief is in Nederland, is het wel mogelijk om een bestelling naar het buitenland te laten verzenden. BloomPost is vooral bekend omwille van het aanbod brievenbusbloemen dat in speciale gepatenteerde folie met microscopisch kleine gaatjes wordt verzonden. Dankzij deze methode zouden de bloemen tot 5 dagen zonder koeling en water in de verpakking kunnen overleven.

  Energiesystemen: Algemeen

  Producten en diensten van BloomPost

  Op BloomPost is het aanbod onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo heb je de keuze tussen 'brievenbus droogbloemen', 'brievenbus bloemen', 'brievenbus cadeaus', 'favoriet', 'planten' en 'zaden'. Als je meer wil weten over de werkwijze van BloomPost, kun je op de tab 'Zo werkt het' klikken, en bij 'Bestellen' krijg je een overzicht van het volledige aanbod. Er is ook een apart onderdeel waar je als bedrijf kunt inloggen, bij 'Vragen' kun je terecht voor antwoorden op veelgestelde vragen en voor ideeën ga je naar 'Inspiratie'. Bij BloomPost kun je ook je eigen cadeaus samenstellen en zou je cadeau de volgende dag aankomen als je voor 22.00 uur besteld. Tot slot stelt deze webshop 9 dagen vaasgarantie aan te bieden.Als er toch iets niet goed zou zijn, zeggen ze niet moeilijk te doen en gewoon een nieuwe bos bloemen te sturen.

  Complimenten, klachten en tips voor BloomPost

  Heb je al zaden, planten of bloemen bij BloomPost besteld en ben je bereid om even de tijd te nemen een korte review over deze webshop te schrijven? Dankzij jouw persoonlijke ervaringen kun je onze bezoekers meer informatie geven over de producten en diensten die dit bedrijf aanbiedt. Klopt het dat hun bloemen tot 9 dagen lang vers blijven na ontvangst, stuurt BloomPost inderdaad zonder gedoe een nieuw pakketje indien hierom gevraagd wordt en komen orders daadwerkelijk de volgende dag aan als ze voor 22.00 uur werden besteld? Het zou ontzettend fijn zijn als je deze informatie met ons en andere mensen zou willen delen. Ben je benieuwd wat onze bezoekers vinden van andere bedrijven die bloemen verkopen? Surf dan eens naar deze pagina voor meer informatie over het aanbod van Euroflorist. Wie weet vind je een aanbieder die nog beter bij jouw persoonlijke wensen aansluit.

  BloomPost
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BloomPost

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BloomPost een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BloomPost. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BloomPost actief?

  BloomPost is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BloomPost gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.