Cadeaubon Gent

Alle reviews

Cadeaubon Gent

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Ditverzinjeniet
1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Cadeaubon Gent

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die in of rond Gent woont? Dan zou het aanbod van Cadeaubon Gent misschien iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of Cadeaubon Gent iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Cadeaubon Gent
Cadeaubon Gent is een initiatief van Unigift, uitgever van een unieke en groeiende selectie stadsbonnen. Dit zijn geschenkbonnen die geldig zijn bij een unieke selectie van handelaars. Dit laat je bij wijze van spreke toe om de hele stad in één geschenk te geven. Deze bon zou een diverse cadeaubon zijn, waarmee je eigenzinnige eetadresjes kunt verkennen, bij hippe mode- en interieurzaken kunt winkelen, in wellnesscentra kunt ontspannen of kunt nippen van een glaasje Italiaanse wijn. De cadeaubon Gent zou als volgt werken: als ontvanger van de bon kun je winkelen bij een van de deelnemende handelaars. De persoon die de bon koopt, kan bij de aankoop zelf het bedrag bepalen. De ontvanger van de cadeaubon hoeft trouwens het bedrag niet bij één handelaar uit te geven, maar kan dit spreiden over de verschillende mogelijke handelaars heen.

Producten en diensten van Cadeaubon Gent
Op de website van Cadeaubon Gent kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën: Over de bon, Handelaars, Bedrijven en Contact. Nadat je meer informatie over de bon hebt gelezen, kun je dus meer over de verschillende handelaars lezen. Zo zouden er maar liefst 198 zaken zijn waar je de bon kunt gebruiken. Deze kun je op de website van Cadeaubon Gent allemaal bekijken, inclusief meer uitleg over de handelaar in kwestie, de exacte locatie en de relevante contactgegevens. Heb je als bedrijf interesse? Dan klik je gewoon op de categorie 'Bedrijven', waar je kunt lezen op welke manier deze bon een leuk personeelsgeschenkzou kunnen vormen, als bedanking voor de inzet of om een van je werknemers een leuk pensioen toe te wensen. Heb je nog een vraag voor het team achter Cadeaubon Gent? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contact opnemen.

Complimenten, klachten en tips voor Cadeaubon Gent
Heb je iemand ooit al een Cadeaubon Gent cadeau gedaan? Of heb je het geluk gehad er al een te mogen ontvangen? Dan kun je op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring schrijven. Hoe verliep de online aankoopprocedure? Ben je tevreden over de kwaliteit en diversiteit van de aangesloten handelaars? Of heb je misschien nog één of meerdere tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere cadeauwinkels schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.