ErvaringenSite

  Ervaringen Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Wil je je cv een meerwaarde bieden? Wil je je onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie of ben je gewoon toe aan een carrièreswitch? Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van de service en de cursussen van het Centrum voor Afstandsonderwijs lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Centrum voor Afstandsonderwijs

  Het Centrum voor Afstandsonderwijs biedt heel wat verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte thuiscursussen. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een belangrijke onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en afstandsonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Avondonderwijs en de Schoonheidsschool.


  De verschillende aspecten van het Centrum voor Afstandsonderwijs

  Diensten van Centrum voor Afstandsonderwijs

  In het Centrum voor Afstandsonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook altijd professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je dankzij hun jarenlange ervaring heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Afstandsonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van studenten. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs kan je altijd een examen afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

  Klachten of vragen voor Centrum voor Afstandsonderwijs


  Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Afstandsonderwijs? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online chat op de website of via een online contactformulier.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Afstandsonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Afstandsonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Afstandsonderwijs? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Centrum Voor Afstandsonderwijs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

  6.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Personal coach

  Ik volg de cursus via zoom omdat dat beter te combineren is met mijn job. Ik had er eerst twijfels bij hoe dat alles werkt. Maar ik ben aangenaam verast en heb al veel bijgeleerd.

  Door: Bob05-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bedrijfsbeheer (thuisstudie)

  Ik kocht onlangs de cursus Bedrijfsbeheer aan in thuisstudie. Aangezien het een tijdje geleden was dat ik nog eens had gestudeerd, had ik wel wat schrik of ik het wel zou kunnen.

  Na een telefonisch gesprek met één van de adviseurs zag ik het echter helemaal zitten om te starten! Ze hebben mij geholpen met de studiekeuze en ik voelde me er meteen goed bij.

  De inschrijving was na enkele werkdagen in orde en ik kon meteen starten met de digitale cursus. Mijn papieren cursus liet niet lang op zich wachten en dit ontving ik twee dagen later.

  Ik kon steeds met mijn vragen terecht bij de docent die steeds na maximum twee werkdagen een antwoord stuurde. Soms was het zelfs nog dezelfde dag!

  Ik heb dus alleen nog maar positieve ervaringen gehad met de school en ga hier zeker nog opleidingen volgen. Een echte aanrader!

  Door: Jonas21-03-2021
  Bronjo14-04-2021

  Ik ben heel tevreden over de communicatie van de school mijn cursus kon niet doorgaan door de covid 19 en hebben samen gezocht naar een oplossing. Waar ik wel blij mee ben.

  Michael14-04-2021

  Heel blij met de cursus van EHBO dat ik van thuis uit kan volgen. Was al even opzoek naar deze cursus dat ik op mijn eigen tempo kan studeren.

  anoniem22-04-2021

  Laat even weten hoe dat allemaal lukte. Hier ging communicatie telkens mis, geen gehoor, dichte deuren. Wat weet jij dat anderen niet weten?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  thuisstudie webdesigner

  Ik kocht de thuisstudie webdesigner aan omdat ik in mijn bedrijf de kans kreeg om door te groeien naar een andere functie. Deze thuisstudie is daar de perfecte voorbereiding op. Na mijn inschrijving kreeg ik onmiddellijk de cursus op mijn online platform te zien, waardoor ik meteen kon starten. Een paar dagen later kwam het boek ook thuis bij mij aan. Erg tevreden over de service dus! Ik ben ondertussen een halfjaar bezig met de opleiding en heb volgende week mijn examen ingepland. Mijn online docent heeft me hier erg goed op voorbereid door mijn vragen te beantwoorden en me feedback te geven op mijn opdrachten. Ook hielp hij me bij het vinden van een stageplaats om mijn kennis ook toe te passen in de praktijk. Al bij al erg tevreden over de opleiding en de school!

  Door: Kimberly26-02-2021
  anoniem14-03-2021

  Is dit serieus? Wat een reclamepraatje. Precies gelijkend de promomails die ik nog steeds ontvang. Beoordeelde opdrachten ontving ik echter nooit.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Gelnagels

  Ik was al langer geïnteresseerd in het zetten van gelnagels, echter durfde ik nooit echt de stap te zetten. Doordat ik al enkele maanden thuiszit door COVID-19 dacht ik, nu is het moment om nieuwe dingen aan te leren en mijn dromen waar te maken. Ik heb de cursus vorige week vrijdag aangekocht en heb hem ondertussen ook al ontvangen. Ik kijk er enorm naar uit, ik stuurde alvast mijn docente via de eCampus om me voor te stellen en informatie te vragen omtrent de producten en materialen die ik nodig had. Ik kreeg vrij snel reactie van de docente, zij raadde me ook aan om de materialen via Beautyblue te bestellen. Ik heb mijn bestelling alvast geplaatst en kan niet wachten tot ik binnenkort iedereen van mooie nagels kan voorzien :-D.

  Door: Margot 22-04-2021
  anoniem22-04-2021

  Wat een prachtig verhaal. Zo tegengesteld aan wat je hier en op andere sites kunt vinden. Al ons geklaag komt dus door de leerlingen? Graag je informatie hoe het dan toch beter kan. Overtuig ons dat je een echte leerling bent en hoe jij studeerde. Kunnen wij alsnog verder. Bij voorbaat dank.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Cursus Frans (Beginners)

  Eerst en vooral heb ik mijn cursus enorm snel ontvangen! Hij stond meteen na betaling online en nog geen 2 dagen later mocht ik de cursus zelf ontvangen. Correcte levering in een mooie nette map. De cursus was compleet en vlot geschreven. Ook de oefeningen maken op de eCampus gaat vlot. Ik schreef ook onmiddellijk na mijn inschrijving een mail naar de docent en kreeg hier de dag daarna al een persoonlijke respons op. Ik ben dus alvast enorm tevreden en kijk alvast uit naar het behalen van meerdere diploma's bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

  Door: Cynthia 23-02-2021
  anoniem14-03-2021

  Wie zorgde er bij u voor dat u dat snelle persoonlijke respons kreeg? Velen hier lukte dat niet. Graag uw uitleg (namen, mailadressen, telefoonnummers), beste Cynthia.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Praktische psychologie

  Deze cursus ben ik in het begin van het jaar opgestart omdat ik altijd sterk geïnteresseerd was in psychologie en het gedrag van mensen, maar ik durfde de stap nog niet te zetten om meteen een bachelor van 3 jaar te starten. Het was alvast een leuke eerste kennismaking en in september knoop ik hier een vervolg aan.

  Door: Martin21-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Grafisch Ontwerpen

  Ik heb net de cursus Grafisch Ontwerpen afgerond. Topschool, en mijn leraar Stefano Falco was een geweldige geweldige leraar. Sterk aanbevolen.

  Door: Ar dit20-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Babymassage

  Aangezien ik enkele maanden geleden mama werd van een gezonde jongeman en ik momenteel thuiszit door Covid-19, besloot ik een thuisstudie Babymassage te volgen. Ik kreeg mijn map binnen de beloofde tijd geleverd en ook vond ik de cursus meteen online. Duidelijke cursus én als aanvulling vond ik ook nog filmpjes op de eCampus. Contact met de docente verloopt ook steeds vlot.

  Door: Cindy23-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bedrijfsbeheer

  Een maandje geleden de cursus Bedrijfsbeheer besteld en nu mijn diploma al op zak. Mijn docent Nick stond steeds klaar om binnen de paar dagen een antwoord te voorzien op mijn vragen. Hoewel het geen verplichting meer is om je diploma bedrijfsbeheer te halen, ben ik toch blij dat ik nu met een zekerder gevoel mijn zaak kan opstarten.

  Door: Lore23-03-2021
  Ben24-03-2021

  Heel tevreden over de cursus Personal coach. Goede service en professionele begeleiding van de docent

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  SEO - Scoren in Google

  In tijden van Corona is deze thuisstudie een zeer goede keuze geweest voor mij persoonlijk. De cursus was binnen de week bij mij thuis.

  De docent reageert steeds binnen 1 à 2 dagen zodat ik verder kan. Ik raad deze school zeker aan voor wie in tijden van Corona zijn of haar kennis wilt bijschaven!

  Door: Yorg16-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Pedicure

  Ik was eigenlijk van plan deze opleiding in groepsles te volgen, maar na telefonisch contact toch overtuigd om al van start te gaan met de thuisstudie en dat is super meegevallen!

  Door: Caro01-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  EHBO BSO

  Heel blij met de aankoop. Mijn vragen worden goed beantwoord door de docent en als ik vragen heb buiten de cursus kan ik ook altijd terecht bij de klantenservice van de school.

  Door: Michael14-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Praktische psychologie

  Tevreden

  Door: Marijke25-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bedrijfsbeheer

  Nick is een top docent en weet op mijn vragen meteen een antwoord.

  Door: Kina23-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  cursussen centrumvoorafstandsonderwijs

  Steeds klaagt iedereen op internet over dit bedrijf. Levering is flut, kwaliteit erg laag, ingestuurde opdrachten worden genegeerd. Wij maakten hetzelfde mee. De kans dat je bedrogen uit komt is blijkbaar niet gering. Neem best geen risico.

  Door: anoniem14-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Thuiscursus Social Media Marketing

  Ik heb geen goed woord over voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs. Hun thuiscursus Social Media marketing die ik recent aankocht is inhoudelijk niet kwalitatief en gaat niet diep genoeg in op de analytische zijde van social media, nocht over een strategie. Hier werd slechts enkele pagina’s aan besteed. Daarenboven staat er bij ´Financiële info’ vermeld dat hun cursus met opleidingscheques betaald zou kunnen worden. Mijn opleidingscheques werden ronduit geweigerd door VDAB omdat zij niet over het nodige kwaliteitslabel beschikken dat goedgekeurd is voor de nieuwe regeling van de overheid over opleidingscheques. Bij navraag bij het CVA zeiden ze dat ze ‘nog bezig waren’ met het kwaliteitslabel aan te vragen, wat helemaal niet strookt met hun beweringen over kwaliteit op hun website. Ik stuurde hen een mail dat ik het bedrag waar ik normaal in opleidingscheques recht op had, terug te storten, maar dat weigerden ze. Na veel vijven en zessen kreeg ik een mail terug van het CVA waarin ze plots met de uitleg kwamen dat ik ´maar had moeten navragen of ik aan genoeg lesuren kwam om überhaupt recht te hebben op opleidingscheques’ Ik zou aan LESUREN van 30u moeten komen en dit is niet van toepassing op thuiscursussen. Dat staat NERGENS op hun website DUIDELIJK vermeld, noch in de Faq’s noch bij de bewuste opleiding! Ik vind dit gewoonweg misleidend en frauduleus om mensen te triggeren hun aankoop te doen. Dat deze organisatie nog bestaat, gaat mij te boven. Ik heb in het verleden nog een fysieke cursus Allround Make-Up artist gevolgd en dit was ronduit vreselijk onkwalitatief. De docente kwam zelfs tot 3 keer toe ofwel te laat of niet opdagen. En zowel toen als nu is het enige dat men daar kan aanbieden ter compensatie ‘een korting van 15% op een volgende cursus’. Alsof ik daar dan ooit nog een andere cursus zou aankopen?! Ik vind het een enorm frauduleuze en misleidende organisatie en ik raad het niemand aan!

  Door: Maud25-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Grafisch vormgever

  In tegenstelling tot wat er hier geschreven word, ben ik enorm tevreden over mijn cursus. De docent helpt mij waar nodig en geeft me voldoende feedback.

  Door: Phaedra Van Herck23-02-2021
  anoniem14-03-2021

  Welke cursus precies? Graag wat meer uitleg. Wij hebben andere ervaringen.

  Marc14-04-2021

  Er komt nergens reactie blijkbaar.... verdachte reclamepraatjes die allemaal hetzelfde zeggen..

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Allround Boekhouden

  Had wegens een depressie impulsief gehandeld en had ik me ingeschreven voor een Allround opleiding boekhouden, bestaande uit 5 modules.

  Maar heb één dag na de inschrijving dit gemeld en wou ik de cursus annuleren, alleen weigeren ze terug te betalen.
  Geen enkele andere onderwijsinstelling doet dit, zeker als het uit meerdere modules bestaat en NHA geeft je zelfs het recht om 15 dagen na het ontvangen van de volledige cursus te annuleren.

  Nu ik de andere reviews zie kan ik alleen maar concluderen dat CVA niet meer is dan een scam, dus een andere cursus zal ik al zeker niet overwegen en raad ik jullie aan om vooral NHA een kans te geven.

  Alvast Robin.

  Door: Theunissen Robin16-02-2021
  Nathalie Focant16-02-2021

  Dag Robin Wat vervelend dit te horen. Ik ga dit intern voor jou nakijken en we nemen deze week nog contact met je op om na te gaan hoe we dit kunnen rechtzetten. Je hoort sowieso weldra iets via het nummer dat je opgegeven hebt bij inschrijving. Groetjes Nathalie

  anoniem14-03-2021

  Beste Robin, NHA, LOI, Laudius, NTI zijn veel betere scholen waar je goed mee kunt praten. Succes met wat beters.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Cursus marketing

  Eerst hielden ze informatie achter in verband met het betalen met opleidingscheques, waarna ze deze terug gingen opsturen. Deze hebben zo lang bij hun gelegen dat ze verlopen zijn, en ik dus €160 de vuilbak in kan gooien

  Door: Jessie19-01-2021
  Nathalie Focant10-02-2021

  Hoi Jessie, Wanneer een opleiding niet vergoed kan worden met opleidingscheques, hoef je deze zeker niet in de vuilbak te gooien hoor! Mocht de opleiding niet aan de voorwaarden voldoen om opleidingscheques te gebruiken, maken wij hiervan een attestje op zodat je die investering gewoon terug krijgt. Ik ga er even van uit dat dit al in orde is, maar mocht dit nog niet zo zijn, mail dan gerust even naar info@thuisstudie.be met vermelding van je studentennummer en dan gaan we dat voor jou rechtzetten. Groetjes Nathalie

  Evi23-02-2021

  Dag Jessie, Zoals telefonisch besproken zijn we tot een oplossing gekomen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en wensen jou alvast enorm veel succes. Tot snel!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  meerdere cursussen

  Uw huiswerk daar wordt niets mee gedaan.
  Ze werven actief om geld te trekken maar leveren niet waar u voor betaald.
  Telefonistes houden u zoet, maar docenten antwoorden niet en hebben geen eigen mailadres.
  Het lijkt vooral een nepschool.

  Door: Anoniem23-12-2020
  Nathalie Focant10-02-2021

  Beste, Als je me even via info@thuisstudie.be je studentennummer bezorgt, kijk ik voor jou na wat er mis gaat. Huiswerk wordt altijd binnen de 48u verbeterd, of dat streven we absoluut na. Docenten hebben inderdaad geen eigen emailadres, juist omdat wij controle willen hebben op wat we onze studenten bieden. Op een persoonlijk emailadres hebben we geen zicht, op de eCampus wel. Zo kunnen we altijd goed meevolgen wat er gezegd is, en waar het mis gaat. Mocht er echt een probleem zijn, gaan we dit uiteraard aanpakken. Neem zeker eventjes contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw opleiding toch goed verloopt. Groetjes

  anoniem14-03-2021

  Ik ken geen Nathalie. Krijg weer geen reacties. Stop toch gewoon met mensen neer te halen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Centrum Voor Afstandsonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 24 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Afstandsonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Centrum Voor Afstandsonderwijs actief?

  Centrum Voor Afstandsonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Afstandsonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.