ErvaringenSite

    Ervaringen Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Wil je je cv een meerwaarde bieden? Wil je je onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie of ben je gewoon toe aan een carrièreswitch? Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van de service en de cursussen van het Centrum voor Afstandsonderwijs lees je hier op ErvaringenSite.

    Over Centrum voor Afstandsonderwijs

    Het Centrum voor Afstandsonderwijs biedt heel wat verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte thuiscursussen. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een belangrijke onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en afstandsonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Avondonderwijs en de Schoonheidsschool.


    De verschillende aspecten van het Centrum voor Afstandsonderwijs

    Diensten van Centrum voor Afstandsonderwijs

    In het Centrum voor Afstandsonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook altijd professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je dankzij hun jarenlange ervaring heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Afstandsonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van studenten. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs kan je altijd een examen afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

    Klachten of vragen voor Centrum voor Afstandsonderwijs


    Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Afstandsonderwijs? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online chat op de website of via een online contactformulier.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Afstandsonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Afstandsonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Afstandsonderwijs? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Centrum Voor Afstandsonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    3.6
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Cursus Frans (Beginners)

    Eerst en vooral heb ik mijn cursus enorm snel ontvangen! Hij stond meteen na betaling online en nog geen 2 dagen later mocht ik de cursus zelf ontvangen. Correcte levering in een mooie nette map. De cursus was compleet en vlot geschreven. Ook de oefeningen maken op de eCampus gaat vlot. Ik schreef ook onmiddellijk na mijn inschrijving een mail naar de docent en kreeg hier de dag daarna al een persoonlijke respons op. Ik ben dus alvast enorm tevreden en kijk alvast uit naar het behalen van meerdere diploma's bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

    Door: Cynthia 23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Grafisch vormgever

    In tegenstelling tot wat er hier geschreven word, ben ik enorm tevreden over mijn cursus. De docent helpt mij waar nodig en geeft me voldoende feedback.

    Door: Phaedra Van Herck23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Allround Boekhouden

    Had wegens een depressie impulsief gehandeld en had ik me ingeschreven voor een Allround opleiding boekhouden, bestaande uit 5 modules.

    Maar heb één dag na de inschrijving dit gemeld en wou ik de cursus annuleren, alleen weigeren ze terug te betalen.
    Geen enkele andere onderwijsinstelling doet dit, zeker als het uit meerdere modules bestaat en NHA geeft je zelfs het recht om 15 dagen na het ontvangen van de volledige cursus te annuleren.

    Nu ik de andere reviews zie kan ik alleen maar concluderen dat CVA niet meer is dan een scam, dus een andere cursus zal ik al zeker niet overwegen en raad ik jullie aan om vooral NHA een kans te geven.

    Alvast Robin.

    Door: Theunissen Robin16-02-2021
    Nathalie Focant16-02-2021

    Dag Robin Wat vervelend dit te horen. Ik ga dit intern voor jou nakijken en we nemen deze week nog contact met je op om na te gaan hoe we dit kunnen rechtzetten. Je hoort sowieso weldra iets via het nummer dat je opgegeven hebt bij inschrijving. Groetjes Nathalie

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cursus marketing

    Eerst hielden ze informatie achter in verband met het betalen met opleidingscheques, waarna ze deze terug gingen opsturen. Deze hebben zo lang bij hun gelegen dat ze verlopen zijn, en ik dus €160 de vuilbak in kan gooien

    Door: Jessie19-01-2021
    Nathalie Focant10-02-2021

    Hoi Jessie, Wanneer een opleiding niet vergoed kan worden met opleidingscheques, hoef je deze zeker niet in de vuilbak te gooien hoor! Mocht de opleiding niet aan de voorwaarden voldoen om opleidingscheques te gebruiken, maken wij hiervan een attestje op zodat je die investering gewoon terug krijgt. Ik ga er even van uit dat dit al in orde is, maar mocht dit nog niet zo zijn, mail dan gerust even naar info@thuisstudie.be met vermelding van je studentennummer en dan gaan we dat voor jou rechtzetten. Groetjes Nathalie

    Evi23-02-2021

    Dag Jessie, Zoals telefonisch besproken zijn we tot een oplossing gekomen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en wensen jou alvast enorm veel succes. Tot snel!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    meerdere cursussen

    Uw huiswerk daar wordt niets mee gedaan.
    Ze werven actief om geld te trekken maar leveren niet waar u voor betaald.
    Telefonistes houden u zoet, maar docenten antwoorden niet en hebben geen eigen mailadres.
    Het lijkt vooral een nepschool.

    Door: Anoniem23-12-2020
    Nathalie Focant10-02-2021

    Beste, Als je me even via info@thuisstudie.be je studentennummer bezorgt, kijk ik voor jou na wat er mis gaat. Huiswerk wordt altijd binnen de 48u verbeterd, of dat streven we absoluut na. Docenten hebben inderdaad geen eigen emailadres, juist omdat wij controle willen hebben op wat we onze studenten bieden. Op een persoonlijk emailadres hebben we geen zicht, op de eCampus wel. Zo kunnen we altijd goed meevolgen wat er gezegd is, en waar het mis gaat. Mocht er echt een probleem zijn, gaan we dit uiteraard aanpakken. Neem zeker eventjes contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw opleiding toch goed verloopt. Groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cursus studiecoach

    Ik heb op 6 december bovenstaande cursus besteld, toen met de belofte een bol.com-bon cadeau te krijgen twv 50 euro.
    Ik wacht nog steeds op deze bon, al tientallen mails gestuurd en telefoontjes gedaan, op de mails krijg ik geen antwoord, op de telefoons krijg ik als antwoord: ten laatste morgen zal je die ontvangen!! Helaas!!!!

    Door: FMaes28-01-2020
    FMaes28-01-2020

    ik zou hier dus NIET meer kopen, was tikfoutje!

    Nathalie Focant10-02-2021

    Hoi, Naar aanleiding van een Sinterklaasactie (in 2019) werden er maar liefst 650 virtuele cadeaubonnen verstuurd. Wil jij even jouw studentennummer mailen naar info@thuisstudie.be met de vermelding : Cadeaubon & je studentennummer. Zet er desnoods mijn berichtje even bij. Ik ga voor jou nakijken waar het mis ging, maar als je je inschrijving deed op het moment van de actie, heb jij gewoon recht op die cadeaubon en gaan we dat oplossen. Groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    cursus chinees

    we hadden een cursus chinees besteld half augustus, betaald. Niets ontvangen tot eind september dan aangetekend opgezegd. Plots 2 dagen later is de cursus miraculeus toegekomen. Nu proberen we ons geld terug te krijgen. Ze blijven zeggen dat het op einde van de week in orde komt. Miserie.

    Door: christian vueghs28-10-2019
    Nathalie Focant10-02-2021

    Dag Christian. Ik wou dit nakijken voor jou maar er is bij ons niemand ingeschreven onder de naam 'Christian Vueghs'. Zou het kunnen dat dit bij een andere school was, of dat het misschien een andere naam was? Als je me even je studentennummer kan mailen naar info@thuisstudie.be, ga ik dit voor jou oppakken. Groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Volg hier GEEN opleidingen!

    Volg hier nooit een opleiding!Ze zitten in je zakken en je krijgt er niets voor terug.De opleidingen zijn niet erkent door de overheid en hebben geen waarde voor een werkgever!Vanaf dag 1 ga je spijt hebben van de opleiding en cursus ,heel slecht en oud!De helpdesk denkt niet aan het helpen van klanten,ze zijn precies enkel opgeleid om geld binnen het bedrijf te houden en verder geen hulp te bieden .En wil je een opleiding annuleren dan houden ze 50% van de betaalde som. Schandalig!Blijf hier Weg!Pure tijd en geld verspilling!

    Door: Ti26-02-2019
    Nathalie Focant10-02-2021

    Hoi, Ik denk dat je ons verwart met een andere school. Bovendien zijn onze opleidingen voor inschrijving toegankelijk (of bijvoorbeeld ook het proefhoofdstuk) en dat materiaal is identiek. Bij annulering of klachten worden ook de algemene voorwaarden gevolgd, het is niet zo dat je nadien 50% zou moeten opleggen? Als je me even kan mailen op info@thuisstudie.be met je naam kijk ik het voor je na. Ofwel hebben mijn collega's jou verkeerd geïnformeerd, en dan moeten we dat rechtzetten uiteraard. Groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte kwaliteit, te hoge prijs

    Cursussen later ontvangen dan beloofd
    kwaliteit was zeer laag, vol fouten, maw waardeloos

    Door: NBalta19-09-2018
    Nathalie Focant10-02-2021

    Hoi, Helaas zie ik jouw berichtje nu pas. Ik kan ook niet afleiden over welke cursus het gaat. Als je me via info@thuisstudie.be nog even je studentennummer (of gewoon je naam en geboortdatum) laat weten, doen wij het nodige! Groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Afstandsonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Afstandsonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Afstandsonderwijs actief?

    Centrum Voor Afstandsonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Afstandsonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.