ErvaringenSite

  Ervaringen Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Wil je je cv een meerwaarde bieden? Wil je je onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie of ben je gewoon toe aan een carrièreswitch? Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van de service en de cursussen van het Centrum voor Afstandsonderwijs lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Centrum voor Afstandsonderwijs

  Het Centrum voor Afstandsonderwijs biedt heel wat verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte thuiscursussen. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een belangrijke onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en afstandsonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Avondonderwijs en de Schoonheidsschool.


  De verschillende aspecten van het Centrum voor Afstandsonderwijs

  Diensten van Centrum voor Afstandsonderwijs

  In het Centrum voor Afstandsonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook altijd professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je dankzij hun jarenlange ervaring heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Afstandsonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van studenten. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs kan je altijd een examen afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

  Klachten of vragen voor Centrum voor Afstandsonderwijs


  Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Afstandsonderwijs? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online chat op de website of via een online contactformulier.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Afstandsonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Afstandsonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Afstandsonderwijs? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Centrum Voor Afstandsonderwijs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Cursus studiecoach

  Ik heb op 6 december bovenstaande cursus besteld, toen met de belofte een bol.com-bon cadeau te krijgen twv 50 euro.
  Ik wacht nog steeds op deze bon, al tientallen mails gestuurd en telefoontjes gedaan, op de mails krijg ik geen antwoord, op de telefoons krijg ik als antwoord: ten laatste morgen zal je die ontvangen!! Helaas!!!!

  Door: FMaes28-01-2020
  FMaes28-01-2020

  ik zou hier dus NIET meer kopen, was tikfoutje!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  cursus chinees

  we hadden een cursus chinees besteld half augustus, betaald. Niets ontvangen tot eind september dan aangetekend opgezegd. Plots 2 dagen later is de cursus miraculeus toegekomen. Nu proberen we ons geld terug te krijgen. Ze blijven zeggen dat het op einde van de week in orde komt. Miserie.

  Door: christian vueghs28-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Volg hier GEEN opleidingen!

  Volg hier nooit een opleiding!Ze zitten in je zakken en je krijgt er niets voor terug.De opleidingen zijn niet erkent door de overheid en hebben geen waarde voor een werkgever!Vanaf dag 1 ga je spijt hebben van de opleiding en cursus ,heel slecht en oud!De helpdesk denkt niet aan het helpen van klanten,ze zijn precies enkel opgeleid om geld binnen het bedrijf te houden en verder geen hulp te bieden .En wil je een opleiding annuleren dan houden ze 50% van de betaalde som. Schandalig!Blijf hier Weg!Pure tijd en geld verspilling!

  Door: Ti26-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechte kwaliteit, te hoge prijs

  Cursussen later ontvangen dan beloofd
  kwaliteit was zeer laag, vol fouten, maw waardeloos

  Door: NBalta19-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Centrum Voor Afstandsonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Afstandsonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Centrum Voor Afstandsonderwijs actief?

  Centrum Voor Afstandsonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Afstandsonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.