Centrum Voor Afstandsonderwijs

Alle reviews

Centrum Voor Afstandsonderwijs

71% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jonas
Ik kocht onlangs de cursus Bedrijfsbeheer aan in thuisstudie. Aangezien het een tijdje geleden was dat ik nog eens had gestudeerd, had ik wel wat schrik of ik het wel zou kunnen. Na een telefoni...Lees verder
K
Kimberly
Ik kocht de thuisstudie webdesigner aan omdat ik in mijn bedrijf de kans kreeg om door te groeien naar een andere functie. Deze thuisstudie is daar de perfecte voorbereiding op. Na mijn inschrijvin...Lees verder
M
Margot
Ik was al langer geïnteresseerd in het zetten van gelnagels, echter durfde ik nooit echt de stap te zetten. Doordat ik al enkele maanden thuiszit door COVID-19 dacht ik, nu is het moment om nieuwe ...Lees verder
C
Cynthia
Eerst en vooral heb ik mijn cursus enorm snel ontvangen! Hij stond meteen na betaling online en nog geen 2 dagen later mocht ik de cursus zelf ontvangen. Correcte levering in een mooie nette map. D...Lees verder
D
Didier
De thuiscursus balanslezen kadert in de allround opleiding boekhouden. Stevige cursus en heel goed gedocumenteerd. Het leerplatform is een heel goede aanvulling met oefeningen, links naar artikels ...Lees verder

Alle reviews (34)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bedrijfsbeheer (thuisstudie)

  Ik kocht onlangs de cursus Bedrijfsbeheer aan in thuisstudie. Aangezien het een tijdje geleden was dat ik nog eens had gestudeerd, had ik wel wat schrik of ik het wel zou kunnen.

  Na een telefonisch gesprek met één van de adviseurs zag ik het echter helemaal zitten om te starten! Ze hebben mij geholpen met de studiekeuze en ik voelde me er meteen goed bij.

  De inschrijving was na enkele werkdagen in orde en ik kon meteen starten met de digitale cursus. Mijn papieren cursus liet niet lang op zich wachten en dit ontving ik twee dagen later.

  Ik kon steeds met mijn vragen terecht bij de docent die steeds na maximum twee werkdagen een antwoord stuurde. Soms was het zelfs nog dezelfde dag!

  Ik heb dus alleen nog maar positieve ervaringen gehad met de school en ga hier zeker nog opleidingen volgen. Een echte aanrader!

  Ik ben heel tevreden over de communicatie van de school mijn cursus kon niet doorgaan door de covid 19 en hebben samen gezocht naar een oplossing. Waar ik wel blij mee ben.

  Heel blij met de cursus van EHBO dat ik van thuis uit kan volgen. Was al even opzoek naar deze cursus dat ik op mijn eigen tempo kan studeren.

  Laat even weten hoe dat allemaal lukte. Hier ging communicatie telkens mis, geen gehoor, dichte deuren. Wat weet jij dat anderen niet weten?

  De communicatie loopt bij mij ook vlot. Ik krijg telkens binnen de 48 uur een antwoord zowel van mijn leerkracht als de school.

  Tsja Danny, leg dan ook even uit hoe. Scroll eens naar beneden. Daar vind je de reviews die de werkelijkheid weerspiegelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  thuisstudie webdesigner

  Ik kocht de thuisstudie webdesigner aan omdat ik in mijn bedrijf de kans kreeg om door te groeien naar een andere functie. Deze thuisstudie is daar de perfecte voorbereiding op. Na mijn inschrijving kreeg ik onmiddellijk de cursus op mijn online platform te zien, waardoor ik meteen kon starten. Een paar dagen later kwam het boek ook thuis bij mij aan. Erg tevreden over de service dus! Ik ben ondertussen een halfjaar bezig met de opleiding en heb volgende week mijn examen ingepland. Mijn online docent heeft me hier erg goed op voorbereid door mijn vragen te beantwoorden en me feedback te geven op mijn opdrachten. Ook hielp hij me bij het vinden van een stageplaats om mijn kennis ook toe te passen in de praktijk. Al bij al erg tevreden over de opleiding en de school!

  Is dit serieus? Wat een reclamepraatje. Precies gelijkend de promomails die ik nog steeds ontvang. Beoordeelde opdrachten ontving ik echter nooit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gelnagels

  Ik was al langer geïnteresseerd in het zetten van gelnagels, echter durfde ik nooit echt de stap te zetten. Doordat ik al enkele maanden thuiszit door COVID-19 dacht ik, nu is het moment om nieuwe dingen aan te leren en mijn dromen waar te maken. Ik heb de cursus vorige week vrijdag aangekocht en heb hem ondertussen ook al ontvangen. Ik kijk er enorm naar uit, ik stuurde alvast mijn docente via de eCampus om me voor te stellen en informatie te vragen omtrent de producten en materialen die ik nodig had. Ik kreeg vrij snel reactie van de docente, zij raadde me ook aan om de materialen via Beautyblue te bestellen. Ik heb mijn bestelling alvast geplaatst en kan niet wachten tot ik binnenkort iedereen van mooie nagels kan voorzien :-D.

  Wat een prachtig verhaal. Zo tegengesteld aan wat je hier en op andere sites kunt vinden. Al ons geklaag komt dus door de leerlingen? Graag je informatie hoe het dan toch beter kan. Overtuig ons dat je een echte leerling bent en hoe jij studeerde. Kunnen wij alsnog verder. Bij voorbaat dank.

  Wij schrijven zelf positieve recensies. Dus je vermoedens kloppen ;)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cursus Frans (Beginners)

  Eerst en vooral heb ik mijn cursus enorm snel ontvangen! Hij stond meteen na betaling online en nog geen 2 dagen later mocht ik de cursus zelf ontvangen. Correcte levering in een mooie nette map. De cursus was compleet en vlot geschreven. Ook de oefeningen maken op de eCampus gaat vlot. Ik schreef ook onmiddellijk na mijn inschrijving een mail naar de docent en kreeg hier de dag daarna al een persoonlijke respons op. Ik ben dus alvast enorm tevreden en kijk alvast uit naar het behalen van meerdere diploma's bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

  Wie zorgde er bij u voor dat u dat snelle persoonlijke respons kreeg? Velen hier lukte dat niet. Graag uw uitleg (namen, mailadressen, telefoonnummers), beste Cynthia.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Balanslezen

  De thuiscursus balanslezen kadert in de allround opleiding boekhouden. Stevige cursus en heel goed gedocumenteerd. Het leerplatform is een heel goede aanvulling met oefeningen, links naar artikels en bijhorende documenten. De oefeningen worden vakkundig nagekeken en je ontvangt heel vlug feedback van de docent. Een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cursus Immocoach (Allround)

  Voor aanvang van de cursus immocoach (allround) hebben ze "het beste" deel van de materialen opgestuurd. Toen ik incompetentie zag van docent Kriss G. die de huidige wetgeving niet kent over immocoach zijn in belgië, heb ik besloten ontslag te nemen voor de cursus. Natuurlijk stond de "school" me niet toe om af te maken zonder het hele geld voor de cursus te betalen. Verder bevat elke module dezelfde informatie! Dat is de huidige manier om het cursusmateriaal zo groot mogelijk te maken? Wat erg jammer dat ik geen mening over die dieven heb gecheckt voordat ik aan deze cursus begon. Nu, als iemand me ernaar vraagt, zeg ik 1000 keer nee!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  photoshop

  De levering duurde iets langer dan verwacht, omdat mijn adres blijkbaar niet klopte. Na een telefoontje van het secretariaat van de school hebben ze mijn adres aangepast en kreeg ik de cursus de week erop aan. vriendelijke dame aan de lijn. ze heeft me ineens verdergeholpen waar ik mijn online boek en oefeningen kon vinden om al te starten. Heb ondertussen mijn cursusboek doorgebladerd en ben benieuwd wat de komende weken en maanden gaat brengen :)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Babymassage

  Aangezien ik enkele maanden geleden mama werd van een gezonde jongeman en ik momenteel thuiszit door Covid-19, besloot ik een thuisstudie Babymassage te volgen. Ik kreeg mijn map binnen de beloofde tijd geleverd en ook vond ik de cursus meteen online. Duidelijke cursus én als aanvulling vond ik ook nog filmpjes op de eCampus. Contact met de docente verloopt ook steeds vlot.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Creatief Ontwerpen

  Met een basiskennis op zak van de programma's Illustrator, Photoshop en Indesign, stapte ik in de thuisstudie 'creatief ontwerpen' om mijn skills bij te schaven.

  Tot tegenstelling wat sommige hier schrijven, verloopt de communicatie bij mij vlot. Ik krijg telkens binnen de 48 uur een antwoord zowel van mijn leerkracht als de school.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bedrijfsbeheer

  Een maandje geleden de cursus Bedrijfsbeheer besteld en nu mijn diploma al op zak. Mijn docent Nick stond steeds klaar om binnen de paar dagen een antwoord te voorzien op mijn vragen. Hoewel het geen verplichting meer is om je diploma bedrijfsbeheer te halen, ben ik toch blij dat ik nu met een zekerder gevoel mijn zaak kan opstarten.

  Heel tevreden over de cursus Personal coach. Goede service en professionele begeleiding van de docent


Anderen bekeken ook

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Coursera merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Coursera

0 reviews

Als je graag nieuwe vaardigheden wilt leren of zelfs een volledige opleiding wilt volgen dan kan je dit doen bij het online leerplatform Coursera. ...