ErvaringenSite

  Ervaringen Chocolade Markt

  Chocolade of ook wel chocola is een lekkernij dat geliefd is in de hele wereld. Chocolade is gemaakt van suiker met cacaoboter en cacaomassa, welke wordt gewonnen uit cacaobonen. Chocola wordt niet alleen in repen en plakken verkocht, maar wordt ook in andere producten verwerkt. De variaties van chocola bestaat uit pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade en roze chocolade. Uit onderzoek is gebleken dat het consumeren van chocola bloeddrukverlagend werkt, wat te danken is aan de Flavonoïden dat in cacao voorkomt. Chocola is een perfect cadeau om aan iemand te geven. Want eenieder wordt er blij van. Wilt u uw dierbaren of collega’s verrassen met een leuke chocolade als cadeau? Op ErvaringenSite vindt u bedrijven die een ruim assortiment aan chocolade te bieden hebben. Maak een keuze door de prijzen, assortimenten en merken te vergelijken. De reviews van anderen zullen u helpen in uw zoektocht. Ook kunt u zelf uw ervaring hier delen in de reviews.

  Over Chocolade Markt
  Chocolade Markt is in 2020 opgericht door VDC – Komerz B.V. uit Menen (België). Dit bedrijf is bovendien lid van BeCommerce dat meer dan 20 jaren ervaring en kennis heeft van de chocolade-industrie. Tegelijkertijd hebben ze een directe partnerschap met de top van Belgische en internationale chocoladefabrikanten. Bij Chocolade Markt staat klantbeleving centraal, vandaar dat ze het ruimste aanbod en de beste voorwaarden te bieden hebben.

  Producten en diensten van Chocolade Markt
  Chocolade Markt heeft een ruim assortiment aan chocolade van verschillende wereldbekende merken en formaten. Bij Chocolade Markt kunt u chocolade voor uzelf kopen, maar u kunt ook een cadeaubon van Chocolade Markt versturen naar uw dierbaren. Als bedrijf kunt u uw medewerkers of klanten verrassen met een gepersonaliseerd geschenk van chocolade. Een uniek gepersonaliseerd chocoladecadeau met een sticker, logo of eigen afbeelding en een persoonlijke tekst maakt het nog aantrekkelijker voor uw dierbaren, medewerkers of klanten. Verder bestaat de mogelijkheid ook om een eigen unieke box samen te stellen met uw eigen favorieten.

  Registratie, bestelling en levering bij Chocolade Markt
  Om een bestelling bijChocolade Markt te plaatsen is een account op hun site vereist. U kunt uw bestelling annuleren of wijzigen door deze tijdig telefonisch op +32 (0) 465 07 06 22 (ma-do: 10 tot 17u en vrij: 10 tot 15:30u) of via e-mail: contact@chocolademarkt.com, door te spelen. Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen met PostNL of Bpost geleverd. Zelf uw bestelling ophalen is alleen mogelijk voor B2B bestellingen. Verder kunt u met uw account registreren om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen. Ook kunt u uzelf inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief.

  Complimenten en tips voor Chocolade Markt
  Chocolade Markt heeft tot doel hun klanten elke keer een ‘wow gevoel’ te geven, wanneer ze een pakketje van hen ontvangen. Hebt u dat ‘wow gevoel’ ervaren? Laat het ons weten in een review.

  Wat vindt u het assortiment en de verschillende merken chocolade producten die Chocolademarkt biedt? Gaat het bestellen en betalen vlot genoeg? Hoe hebt u de levering ervaren? Deel uw ervaringen op onze website. Plaats een review en zo helpt u anderen ook in hun zoektocht naar chocolade producten. Leest u ook de reviews van anderen op onze site.

  Nog niet bekend met het chocoladeassortiment van Chocolade Markt? Bij ErvaringenSite bent u op het juiste adres. Lees en maak gebruik van de reviews.

  Natuurkunde uitleg DICHTHEID ALGEMEEN

  Chocolade Markt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chocolade Markt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chocolade Markt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chocolade Markt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chocolade Markt actief?

  Chocolade Markt is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chocolade Markt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.