Chocolade Markt

Alle reviews

Chocolade Markt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Chocolade Markt

Chocolade of ook wel chocola is een lekkernij dat geliefd is in de hele wereld. Chocolade is gemaakt van suiker met cacaoboter en cacaomassa, welke wordt gewonnen uit cacaobonen. Chocola wordt niet alleen in repen en plakken verkocht, maar wordt ook in andere producten verwerkt. De variaties van chocola bestaat uit pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade en roze chocolade. Uit onderzoek is gebleken dat het consumeren van chocola bloeddrukverlagend werkt, wat te danken is aan de Flavonoïden dat in cacao voorkomt. Chocola is een perfect cadeau om aan iemand te geven. Want eenieder wordt er blij van. Wilt u uw dierbaren of collega’s verrassen met een leuke chocolade als cadeau? Op ErvaringenSite vindt u bedrijven die een ruim assortiment aan chocolade te bieden hebben. Maak een keuze door de prijzen, assortimenten en merken te vergelijken. De reviews van anderen zullen u helpen in uw zoektocht. Ook kunt u zelf uw ervaring hier delen in de reviews.

Over Chocolade Markt
Chocolade Markt is in 2020 opgericht door VDC – Komerz B.V. uit Menen (België). Dit bedrijf is bovendien lid van BeCommerce dat meer dan 20 jaren ervaring en kennis heeft van de chocolade-industrie. Tegelijkertijd hebben ze een directe partnerschap met de top van Belgische en internationale chocoladefabrikanten. Bij Chocolade Markt staat klantbeleving centraal, vandaar dat ze het ruimste aanbod en de beste voorwaarden te bieden hebben.

Producten en diensten van Chocolade Markt
Chocolade Markt heeft een ruim assortiment aan chocolade van verschillende wereldbekende merken en formaten. Bij Chocolade Markt kunt u chocolade voor uzelf kopen, maar u kunt ook een cadeaubon van Chocolade Markt versturen naar uw dierbaren. Als bedrijf kunt u uw medewerkers of klanten verrassen met een gepersonaliseerd geschenk van chocolade. Een uniek gepersonaliseerd chocoladecadeau met een sticker, logo of eigen afbeelding en een persoonlijke tekst maakt het nog aantrekkelijker voor uw dierbaren, medewerkers of klanten. Verder bestaat de mogelijkheid ook om een eigen unieke box samen te stellen met uw eigen favorieten.

Registratie, bestelling en levering bij Chocolade Markt
Om een bestelling bijChocolade Markt te plaatsen is een account op hun site vereist. U kunt uw bestelling annuleren of wijzigen door deze tijdig telefonisch op +32 (0) 465 07 06 22 (ma-do: 10 tot 17u en vrij: 10 tot 15:30u) of via e-mail: contact@chocolademarkt.com, door te spelen. Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen met PostNL of Bpost geleverd. Zelf uw bestelling ophalen is alleen mogelijk voor B2B bestellingen. Verder kunt u met uw account registreren om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen. Ook kunt u uzelf inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Complimenten en tips voor Chocolade Markt
Chocolade Markt heeft tot doel hun klanten elke keer een ‘wow gevoel’ te geven, wanneer ze een pakketje van hen ontvangen. Hebt u dat ‘wow gevoel’ ervaren? Laat het ons weten in een review.

Wat vindt u het assortiment en de verschillende merken chocolade producten die Chocolademarkt biedt? Gaat het bestellen en betalen vlot genoeg? Hoe hebt u de levering ervaren? Deel uw ervaringen op onze website. Plaats een review en zo helpt u anderen ook in hun zoektocht naar chocolade producten. Leest u ook de reviews van anderen op onze site.

Nog niet bekend met het chocoladeassortiment van Chocolade Markt? Bij ErvaringenSite bent u op het juiste adres. Lees en maak gebruik van de reviews.