Clean Email

Alle reviews

Clean Email

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Star Stable merklogo voor beoordelingen van Apps

Star Stable

0 reviews

Online games en spellen zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet. Steeds meer producten richten zich op de markt voor jonge kinderen...

LogicLike merklogo voor beoordelingen van Apps

LogicLike

0 reviews

Ben je op zoek naar een app dat je als kind of volwassene kan helpen inzicht en kritisch denken te ontwikkelen? Neem dan gerust eens een kijkje bij...

Fitbit merklogo voor beoordelingen van Apps

fitbit

0 reviews

Fitbit, voluit ook wel Fitbit Inc. is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert. De apparaten worden om de pols gedragen en meten a...

Clean Email

Ben je op zoek naar een manier om je e-mail inbox te ordenen? Dan zou het aanbod van Clean Email misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Clean Email te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen of het aanbod van Clean Email iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Clean Email
Met Clean Email kun je snel duizenden oude e-mails sorteren en verwijderen, en vervolgens alle nieuwe e-mails beheren, zodat je Postvak IN brandschoon blijft. Meld je af voor nieuwsbrieven, blokkeer ongewenste afzenders, automatiseer je e-mailtaken en nog veel meer, en dit met slechts enkele klikken. Clean Email werkt met alle grote e-mailproviders en via elk soort toestel. Verder is het belangrijk te weten dat dit bedrijf jouw gegevens niet leest of verkoopt, waardoor je Clean Email op al je persoonlijke en zakelijke accounts zou kunnen gebruiken. Jouw privacy zou de prioriteit van deze onderneming zijn. Clean Email zou geschikt zijn voor iedereen die e-mail gebruikt, spam, sociale meldingen en marketing nieuwsbrieven ontvangt en van ongewenste e-mails af wil. Bij dit bedrijf worden de abonnementskosten maandelijks verrekend. Hoewel er geen gratis versie is, zouClean Email wel een proefversie aanbieden.

Producten en diensten van Clean Email
Op de website van Clean Email heb je de keuze uit de categorieën Features, Plans en Help. Als je al een account hebt, kun je via de site ook gewoon inloggen, en als je nog geen account zou hebben, kun je ervoor kiezen om deze toepassing gratis te testen. Verder kun je ook lezen wat verschillende media hebben geschreven over Clean Email, en kun je meer in detail bekijken hoe alles werkt. Volgens de informatie op deze website zou je met de diensten van dit bedrijf vooral veel tijd besparen, georganiseerd blijven en je stressniveaus aanzienlijk verminderen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Clean Email? Dan hoef je alleen maar op de knop Contact Us te klikken en de instructies te volgen.

Complimenten, klachten en tips voor Clean Email
Ben je al vertrouwd met de diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent van Clean Email, hoe jij als klant de online bestel- en betaalmethode hebt ervaren en of de klantenservice van deze onderneming vlot bereikbaar is. Laat het ons zeker weten! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.