ErvaringenSite

  Ervaringen Code Monkey

  Ben jij op zoek naar een programma waarmee jouw kind spelenderwijs kan leren coderen? Misschien is Code Monkey dan wel een interessant bedrijf voor jou! Dit bedrijf biedt namelijk een toonaangevend programma aan dat zich richt op codering voor kinderen. Met de bekroonde cursussen kunnen kinderen leren coderen in echte programmeertalen. Het bedrijf biedt cursussen aan voor scholen, naschoolse clubs en kampen. Bovendien zijn er ook online cursussen waarmee je het coderen in eigen tempo thuis onder de knie kunt krijgen. Maar hoe weet je nou of dit programma iets voor jou is? Of het programma wel gebruiksvriendelijk genoeg is? En of het programma wel effectief is? Op ErvaringenSite krijg jij antwoord op al jouw vragen over het bedrijf, zodat jij uiteindelijk het juiste programma voor jouw kind kunt uitkiezen. Hier vind je namelijk reviews en beoordelingen over Code Monkey geschreven door voorgaande klanten van het bedrijf. Tevens vind je op deze website reviews en beoordelingen over diverse andere bedrijven in verschillende sectoren.

  Over CodeMonkey

  CodeMonkey is in 2014 opgericht door Jonathan Schor. Het idee voor het programma is ontstaan doordat Jonathan jonge kinderen spelenderwijs leerde coderen. Dit was zo'n succes dat CodeMonkey werd opgericht. Het team van CodeMonkey bestaat uit een team van professionals op het gebied van technologie, gaming en pedagogiek.

  Het bedrijf streeft er iedere dag naar om een interessant en speels platform te creëren waarop kinderen programmeerkennis kunnen opdoen door samen te spelen en puzzels op te lossen. De eerste on-text gebaseerde codeergame van CodeMonkey was Coding Adventure. Dit spel werd gelanceerd in 2014, een maand na de oprichting van het bedrijf.

  Het bedrijf werkt samen met diverse partners over de hele wereld, waaronder Learning.com (Amerika), Scratchpad (Nieuw-Zeeland), Microsoft (Amerika), Junior Engineers (Australië), DigitalKidZ (Bulgarije), Cambridge University Press (India), Smartlab (Brazilië), en DigiBrain (Zuid-Afrika).

  Examentraining VWO Natuurkunde: Algemeen

  De producten en diensten van CodeMonkey

  De cursussen van CodeMonkey zijn onderverdeeld in 3 groepen. De eerste groep bestaat uit de cursussen CodeMonkey Jr. en Beaver Achiever. Deze spellen zijn gemaakt om block-based codering onder de knie te krijgen. Deze spellen zijn voor de jongste leerlingen. De tweede groep cursussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen in het 2e t/m het 5e leerjaar. Tot deze groep behoren de on-text gebaseerde spellen genaamd Dodo Does Math en Coding Adventure. Ten slotte vind je in de derde groep genaamd geavanceerde codering 3 cursussen voor leerlingen in het 6e t/m het 8e leerjaar. Deze spellen heten Game Builder, Banana Tales en Coding Chatbots.

  Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website van CodeMonkey raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@codemonkey.com of het contactformulier op de website in te vullen. Wanneer je graag door het bedrijf op de hoogte wilt worden gehouden over updates, kun je CodeMonkey volgen op de social media kanalen Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.

  Klachten, Complimenten en Tips voor CodeMonkey

  Maakt jouw kind zelf gebruik van CodeMonkey? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze cursus en het bedrijf. Is jouw kind tevreden met het programma? Werkt het goed en wat is jouw ervaring met de klantenservice van CodeMonkey? Laat jouw review over CodeMonkey achter op deze pagina en help daarmee andere ouders met het vinden van een geschikt codeerprogramma voor hun kind.

  Code Monkey
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Code Monkey

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Code Monkey een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Code Monkey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Code Monkey actief?

  Code Monkey is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Code Monkey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.