Code Monkey

Alle reviews

Code Monkey

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Code Monkey

Ben jij op zoek naar een programma waarmee jouw kind spelenderwijs kan leren coderen? Misschien is Code Monkey dan wel een interessant bedrijf voor jou! Dit bedrijf biedt namelijk een toonaangevend programma aan dat zich richt op codering voor kinderen. Met de bekroonde cursussen kunnen kinderen leren coderen in echte programmeertalen. Het bedrijf biedt cursussen aan voor scholen, naschoolse clubs en kampen. Bovendien zijn er ook online cursussen waarmee je het coderen in eigen tempo thuis onder de knie kunt krijgen. Maar hoe weet je nou of dit programma iets voor jou is? Of het programma wel gebruiksvriendelijk genoeg is? En of het programma wel effectief is? Op ErvaringenSite krijg jij antwoord op al jouw vragen over het bedrijf, zodat jij uiteindelijk het juiste programma voor jouw kind kunt uitkiezen. Hier vind je namelijk reviews en beoordelingen over Code Monkey geschreven door voorgaande klanten van het bedrijf. Tevens vind je op deze website reviews en beoordelingen over diverse andere bedrijven in verschillende sectoren. 

Over CodeMonkey
CodeMonkey is in 2014 opgericht door Jonathan Schor. Het idee voor het programma is ontstaan doordat Jonathan jonge kinderen spelenderwijs leerde coderen. Dit was zo'n succes dat CodeMonkey werd opgericht. Het team van CodeMonkey bestaat uit een team van professionals op het gebied van technologie, gaming en pedagogiek.

Het bedrijf streeft er iedere dag naar om een interessant en speels platform te creëren waarop kinderen programmeerkennis kunnen opdoen door samen te spelen en puzzels op te lossen. De eerste on-text gebaseerde codeergame van CodeMonkey was Coding Adventure. Dit spel werd gelanceerd in 2014, een maand na de oprichting van het bedrijf. 

Het bedrijf werkt samen met diverse partners over de hele wereld, waaronder Learning.com (Amerika), Scratchpad (Nieuw-Zeeland), Microsoft (Amerika), Junior Engineers (Australië), DigitalKidZ (Bulgarije), Cambridge University Press (India), Smartlab (Brazilië), en DigiBrain (Zuid-Afrika).

De producten en diensten van CodeMonkey
De cursussen van CodeMonkey zijn onderverdeeld in 3 groepen. De eerste groep bestaat uit de cursussen CodeMonkey Jr. en Beaver Achiever. Deze spellen zijn gemaakt om block-based codering onder de knie te krijgen. Deze spellen zijn voor de jongste leerlingen. De tweede groep cursussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen in het 2e t/m het 5e leerjaar. Tot deze groep behoren de on-text gebaseerde spellen genaamd Dodo Does Math en Coding Adventure. Ten slotte vind je in de derde groep genaamd geavanceerde codering 3 cursussen voor leerlingen in het 6e t/m het 8e leerjaar. Deze spellen heten Game Builder, Banana Tales en Coding Chatbots. 

Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website van CodeMonkey raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@codemonkey.com of het contactformulier op de website in te vullen. Wanneer je graag door het bedrijf op de hoogte wilt worden gehouden over updates, kun je CodeMonkey volgen op de social media kanalen Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube. 

Klachten, Complimenten en Tips voor CodeMonkey
Maakt jouw kind zelf gebruik van CodeMonkey? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze cursus en het bedrijf. Is jouw kind tevreden met het programma? Werkt het goed en wat is jouw ervaring met de klantenservice van CodeMonkey? Laat jouw review over CodeMonkey achter op deze pagina en help daarmee andere ouders met het vinden van een geschikt codeerprogramma voor hun kind.