DataCamp

Alle reviews

DataCamp

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

DataCamp

Wanneer we het over de toekomst van het werk hebben, denken veel mensen gelijk aan de IT. Data, Artificial Intelligence, Machine Learning en het programmeren hiervan is een vakgebied dat nog altijd groeiende is. Er zijn veel plekken om dit te oefenen en te leren, waaronder Data Camp.

Je hebt echter niet zomaar een nieuw vakgebied onder de knie; je zult er best wat tijd in moeten steken. Omdat je jouw kostbare tijd wel in een goede cursus wilt steken, is het verstandig om op voorhand te kijken wat andere mensen over Datacamp zeggen. De studenten die er al gebruik van hebben gemaakt, kunnen immers het beste vertellen hoe de ervaring met de website is. Deze informatie vind je hier, op ErvaringenSite. Kijk daarom snel voordat je begint aan je cursus.

Over DataCamp
Datacamp is Belgisch een edtech bedrijf dat in 2013 is gestart door Jonathan Cornelissen, Dieter de Mesmaeker en Martijn Theuwissen. Deze laatste is inmiddels COO van het bedrijf. Sinds 2013 heeft Datacamp zich gestaag uitgebreid en inmiddels hebben ze kantoren in het Belgische Leuven, Londen en New York.

Het bedrijf biedt cursussen aan op het gebied van computer- en data science. Je kunt er programmeertalenleren, maar ook het gebruik van Excel tot in de details onder de knie krijgen. Uiteindelijk kun je er eventueel verschillende carrières mee starten, zoals Data Scientist, Machine Learning Scientist, Statisticus, Data Analist en meer. Hieronder gaan we verder in detail over een aantal cursussen die aangeboden worden bij Datacamp.

Diensten van DataCamp: Python, R, SQL, Data Science
Bij Datacamp kun je verschillende cursussen volgen. Of het nu een programmeertaal zoals Python of R is die je wilt leren, je data goed wilt kunnen analyseren of toegepaste financiën wilt begrijpen, bij Data Camp is het mogelijk om op deze gebieden, geheel online en op eigen tempo, lessen erin te volgen.  De lessen worden gegeven door mensen uit het vakgebied die werken bij de grote bedrijven zoals Amazon en Spotify.

Als je nog niet helemaal weet welk niveau je hebt, kun je gebruik maken van DataCamp Signal, waarmee je direct kunt zien welk niveau je hebt ten opzichte van de gemiddelde persoon die gebruik maakt van de website.

Rekent DataCamp kosten?
DataCamp is platform waar je in principe voor moet betalen, maar kan in bepaalde gevallen ook gratis worden aangeboden. Voorbeelden hiervan zijn sociale- en werkloosheidsinstanties die mensen helpen in het vinden van een baan, of voor bepaalde jongeren op de middelbare school of universiteiten.  

Is DataCamp goed?
Er zijn verschillende websites waar je programmeercursussen kunt volgen. De kwaliteit, maar ook prijsklasse verschilt sterk. Wat het beste bij jou past, is een afweging tussen kosten en kwaliteit. De kwaliteit kun je achterhalen middels het lezen van de reviews van de mensen die je voor gingen.

Klachten, complimenten of tips voor DataCamp
Wanneer je al eens een cursus hebt gevolgd bij DataCamp, horen we graag je beoordeling hiervan. Heb je er wat van opgestoken? Heb je er een baan mee kunnen vinden? We vernemen graag alle details die eventueel bruikbaar kunnen zijn. Wacht daarom niet langer met je review, bedankt!