DuckTypen

Alle reviews

DuckTypen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Laudius merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Laudius

1 reviews

Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Ontdek het op onze site. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen v...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Centrum Voor Afstandsonderwijs merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Centrum Voor Afstandsonderwijs

33 reviews

Wil je je cv een meerwaarde bieden? Wil je je onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie of ben je gewoon toe aan een carrière...

Vevor merklogo voor beoordelingen van Overig

Vevor

1 reviews

Bent u op zoek naar nieuw materieel voor op de boerderij en kan uw huidige leverancier u niet helpen? Bent u voor uw keuken van uw restaurant op zo...

DuckTypen

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volgende bladen uit; Donald Duck, Tina, Zo zit dat, VIVA, Autoweek. In totaal geeft DPG Media Magazines groep meer dan 20 bladen uit.

De vorige naam van DPG Media Magazines groep was De Persgroep Nederland.

Over DuckTypen
Ducktypen is een cursus gericht op kinderen tussen de 7 en de 12 jaar om te leren (blind)typen. Het is onderdeel van Donald Duck en sluit aan bij de wereld uit het tijdschrift.

De cursus zorgt ervoor dat uw kind een jaar lang kan inloggen op de website. Zelf adviseren ze dat een kind ongeveer een half jaar over de cursus doet. Hierbij is rekening gehouden met een inspannen van ongeveer 2,5 uur per week.

Producten en diensten DuckTypen
DuckTypen heeft een product dat ze aanbieden; blind leren typen. Het is een betaaldedienst en de verschillen die er zijn zitten in de opties die je krijgt en de daarbij komende kosten.

In Ducktypen speelt jij een verslaggever in Duckstad. Dat is de wereld waar de verhalen van Donald Duck zich afspelen.

Ducktypen is in de loop der jaren aangepast, zodat het geschikt is voor kinderen met dyslexie. Onder andere het lettertype is aangepast, zodat kinderen bepaalde letters beter kunnen lezen, is er een aparte meester die de kinderen helpt en worden de opdracht ondersteunt door audio.

Voordat je de cursus koopt heb je de mogelijkheid om een gratis proefles te beginnen. Zo kan je kijken of de cursus iets is voor je/jouw kind. Wanneer je besloten hebt om de cursus te bestellen dan heb je verschillende mogelijkheden; voor 1 persoon premium, 1 persoon basic en voor twee personen.

Iedere cursus heeft de optie om de voortgang van het kind te volgen, het niveauaan te passen, bevat een online diploma en is geschiktvoor kinderen met dyslexie. Daarnaast is iedere cursus volledige online en dient er niets geïnstalleerd te worden.

Het verschil tussen de 1 persoon premium en 1 persoon basic is dat de premium cursus een officieel diploma, een starterspakket en een gepersonaliseerde Donald Duck erbij heeft zitten. Het diploma en de gepersonaliseerde Donald Duck krijg je na het afronden van de cursus.

Het verschil tussen de 1 persoon premium en de cursus voor 2 personen is dat sommige extra’s worden aangeboden in tweevoud. Zodat twee kinderen er gebruik van kunnen maken. Onder extra’s wordt bedoeld; een kaart met daarop de beste typehouding en vingerpositie, toetsenbordstickers, een naambordje, perskaart en informatie voor ouders. Daarnaast zit er ook iets in om te lezen; een Donald Duck. Al vermeld de website niet hoeveel exemplaren het betreft.

Complimenten, klachten en tips voor DuckTypen:
Ben je een klant van DuckTypen (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met DuckTypen? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met DuckTypen is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van DuckTypen . Zo helpen we elkaar, dat doe jij toch ook