Eccellente

Alle reviews

Eccellente

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Eccellente

Zijn er mensen die 's morgens geen koffie drinken? In bijna ieder huishouden staat tegenwoordig een koffiemachine die je 's morgens met een lekkere bak koffie op weg helpt om de dag aan te kunnen. Natuurlijk moet je zo een machine wel regelmatig schoonmaken om vuil en bacteriën tegen te gaan. Maar welke producten van welke leverancier gebruik je daarvoor? Andere koffiedrinkers vertellen je op onze website wat hun commentaren en ervaringen zijn met online shops die dit soort producten te koop aanbieden. Door hun reviews aandachtig te lezen krijg je niet alleen te zien welke webwinkel betrouwbaar is, je krijgt ook tips en aanbevelingen over welke artikelen het beste zijn voor jouw machine.

Over Eccellente
Eccellente is meer dan 10 jaar geleden opgericht en als zolderkamerbedrijfje begonnen met de verkoop van koffiemachines. Inmiddels verkoopt de onderneming niet alleen machines voor koffie, maar ook diverse producten voor het onderhouden ervan. Gevestigd in het Nederlandse Sneek biedt de online shop van Eccellente een klantenservice afdeling die op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zowel schriftelijk als telefonisch bereikbaar is. Om producten te bestellen kun je als klant gebruik maken van veilige betaalmethodes zoals Bancontact, PayPal, creditcard of Klarna. De site beschikt bovendien over het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Andere klanten die al ervaring hebben met de producten en service van Eccellente schrijven er over in hun reviews op onze website.

De producten en diensten van Eccellente
De online shop van Eccellente is een site die koffiedrinkers zal aanspreken. Zodra je de homepagina opent zie je direct het keuzemenu waar de verschillende categorieën producten vermeld staan. Zo zijn er onder meer producten te bestellen om je koffiemachine te ontkalken, terwijl andere artikelen geschikt zijn om waterreservoirs en melksystemen te reinigen. Daarnaast verkoopt Eccellente complete pakketten die bedoeld zijn voor machines van Philips Saeco of Bosch. Omdat je na het reinigen natuurlijk van een lekkere verse bak koffie of espresso wilt genieten kun je bij Eccellente ook koffiebonen bestellen. De producten die je voor 23.59 bestelt worden de volgende dag al bij je thuis in België of Nederland bezorgd. Voor kleine bestellingen betaal je een paar euro bezorgkosten die verrekend worden als je betaalt.

Reviews en commentaren over Eccellente
Heb jij als klant weleens Eccellente koffiemachineontkalker of andere producten bij deze online winkel gekocht? Dan hopen we van harte dat je een review wilt schrijven over jouw ervaring. Met die beoordeling kun je namelijk heel gedetailleerd en snel andere consumenten op de hoogte brengen van de betrouwbaarheid en kwaliteit die Eccellente haar klanten te bieden heeft. Heb jij een klacht of retourverzoek ingediend bij het bedrijf? Laat dan weten hoe daarop gereageerd is en hoe het probleem verholpen is. Dit zijn voor nieuwe klanten belangrijke zaken om te weten, steeds meer consumenten laten zich graag leiden door de ervaringen die anderen al gehad hebben. Het publiceren van jouw review kun je binnen een paar minuten op onze website doen, je helpt ons op die manier om het algehele beeld over Eccellente nog duidelijker te maken.