ErvaringenSite

  Ervaringen edureka

  Het volgen van trainingen online is tegenwoordig een goede optie, met name vanwege de Covid-19 pandemie. Ook voor werkenden en huismoeders, die zich willen bijscholen is het een goede optie. Online vindt u aanbieders die beloven het mogelijk te maken om cursussen met gemak van huis uit te kunnen volgen. Deze bedrijven garanderen certificaat verstrekking bij deelname. Bent u op zoek naar een betrouwbare online-trainingsplatform voor cursussen? Op ErvaringenSite bent u terecht voor de reviews over cursusaanbieders online. Het lezen van de reviews verschaft u meer informatie over hen, zodat u ook een beter beeld van het bedrijfsfunctioneren en het aanbod verkrijgt en weet waar u aan toe bent met dergelijke bedrijven.

  Over edureka
  Het bedrijf edureka is een interactief onlinebedrijf, waar u cursussen kunt volgen. Het bedrijf werd door Lovleen Bhatia samen met zijn partner Kapil Tyagi opgericht in 2011. In hetzelfde jaar lanceerde edureka hun eerste proefproject voor studenten. Binnen enkele jaren had edureka een korps van 30 nieuwe instructeurs voor het verzorgen van online cursussen. En vanaf 2012 was het online volgen van de cursussen een feit. In het jaar 2014 behaalde edureka haar nummer 1 plek in Deloitte's Technology Fast 50 India en in 2015 werd Edureka benoemd tot een van de goede startups van 2015.

  Producten en diensten van edureka
  De producten en diensten van edureka omvattennaast het bieden van online cursussen ook de functie van het platform waar studenten en werkondernemers bij elkaar worden gebracht. De missie van edureka is zorg te dragen voor een constante ondersteuning en motivatie te bieden voor het succesvol beëindigen van een opleiding. Bij edureka kan eenieder terecht voor het volgen van onder meer: virtueel klassikale trainingen op locatie, online trainingen op eigen tempo en online trainingen met traditionele plaatselijke methoden. Edureka tracht al langer dan 10 jaar trainingen te geven, op zo’n manier dat zijn studenten en ondernemers op een hoger niveau van professionele vaardigheid terechtkomen.

  Betaling, klachten & garanties bij edureka
  Voor de betaling bij edureka kunt u bellen met de klantenservice. De trainingen bij edureka zijn geprijsd in Amerikaanse Dollars. Edureka biedt gebruikers een niet-goed-geld-terug garantie van drie dagen op alle cursussen. De terugbetaling dient binnen 3 dagen na registratie te worden aangevraagd. Om een ​​klacht of bezwaar in te dienen, dient de student of ondernemer gebruik te maken van het ticket op de website van Edureka. Conflicten worden voorgelegd aan de geschillencommissie in overeenstemming met de Indiase arbitrage- en bemiddelingswet van 1996. De geschillencommissie is gevestigd in Bangalore, Karnataka. De klantenservice is te bereiken via +91 96060 58405 of corp@edureka.co.

  Tips en Complimenten voor Edureka
  Hebt u al een opleiding gevolgd bij Edureka of bent u een student? Hebt u met succes uw opleiding afgelegd? Laat uw ervaring met Edureka weten in een review op ervaringensite.be. Door uw ervaring te delen stelt u studenten en overigen in staat om zicht te hebben in de aangeboden studies en trainingen even als het falen en succesverhalen van Edureka.

  Wilt u meer weten over bedrijven als Edureka? Neemt u dan een kijkje in de reviews van ErvaringenSite.

  Cloudcarrier Algemeen - Nieuw Nummerplan

  edureka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over edureka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is edureka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over edureka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is edureka actief?

  edureka is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van edureka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.