ErvaringenSite

  Ervaringen edX

  Een opleiding volgen is niet alleen goed om een betere positie op de arbreidsmarkt te veroveren, maar ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Helaas is niet iedereen in staat om een opleiding te volgen waarbij je fysiek in een lokaal moet zitten. Online opleidingen volgen is de toekomst. Steeds meer opleidingen komen online. edX is een Open Source platform waarop heel veel verschillende opleidingen en cursussen aangeboden worden.
  Wilt u ook een cursus communicatie volgen? Of wilt u misschien meer leren over data analyse of een vreemde taal leren? Op edX vindt u meer dan 4000 verschillende opleidingen en cursussen.
  Heeft u ervaring met het volgen van een online cursus bij edX? Laat bij ons uw review over dit platform achter, zodat anderen aan de hand van uw beoordeling kunnen beslissen of dit online scholingssysteem iets voor hen is!

  Over edX
  edX is een Amerikaanse aanbieder van Massale Open Online Cursussen (MOOC's), opgericht in 2012 door het prestigieuze Harvard en MIT. Het organiseert online cursussen op universitair niveau, in een breed scala van disciplines voor studenten wereldwijd. Sommige cursussen zijn gratis, en voor sommigen moet voor deelname aan het examen extra betaald worden. Het doet ook onderzoek naar hoe mensen het platform gebruiken en leren. edX is een non-profitorganisatie en draait op het gratis Open edX open-source softwareplatform. Op 20 juli 2020 telde edX ongeveer 33 miljoen studenten die meer dan 3.000 online cursussen volgen. edX heeft meer dan 6.000 instructeurs op het platform, afkomstig uit 196 verschillende landen.
  Op 29 juni 2021 werd edX verkocht aan het onderwijstechnologiebedrijf 2U. Meer dan 150 scholen, non-profitorganisaties en bedrijven bieden momenteel op dit platform cursussen aan of zijn van plan.

  Producten en Diensten van eDX
  edX biedt verschillende manieren om online cursussen te volgen, waaronder geverifieerde cursussen waarbij studenten de mogelijkheid hebben om hun leeropdrachten online zelf te controleren (gratis), of een geverifieerd edX-certificaat te ontvangen. De kosten verschillen per cursus. Of een hogeschool of universiteit krediet aanbiedt voor een online cursus, is geheel afhankelijk van het opleidingsinstituut.
  edX-cursussen bestaan ​​uit wekelijkse lessen. Elke les bestaat uit korte video's afgewisseld met interactieve leeroefeningen, waarbij studenten de concepten uit de video's onmiddellijk kunnen oefenen. De cursussen bevatten vaak instructievideo's die vergelijkbaar zijn met kleine discussiegroepen op de campus, een online leerboek en een online discussieforum waar studenten vragen en opmerkingen aan elkaar en onderwijsassistenten kunnen posten en beoordelen. Waar van toepassing zijn online laboratoria in de cursus geïntegreerd.

  Klachten, Complimenten en Tips over eDX
  Heeft u wel eens een online cursus gevolgd? Voor sommigen is het ideaal. Voordelen zijn natuurlijk dat je je eigen tijd in kunt delen en de cursus op je eigen tempo kunt volgen. Veel mensen vinden het moeilijk de zelfdiscipline op te brengen, en haken halverwege af. Maar bij eDX heb je het voordeel dat er voor iedere cursus een online platform is waar de studenten zich kunnen verenigen. Heeft u ervaring met het volgen van een online opleiding bij eDX? Wat vond u van de kwaliteit van de cursus, het tempo en de begeleiding? En de prijs? Wij horen graag uw bevindingen! Laat uw review bij ons achter.

  Vissen Algemeen Nov'20: Seksuele eenwording, Wees verstandig, Geluk lacht naar jou + 4 x WIN!

  edX
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over edX

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is edX een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over edX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is edX actief?

  edX is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van edX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.