edX

Alle reviews

edX

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

edX

 

 

Een opleiding volgen is niet alleen goed om een betere positie op de arbreidsmarkt te veroveren, maar ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Helaas is niet iedereen in staat om een opleiding te volgen waarbij je fysiek in een lokaal moet zitten. Online opleidingen volgen is de toekomst. Steeds meer opleidingen komen online. edX is een Open Source platform waarop heel veel verschillende opleidingen en cursussen aangeboden worden.
Wilt u ook een cursus communicatie volgen? Of wilt u misschien meer leren over data analyse of een vreemde taal leren? Op edX vindt u meer dan 4000 verschillende opleidingen en cursussen.
Heeft u ervaring met het volgen van een online cursus bij edX? Laat bij ons uw review over dit platform achter, zodat anderen aan de hand van uw beoordeling kunnen beslissen of dit online scholingssysteem iets voor hen is! 

Over edX
edX is een Amerikaanse aanbieder van Massale Open Online Cursussen (MOOC's), opgericht in 2012 door het prestigieuze Harvard en MIT. Het organiseert online cursussen op universitair niveau, in een breed scala van disciplines voor studenten wereldwijd. Sommige cursussen zijn gratis, en voor sommigen moet voor deelname aan het examen extra betaald worden. Het doet ook onderzoek naar hoe mensen het platform gebruiken en leren. edX is een non-profitorganisatie en draait op het gratis Open edX open-source softwareplatform. Op 20 juli 2020 telde edX ongeveer 33 miljoen studenten die meer dan 3.000 online cursussen volgen. edX heeft meer dan 6.000 instructeurs op het platform, afkomstig uit 196 verschillende landen. 
Op 29 juni 2021 werd edX verkocht aan het onderwijstechnologiebedrijf 2U. Meer dan 150 scholen, non-profitorganisaties en bedrijven bieden momenteel op dit platform cursussen aan of zijn van plan.   

Producten en Diensten van eDX
edX biedt verschillende manieren om online cursussen te volgen, waaronder geverifieerde cursussen waarbij studenten de mogelijkheid hebben om hun leeropdrachten online zelf te controleren (gratis), of een geverifieerd edX-certificaat te ontvangen. De kosten verschillen per cursus. Of een hogeschool of universiteit krediet aanbiedt voor een online cursus, is geheel afhankelijk van het opleidingsinstituut. 
edX-cursussen bestaan ​​uit wekelijkse lessen. Elke les bestaat uit korte video's afgewisseld met interactieve leeroefeningen, waarbij studenten de concepten uit de video's onmiddellijk kunnen oefenen. De cursussen bevatten vaak instructievideo's die vergelijkbaar zijn met kleine discussiegroepen op de campus, een online leerboek en een online discussieforum waar studenten vragen en opmerkingen aan elkaar en onderwijsassistenten kunnen posten en beoordelen. Waar van toepassing zijn online laboratoria in de cursus geïntegreerd. 

Klachten, Complimenten en Tips over eDX
Heeft u wel eens een online cursus gevolgd? Voor sommigen is het ideaal. Voordelen zijn natuurlijk dat je je eigen tijd in kunt delen en de cursus op je eigen tempo kunt volgen. Veel mensen vinden het moeilijk de zelfdiscipline op te brengen, en haken halverwege af. Maar bij eDX heb je het voordeel dat er voor iedere cursus een online platform is waar de studenten zich kunnen verenigen. Heeft u ervaring met het volgen van een online opleiding bij eDX? Wat vond u van de kwaliteit van de cursus, het tempo en de begeleiding? En de prijs? Wij horen graag uw bevindingen! Laat uw review bij ons achter.