FL Studio

Alle reviews

FL Studio

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

FL Studio

FL Studio, wat eerder bekend was als FruityLoops, is een computerprogramma van het Belgische bedrijf Image-Line Software waarmee muziek kan worden geproduceerd, gemixt en opgenomen. Dit gebeurt door middel van generators. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FL Studio lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Belgische bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan. 

Over FL Studio
FL Studio is het resultaat van meer dan twintig jaar continue ontwikkeling om de snelste weg van je brein naar je speakers te worden. Veel van 's werelds beste dj's en producers begonnen met het downloaden van de FL Studio-proefversie, waardoor hun eerste beats een slaapkamerstudio werden. FL Studio heeft een avatar van een meisje met groen haar en opvallende kleding, FL-Chan genaamd, in het programma inbegrepen als mascotte en virtuele danser. Chan is Japans voor "het jeugdige". FL-Chan lijkt heel erg op de karakters van Vocaloid. Bekende artiesten die de muziek software al eens eerder hebben gebruikt zijn bijvoorbeeld: Afrojack, Avicii, Martin Garrix en Post Malone. 

Producten en diensten van FL Studio
FL Studio is dus een computer programma van het van oorsprong Belgische bedrijf Imagine-Line Software waarmee muziek kan worden geproduceerd, gemixt en opgenomen. Dit gebeurt vooral door middel van generators zoals VST-plu-ins opgenomen met MIDI, maar er kunnen ook .wav- en in de laatste versies ook .mp3 en .ogg-bestanden geïmporteerd worden. FL Studio 20 werkt op Windows 7/8/10 (32-bit of 64-bit versies) of op macOS 10, 11 of nieuwer. Verder moet de computer een 2GHz AMD of Intel Pentium 3 hebben met volledige SSE1. De software gebruikt 1 GB van vrije ruimte en de computer moet op zijn minst 1 GB RAM hebben. 

Omdat FL Studio een patroongebaseerde sequencer is, waarbij een componist stap voor stap zijn muziek opbouwt wordt deze onder meer gebruikt bij de productie van elektronische dansmuziek. De software concurreert voornamelijk met loopgerichte DAWs als Reason, Steinberg Sequel en Ableton Live. Er zijn verschillende versies van te koop, zowel goedkope voor hobbyisten als wat duurdere voor professionals. Heeft u klachten over FL Studio? Dan kunt u deze achterlaten bij de klantenservice van het bedrijf. 

Aanbevelingen, klachten en tips over FL Studio
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf FL Studio? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over FL Studio op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FL Studio vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over FL Studio of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Belgische bedrijf FL Studio nu achter.