ErvaringenSite

  Ervaringen Flowplayer

  De mens is visueel ingesteld en kijkt vaak genoeg liever eerder naar beeldmateriaal dan naar tekst. Door de jaren heen is videomateriaal steeds populairder geworden. Naast het bekende YouTube platform zijn er ook vele websites waar je bijvoorbeeld naar livestreams kunt kijken. Ook binnen de bedrijvenwereld is beeldmateriaal een must geworden. Zo worden vele marketinguitingen via video’s vertoond, maar ook trainingen worden tegenwoordig veelal gedigitaliseerd.

  Kijken naar een leuke film is alleen maar leuker als het ongestoord kan gebeuren, zonder technische belemmeringen dus. Daarom hebben diverse beeld technologen onderzocht hoe de kwaliteit en snelheid van beeldmateriaal verbeterd kan worden. Een van de bedrijven die zich hiermee bezighoudt is Flowplayer. Via meningen van anderen op diverse bedrijfsprofielen kan nagegaan worden wat de kwaliteit van de dienstverlening is, maar ook hoe de producten daadwerkelijk werken in de praktijk.

  Over Flowplayer
  Het concept van Flowplayer ontstond in 2004 toen twee broers besloten na te gaan hoe ze video’s op een simpele manier konden laten afspelen via het internet. Flowplayer is bijkans vijftien jaren later uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken, die oplossingen biedt aan onder andere mediabedrijven als het gaat om het afspelen van beeldmateriaal.

  Producten en diensten van Flowplayer
  Flowplayer biedt een onlinevideo platform aan uitgevers, omroepers en digitale media. Het medium staat bekend om haar minimale design en helderheid van het beeld. Doordat Flowplayer ervoor zorgt dat het uploaden van beeldmateriaal snel geschiedt, is dit aantrekkelijk voor de klant. Via hun website is het mogelijk om vooraf een test uit te voeren. Hierbij kan de werking van een grote hoeveelheid browsercombinaties uitgetest worden, evenals het autoplay-beleid. Ook kan de speler aangepast worden met kant-en-klare sjablonen of meer gedetailleerde aanpassingen met CSS. Er kan ook een speler op maat gemaakt worden met de HTML5-video-API.

  Ook voor bedrijven of individuen die via livestream beelden willen vertonen is Flowplayer een optie. Het bedrijf meent te staan voor gemak bij het gebruiken van deze diensten en streeft ernaar om professionals te voorzien in al hun behoeften om zo eenvoudig mogelijk live uitzendingen te vertonen. Het is ook mogelijk om de stream vooraf in te plannen. Anders dan bij andere bedrijven kan er via Flowerplay 24/7 gestreamed worden zonder onderbrekingen. Dit vanwege het HD-formaat, waarvan zij gebruik maken. Verder is het mogelijk om tijdens de stream live knippels te maken, maar ook om terug te kijken naar iets dat je bijvoorbeeld gemist hebt of gewoon nog een keer wilt zien. Tijdens de livestream kunnen er ook real-time analyses uitgevoerd en gemonitord worden. welke en hoeveel mensen de stream aan het bekijken zijn en hoe lang zij gekeken hebben.

  Complimenten, klachten en tips voor Flowplayer
  Maakt jouw bedrijf of jij zelf ook gebruik van Flowplayer? Laat dan weten wat jullie ervaring is met de producten en diensten. Hoe verliep jullie livestreaming? Was het werkelijk zonder onderbrekingen? En hoe heb je de klantenservice ervaren bij het stellen van vragen? Geef jouw feedback zo eerlijk mogelijk, zodat anderen weten wat zij kunnen verwachten en van welke diensten zij ook gebruik kunnen maken.

  Nieuwe Maan in de intens sensitieve Schorpioen - Algemeen:TRANSFORMATIE, Pak je kansen om te groeien

  Flowplayer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Flowplayer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Flowplayer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Flowplayer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Flowplayer actief?

  Flowplayer is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Flowplayer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.