FutureLearn

Alle reviews

FutureLearn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

FutureLearn

Hou je van nieuwe uitdagingen en ben je op zoek naar een onderneming die online cursussen aanbiedt? Neem dan gerust eens een kijkje bij FutureLearn. Of ben je al vertrouwd met de diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met FutureLearn te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van FutureLearn aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over FutureLearn
FutureLearn biedt een aanbod van cursussen van toonaangevende universiteiten en culturele instellingen uit de hele wereld. Deze cursussen worden stap voor stap gegeven en zijn toegankelijk op mobiel, tablet en desktop. Zo zou je je leerervaring in je leven kunnen inpassen. FutureLearn is van mening dat leren een plezierige, sociale ervaring moet zijn. Daarom zouden hun cursussen de mogelijkheid bieden om al doende met anderen te discussiëren over wat je leert. Zo kun je nieuwe ontdekkingen doen en ideeën opdoen. Het is een privéonderneming die eigendom is van The Open University en The SEEK Group. De eerste heeft 50 jaar ervaring in afstands- en online onderwijs. Verder heeft FutureLearn wereldwijd honderden partners, waaronder de British Council, de British Library, the British Museum en the National Film and Television School. Daarnaast werken ze ook samen met verschillende internationaal gerenommeerde organisaties. De cursussen werden in september 2013 gelanceerd.

Producten en diensten van FutureLearn
Op de site van FutureLearn kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën: Subjects, Courses en Using FutureLearn. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller en vlotter door het aanbod zou kunnen navigeren. Daarnaast kun je ook een term in het zoekvenster bovenaan ingeven, wat vooral handig is als je ongeveer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent. Op de homepage kun je ook meer leren over de voordelen van leren met FutureLearn, en meer lezen over de verschillende instellingen waarmee deze onderneming zou samenwerken. Volgens de informatie op de site kun je bij dit bedrijf rekenen op een aanbod van meer dan 3000 cursussen en 90% klanttevredenheid. Heb je een vraag voor het team van deze organisatie? Dan kun je de klantenservice bereiken door een e-mail te versturen of het online formulier in te vullen en te verzenden.

Complimenten, klachten en tips voor FutureLearn
Heb je in het verleden al één of meerdere cursussen aangekocht bij dit bedrijf? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met FutureLearn te schrijven. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent van de kwaliteit van de cursussen, en hoe jij de communicatie met deze onderneming hebt ervaren. Of heb je nog andere nuttige tips die je graag wilt delen? Wij kijken alvast uit naar jouw review! En als je meer wilt lezen over wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!