ErvaringenSite

  Ervaringen GiftForYou

  Een cadeau kopen voor een vriend die u lang niet hebt gezien of verre familielid is niet zo makkelijk. Daarom dat het geven van een beleveniscadeau een veel beter idee is. Nog geen giftcard en geen tijd de stad in te gaan? Bent u op zoek naar een onlinewinkel voor de aankoop van een beleveniscadeau? Kent u de onlinewinkel van GiftForYou al? Lees hier op ErvaringenSite meer over shops die giftcards aanbieden voor elke gelegenheid! ErvaringenSite is u bij uw zoektocht naar de perfecte giftcard graag van dienst! We hebben ook voor u de reviews verzameld, zodat u kunt weten waar de aankoop van de juiste giftcard te doen. Kom en bekijk hier eenvoudig en snel de meningen van anderen over de dienstverlening van GiftForYou in de reviews.

  Over GiftForYou

  Bij GiftForYou kan men terecht voor een beleveniscadeau. Een presentje van GiftForYou mag worden vertaald als te zijn het geven van een leuke belevenis en de ontvanger kiest u zelf waar en wanneer hij of zij wil gaan genieten van het cadeau. Wonderbox NL B.V. welke in het jaar 2008 is opgericht, is de producent van GiftForYou. Vroeger stond dit product bekend onder de naam GiftFor2. In 2014 onderging zij de naamsverandering. Vanaf april 2017 valt Wonderbox NL B.V. onder supervisie van Wonderbox S.A.S. Wonderbox S.A.S is de aanbieder van beleveniscadeaus en actief in zes landen in Europa. De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn te koop bij meer dan 5.000 verkooppunten. Bij zakelijke afnemers en via www.giftforyou.nl kan een ieder terecht voor het halen van een beleveniscadeau van GiftForYou.

  Producten en diensten van GiftForYou

  De onlineshopGiftForYouis de aanbieder vanbeleveniscadeaus. Men heeft de keuze uit cadeaus voor elk seizoen, zoals de winter waarbij men naar een diner voor twee personen kan of een dagje ontspannen in de sauna, uit logeren en overnachten. Optie 2 is de giftcard voor Overnachten. Eten en Drinken is de derde optie en is een culinaire cadeaubon. Vrije Keuze cadeaus, Bestsellers en de Giftcard van het jaar 2020 zijn de overige opties. GiftForYou zegt dat bestellingen binnen één minuut in orde worden gemaakt en de gelukkige persoon zijn of haar cadeau in digitale formaat in zijn of haar mailbox ontvangt.

  Complimenten, klachten en tips voor GiftForYou
  Uw bestelling voor 22 uur besteld, heeft u morgen thuis bezorgd. Betalen kan via iDEAL,Creditcard, AfterPay, Achteraf betalen en Betalen op factuur. Bij GiftForYou is het dus mogelijk om achteraf te betalen voor de bestelling. Voor B2B klanten die een bestelling plaatsen via de zakelijke pagina van GiftForYou is het mogelijk om te betalen op factuur. 14 dagen na de factuurdatum te voldoen. Het is voor consumenten mogelijk om tot uiterlijk zes maanden na de verloopdatum van een GiftForYou de verlopen GiftForYou te verlengen. Verlengen is onbeperkt mogelijk.

  Beschikt u al over een GiftForYou giftcard? Wat is uw ervaring met de artikelen van GiftForYou? Laat uw mening achter op onze website.

  Nog geen keuze gemaakt of u gaat voor een artikel van GiftForYou? Bekijk hier op ErvaringenSite alle reviews die speciaal voor u zijn verzameld!

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 2 - Aflevering 2 (Tom Waes)

  GiftForYou
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GiftForYou

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GiftForYou een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GiftForYou. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GiftForYou actief?

  GiftForYou is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GiftForYou gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.