GoedGevoel

Alle reviews

GoedGevoel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

GoedGevoel

Ieder mens wil gelukkig zijn en zich goed voelen en dat is eenieder gegund. Iemand die zich gelukkig voelt, ervaart stress in minder mate. Volgens onderzoek stressen vrouwen veel meer dan mannen. Dit, omdat vrouwen vaak een driedubbele belasting hebben. Ze werken buitenshuis, volgen opleidingen, zorgen voor de huishouding en vervullen de rol van moeder ook. Wilt u uw stress verminderen en u goed voelen?  En houdt u van lezen? Dan past een tijdschrift goed bij u! Het is bewezen dat lezen uw gezondheid een positieve boost geeft. Door meer te lezen ervaart u minder stress, waardoor u zich goed voelt en meer plezier thuis en ook op het werkvloer gaat ervaren. Wilt u deze manier toepassen om u gelukkig en gezond te voelen?  Dan kunt u op zoek gaan naar een tijdschrift over leefstijl en gezondheid op ErvaringenSite. Op deze site krijgt u de informatie over de verschillende uitgevers van tijdschriften. Het hebben van inzage in de reviews van anderen, doet u gericht kiezen. Tot slot kunt u uw ervaringen ook delen door het plaatsen van een review.

Over Goed Gevoel
Goed gevoel is een Vlaams lifestyleblad en is voornamelijk bestemd voor vrouwen. Dit blad wordt maandelijks uitgegeven door De Persgroep Publishing en was eerder deel van Magnet Magazines. De Persgroep Publishing is een dochteronderneming van de Persgroep en de hoofdredactrice heet Veerle Maes.

Producten en diensten van Goed Gevoel
Goed gevoel is een lifestyle tijdschrift, waarin u artikelen kunt lezen over onderwerpen als het leven, gezondheid, liefde, mode, gewoonte, reizen, kinderen, yoga en eten. Bij hen hebt u de keuze uit een tijdschrift die u hardcopy kunt ontvangen of een digitale versie die u kunt downloaden via een app op uw telefoon, tablet en computer. De applicatie is geschikt voor zowel Android als IOS-toestellen. De digitale versie publiceert elke derde woensdag van de maand een nieuwe Goed gevoel en een hardcopy versie is ook op de derde woensdag van de maand beschikbaar. Voor een hardcopy kunt u kiezen uit een postabonnement of een winkelabonnement. Kiest men ervoor een digitale versie van het tijdschrift te ontvangen? Dit kan door het tijdschrift te downloaden. De inloggegevens worden per mail gestuurd.

Abonnement, verzending en betaling bij Goedgevoel.be.
Met het postabonnement ontvangt u een tijdschrift elke woensdag samen met de normale briefwisseling. En met een winkelabonnement kan uw tijdschrift thuis geleverd worden op de dag dat het geleverd wordt bij de winkel of kunt u het zelf afhalen bij de winkel als het nieuwe exemplaar al in de winkel is. De betaling van het abonnement kunt u doen via een overschrijvingsformulier, domiciliëring of via de betaalmail die u enkele dagen na de start van uw abonnement ontvangt. De betaalbrief is tevens de bevestigingsbrief van uw abonnement.

Complimenten en tips voor Goedgevoel.be.
Een gezond en gelukkig leven begint bij Goed Gevoel. Ervaart u dat ook als abonnee? Bent u tevreden met de leveringen van uw tijdschriften van Goedgevoel.be? Wat vindt u van hun klantenservice? Wat vindt u van uw abonnement met Goedgevoel.be? Wat vindt u van de digitale tijdschrift van Goedgevoel.be?

Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de diensten van Goedgevoel.be op ErvaringenSite. Leest u ook de reviews van anderen op onze site en voelt u zich vrij om ook uw mening en oordeel te plaatsen.