ErvaringenSite

  Ervaringen GoedGevoel

  Ieder mens wil gelukkig zijn en zich goed voelen en dat is eenieder gegund. Iemand die zich gelukkig voelt, ervaart stress in minder mate. Volgens onderzoek stressen vrouwen veel meer dan mannen. Dit, omdat vrouwen vaak een driedubbele belasting hebben. Ze werken buitenshuis, volgen opleidingen, zorgen voor de huishouding en vervullen de rol van moeder ook. Wilt u uw stress verminderen en u goed voelen? En houdt u van lezen? Dan past een tijdschrift goed bij u! Het is bewezen dat lezen uw gezondheid een positieve boost geeft. Door meer te lezen ervaart u minder stress, waardoor u zich goed voelt en meer plezier thuis en ook op het werkvloer gaat ervaren. Wilt u deze manier toepassen om u gelukkig en gezond te voelen? Dan kunt u op zoek gaan naar een tijdschrift over leefstijl en gezondheid op ErvaringenSite. Op deze site krijgt u de informatie over de verschillende uitgevers van tijdschriften. Het hebben van inzage in de reviews van anderen, doet u gericht kiezen. Tot slot kunt u uw ervaringen ook delen door het plaatsen van een review.

  Over Goed Gevoel
  Goed gevoel is een Vlaams lifestyleblad en is voornamelijk bestemd voor vrouwen. Dit blad wordt maandelijks uitgegeven door De Persgroep Publishing en was eerder deel van Magnet Magazines. De Persgroep Publishing is een dochteronderneming van de Persgroep en de hoofdredactrice heet Veerle Maes.

  Producten en diensten van Goed Gevoel
  Goed gevoel is een lifestyle tijdschrift, waarin u artikelen kunt lezen over onderwerpen als het leven, gezondheid, liefde, mode, gewoonte, reizen, kinderen, yoga en eten. Bij hen hebt u de keuze uit een tijdschrift die u hardcopy kunt ontvangen of een digitale versie die u kunt downloaden via een app op uw telefoon, tablet en computer. De applicatie is geschikt voor zowel Android als IOS-toestellen. De digitale versie publiceert elke derde woensdag van de maand een nieuwe Goed gevoel en een hardcopy versie is ook op de derde woensdag van de maand beschikbaar. Voor een hardcopy kunt u kiezen uit een postabonnement of een winkelabonnement. Kiest men ervoor een digitale versie van het tijdschrift te ontvangen? Dit kan door het tijdschrift te downloaden. De inloggegevens worden per mail gestuurd.

  Abonnement, verzending en betaling bij Goedgevoel.be.
  Met het postabonnement ontvangt u een tijdschrift elke woensdag samen met de normale briefwisseling. En met een winkelabonnement kan uw tijdschrift thuis geleverd worden op de dag dat het geleverd wordt bij de winkel of kunt u het zelf afhalen bij de winkel als het nieuwe exemplaar al in de winkel is. De betaling van het abonnement kunt u doen via een overschrijvingsformulier, domiciliëring of via de betaalmail die u enkele dagen na de start van uw abonnement ontvangt. De betaalbrief is tevens de bevestigingsbrief van uw abonnement.

  Complimenten en tips voor Goedgevoel.be.
  Een gezond en gelukkig leven begint bij Goed Gevoel. Ervaart u dat ook als abonnee? Bent u tevreden met de leveringen van uw tijdschriften van Goedgevoel.be? Wat vindt u van hun klantenservice? Wat vindt u van uw abonnement met Goedgevoel.be? Wat vindt u van de digitale tijdschrift van Goedgevoel.be?

  Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de diensten van Goedgevoel.be op ErvaringenSite. Leest u ook de reviews van anderen op onze site en voelt u zich vrij om ook uw mening en oordeel te plaatsen.

  Frank Dingenen & Niels William - Dat goed gevoel

  GoedGevoel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GoedGevoel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GoedGevoel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GoedGevoel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GoedGevoel actief?

  GoedGevoel is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GoedGevoel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.