KerstwinQel

Alle reviews

KerstwinQel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sleepy merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Fijne Feestdagen producten
Sleepy
0 reviews

Steeds meer mensen zoeken naar comfort bij hun slaapgelegenheid Natuurlijk weet niet een ieder welke wegen te bewandelen als het gaat om een g...

Kerstmuts merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Kerstmuts
0 reviews

Kerstmis is een van de momenten van het jaar waar het meest naar wordt uitgekeken. Niet alleen op religieuze wijze, maar het is een traditie geword...

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
ActievandeDag.nl
1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Kamernet merklogo voor beoordelingen
Kamernet
9 reviews

Kamernet: Ervaringen Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louc...

KerstwinQel

Staat kerst voor de deur en ben je op zoek naar kransen, kunstbomen of verlichting? Of is kerst voor jou een van de belangrijkste momenten van het jaar en ben je voortdurend op zoek naar kerstgerelateerde items? Dan kan het aanbod van KerstwinQel iets voor jou zijn. Heb je ooit al een bestelling geplaatst bij deze online winkel en zou je het fijn vinden om je persoonlijke ervaring met onze bezoekers te delen? Op deze pagina kun je namelijk ook zelf een eerlijke review over deze webshop schrijven. Hiermee kun je andere potentiële klanten helpen om een beslissing te maken om al dan niet een of meerdere artikelen bij KerstwinkQel te kopen.

Over KerstwinQel
De Nederlandse webshop KerstwinQel.nl maakt deel uit van Tuincentrum Coppelmans, een bedrijf dat is gevestigd aan de Kapperdoesweg in Nuenen en al jarenlang bekendstaat om zijn kerstshow. Deze show is de afgelopen drie jaar een van de favoriete evenementen van Christmaholic.nl geweest. De verschillende shows van de afgelopen jaren kun je op de site van deze onderneming bekijken. De meeste items die KerstwinQel op de site aanbiedt, kun je in de fysieke winkel bekijken en kopen indien gewenst. Op deze locatie kun je met een aangeboden kopje koffie in de hand ook advies vragen aan een van de beschikbare medewerkers.

Producten en diensten van KerstwinQel
Op de website van KerstwinQel kun je in eerste instantie kiezen tussen enkele verschillende categorieën, zoals kunstbomen, kerstverlichting en kransen & guirlandes. Er is ook een aparte pagina waar je de luxe kerstballen lijn van de Nederlandse ondernemer, stilist, kapper en volkszanger Roy Donders kunt bekijken en bestellen. Verder is er een koopjeshoek en een onderdeel waar je inspiratie kunt opdoen. Volgens de website profiteer je bij KerstwinQel voor elke bestelling vanaf € 50 van gratis verzending, een levering de dag daarna als je voor 17.00 uur bestelt en levering van maandag tot en met zaterdag. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met de klantendienst van het bedrijf. Deze is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar op de vermelde openingsuren. Tot slot kun je je via de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het bedrijf als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste producten, acties en tips. 

Complimenten, klachten en tips voor KerstwinQel
Ken je KerstwinQel al en heb je er ooit al kerstlichtjes, een kunstboom of een van de kerstballen van Roy Donders gekocht? Indien ja, zou je dan bereid zijn om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om op deze pagina een korte, informatie review over KerstwinQel te schrijven? Dankzij jouw verslag kunnen andere mogelijke klanten voor zichzelf beslissen of ze al dan niet een bestelling willen plaatsen bij deze webshop. Klopt het dat je bij KerstwinQel kunt rekenen op gratis verzending vanaf € 50 en dat artikelen de dag daarna geleverd worden als je je bestelling voltooit voor 17.00 uur? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw positieve of negatieve ervaringen met deze onderneming. Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Op deze pagina kom je alles te weten!