Lingualeo

Alle reviews

Lingualeo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Lingualeo

Een nieuwe taal leren kan voor veel mensen een hele uitdaging zijn, vooral als het een taal betreft die ver verwijderd is van hun moedertaal, of als ze die niet op school of thuis hebben geleerd. Als volwassene kun je dan terecht bij een dienst zoals die van Lingualeo, waar je via een online service vreemde talen kan leren. Hoe kun je nu met zekerheid weten of Lingualeo jou een goede dienst kan bewijzen, dat je waar voor je geld krijgt en dat je effectief met een nieuwe taalbeheersing op zak kan eindigen? Eenvoudig, je leest gewoon alle beoordelingen van dit bedrijf, hier op ErvaringenSite. Wat andere mensen te zeggen hebben over Lingualeo is immers van groot belang voor jou om te weten te komen of ook jij bij Lingualeo een nieuwe taal kan gaan leren of niet.

Over Lingualeo
Lingualeo is een van oorsprong Russisch bedrijf dat zich richt op een internationaal publiek en is actief in de sector “online educatie”. Het is mogelijk om Lingualeo te contacteren via een contactformulier op de website. Je kunt dit bedrijf volgen op Facebook en Instagram. Tevens zijn er video’s op YouTube.

Producten en diensten van Lingualeo
Lingualeo maakt gebruik van een dagelijks leerplan, vermakelijke trainingen en leren op up-to-date inhoud om hun klanten zo goed mogelijk bij te staan. Er zijn een aantal versies wat betreft accounts die je kunt aanmaken, zo is er een gratis Lingualeo Basic plan, waarmee je een aantal basisfuncties krijgt, gebaseerd op “meatballs”, waarmee je allerlei zaken kan aanschaffen. Deze “meatballs” krijg je door een account te maken, en je krijgt die ook door veel te studeren. Daarnaast is er nog Lingualeo Lite, waarbij je alles van Lingualeo Basic krijgt, plus nog toegang tot het woordenboek en woordenschattrainingen. Tot slot is er nog een Lingualeo Premium, waarbij je ongelimiteerd woorden kan toevoegen tot je woordenboek, alle trainingen volgen en je krijgt toegang tot de volgende cursussen: Grammar Course, Video Course, Grammar from A to Z en Irregular Verbs Training.

De hoofdmoot van het trainingsplan van Lingualeo heet de “Jungle”, waarin je allerlei video’s kan vinden, muziekmateriaal, enzovoort, allemaal gericht op een simpele les. Je kunt dus leren door middel van videofragmenten, boeken, artikelen, liedjes, noem het maar op. Lingualeo heeft een specifieke app, die je kunt downloaden via de Apple App Store, via Google Play, en ook bij de Huawei AppGallery. Hiernaast is er ook een Browser extensie. Je kunt voor Lingualeo betalen met Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay, PayPal en Bitpay.

Klachten, complimenten en tips voor Lingualeo
Heb jij wat te vertellen over Lingualeo? Misschien heb je reeds een cursus gevolgd en spreek je nu vloeiend Spaans, Koreaans of Swahili? En dan wil je hen natuurlijk een complimentje geven! Dat kan, hier op ErvaringenSite. Zo kunnen andere mensen zien dat dit bedrijf jou effectief heeft geholpen en kunnen zij zich ook inschrijven. Maar wat als je een klacht hebt? Ook dan is een review neerpennen een goed idee, want het is altijd nuttig voor mensen die twijfelen of ze deze dienst willen aanschaffen om een eerlijk beeld te krijgen van Lingualeo. Laat jouw mening dus gelden en schrijf een beoordeling.