ErvaringenSite

  Ervaringen Lumin

  Na een lange werkdag of een dag waarin je veel buiten bent geweest ben niet alleen u toe aan rust, maar uw huid ook. De constante bloodstelling aan afval in de lucht en de zon kunnen zwaar te voortduren zijn voor uw huid, daarom is een goede huidverzorgings routine voor vrijwel iedereen aan te raden. U zal niet de enige zijn die niet zal weten waar die moet beginnen als het aankomt op het uitzoeken van huidverzorgingsproducten. Een van de bedrijven die u hiermee kan helpen is Lumin. Maar wat voor bedrijf is dit? Hoe gaat het met zijn klanten om? En wat voor ervaringen hebben andere bij dit bedrijf? Deze vragen kunnen het best beantwoord worden door mensen die zelf hier een bestelling hebben geplaatst. Dus bent u geinteresseerd hier in, lees dan gerust de beoordelingen door, deze zullen u verder op weg brengen!

  Over Lumin

  Lumin is een bedrijf die huidverzorgingsproducten aanbied. Zij bieden producten aan die speciaal gemaakt zijn voor bepaalde groepen mensen, zoals bijvoorbeeld al wat ouderemannen, jongeremannen of voor mannenmetbepaaldehuidonzekerheden, zoals rimpels. Goed om hierbij te weten is dat Lumin alléén huidverzorgnignsproducten voormannen maakt. Hiervoor maken ze bepaalde collecties en setjes, zodat zij niet meer zelf hoeven na te denken welk product bij hen past of niet.

  Verder is het voor veel mannen en vrouwen vaak lastig om optijd producten te bestellen als ze bijna op zijn, daarom werkt Lumin met een abonnement waarbij je elke maand nieuwe producten opgestuurd krijgt en je hier zelf niet meer over na hoeft te denken. Handig voor mensen die veel werken en een druk leven hebben.

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 2 - Aflevering 1 (Maaike Cafmeyer)

  Producten van Lumin

  Lumin heeft een erg bredecollectie en is sinds kort uitgebreid naar meer dan alleen huidverzorging. Lumin biedt vrijwel elk soort huidverzorgingsproduct aan, zoals meerdere reinigers, crème en gezichtsmaskers, allemaal voor verschillende problemen, zoals verouderde huid, rimpels, droge huid of juist een vette huid. Los hiervan heeft Lumin zich ook gefocust op de Haar- en lichaamsverzorging, je kunt hier dus ook terecht voor verschillende soorten shampoo en body lotions.

  Mocht u een goed gevoel bij het bedrijf hebben, maar twijfelen over de producten, dan kan u bij Lumin een gratistrial proberen, waarbij u een maand gratis kan proberen en producten opgestuurd krijgt die helemaal gebaseerd zijn op uw huid voorkeuren. Hiervoor zal u namelijk een vragen lijst in moeten vullen. Heefr u hier vragen over, raadpleeg dan Lumin via dit e-mailadres: support@luminskin.com .

  Complimenten, klachten of tips voor Lumin

  Heeft u ooit bij Lumin besteld, of kent u iemand die dat heeft gedaan, dan horen wij graag uw of zijn ervaring! Hoe gaat Lumin met zijn klanten om? Hoe snel levert Lumin? Is alles aangekomen wat je besteld had? Is de Free Trial een aanrader? En zou u zelf nogmaals bestellen bij Lumin? Al deze dingen willen wij graag weten, zodat u misschien iemand anders kan helpen met het maken van een keus!

  Hoe tevreden zijn klanten met Lumin en is het bedrijf te vertrouwen? Lees alles hierover in de reviews over dit bedrijf.

  Lumin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lumin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lumin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lumin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lumin actief?

  Lumin is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lumin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.