Mediaschool

Alle reviews

Mediaschool

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Mediaschool

Het deel uit maken van de media wereld kan heel erg leuk zijn. maar hiervoor heb je zeker wat ervaring nodig. Als je op zoek bent naar de juiste cursussen om je goed op te leiden, dan kun je het best kiezen voor Mediaschool. Mocht je toch nog twijfelen als je daadwerkelijk moet kiezen voor deze school? Dan kun je op onze website ErvaringenSite anderen hun reviews lezen. Dit kan alle twijfels uit de wereld helpen.

Over Mediaschool
Mediaschool is een expert op het gebied van media die al jaren onderdeel is van een internationale opleidingsgroep die klassieke opleidingen aanbiedt. Er worden studies aangeboden in verschillende landen in Europa. Deze school helpt jou op een snelle en praktische wijze het beroep aanleren, zo kun je na de opleiding direct aan de slag. De Mediaschool is een groeiend bedrijf die heel veel succes boekt op de Belgische markt. Het team van de Mediaschool bestaat uit 5 jonge ervaren personen die het werk uitzetten. Ook de docenten zijn onderdeel van het team. Contact opnemen met het bedrijf kan simpel door een email te sturen naar de klantenservice. Het personeel hierachter zorgt ervoor dat je spoedig wordt geholpen.

Producten en diensten van Mediaschool
Mediaschool beidt verschillende opleidingen en cursussen die ongetwijfeld jouw droom waar te maken. Het bedrijf heeft verschillende studierichtingen beschikbaar, die je kunt kiezen. Het gaat om Fotografie & Media, Grafische Vormgeving, Computervaardigheden, Marketing & Communicatie, ICT & Webdevelopment, schrijven, Management & Bedrijfsvoering en Economie & Financiën. Uit de verschillende opleidingen heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat je ook nog kunt kiezen uit populaire opleidingen zoals Digitale Fotografie Basis, Grafische vormgeving Allround, Photoshop, Fashion Blogger, Illustrator, Muziekproducer Basis, Social media marketing en Inlfuencer. Op de website van de Mediaschool kun je onder het onderwerp Cursusaanbod zoeken naar alle opleidingen, thematisch, Groepslessen, Thuisstudies, Virtuele classes, Bedrijfsopleidingen en hoe je je kunt inschrijven. De Mediaschool heeft ervoor gezorgd dat de school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Zo geeft het bedrijf je een garantie van goede kwaliteitsonderwijs. Verder heeft de school alle opleidingen ingeschreven in het CRKBO-register. Dit maakt de opleiding voor jou alleen maar extra voordeliger.

Complimenten, klachten en tips voor Mediaschool
Heb je een opleiding gevolgd bij de Mediaschool? Wat is je ervaring met de opleiding? Ben je tevreden met de wijze van dosering? Is de kwaliteit van de opleidingen naar verwachting? Dan vinden wij het geweldig en waarderen het als je een review en beoordeling achterlaat op onze website. Anderen die de website bezoeken, kunnen uit jouw gedeelde informatie een goede keuze maken voor de opleidingen. Mocht je hiernaast ook wat complimenten, klachten of tips hebben voor de Mediaschool, dan kun je ze ook toevoegen aan jouw review. Of het nou gaat om positieve of negatieve informatie, het kan elke lezer de goede richting op sturen. Zeker als je een goed ervaring heb gehad met de verschillende opleidingen en cursussen die de school biedt. Op zo een manier kun het belang van jouw mening laten merken.