ErvaringenSite

  Ervaringen Mediaschool

  Het deel uit maken van de media wereld kan heel erg leuk zijn. maar hiervoor heb je zeker wat ervaring nodig. Als je op zoek bent naar de juiste cursussen om je goed op te leiden, dan kun je het best kiezen voor Mediaschool. Mocht je toch nog twijfelen als je daadwerkelijk moet kiezen voor deze school? Dan kun je op onze website Ervaringensite.be anderen hun reviews lezen. Dit kan alle twijfels uit de wereld helpen.

  Over Mediaschool

  Mediaschool is een expert op het gebied van media die al jaren onderdeel is van een internationale opleidingsgroep die klassieke opleidingen aanbiedt. Er worden studies aangeboden in verschillende landen in Europa. Deze school helpt jou op een snelle en praktische wijze het beroep aanleren, zo kun je na de opleiding direct aan de slag. De Mediaschool is een groeiend bedrijf die heel veel succes boekt op de Belgische markt. Het team van de Mediaschool bestaat uit 5 jonge ervaren personen die het werk uitzetten. Ook de docenten zijn onderdeel van het team. Contact opnemen met het bedrijf kan simpel door een email te sturen naar de klantenservice. Het personeel hierachter zorgt ervoor dat je spoedig wordt geholpen.

  Ann Martens, Algemeen Directeur Start People (1)

  Producten en diensten van Mediaschool

  Mediaschool beidt verschillende opleidingen en cursussen die ongetwijfeld jouw droom waar te maken. Het bedrijf heeft verschillende studierichtingen beschikbaar, die je kunt kiezen. Het gaat om Fotografie & Media, Grafische Vormgeving, Computervaardigheden, Marketing & Communicatie, ICT & Webdevelopment, schrijven, Management & Bedrijfsvoering en Economie & Financiën. Uit de verschillende opleidingen heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat je ook nog kunt kiezen uit populaire opleidingen zoals Digitale Fotografie Basis, Grafische vormgeving Allround, Photoshop, Fashion Blogger, Illustrator, Muziekproducer Basis, Social media marketing en Inlfuencer. Op de website van de Mediaschool kun je onder het onderwerp Cursusaanbod zoeken naar alle opleidingen, thematisch, Groepslessen, Thuisstudies, Virtuele classes, Bedrijfsopleidingen en hoe je je kunt inschrijven. De Mediaschool heeft ervoor gezorgd dat de school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Zo geeft het bedrijf je een garantie van goede kwaliteitsonderwijs. Verder heeft de school alle opleidingen ingeschreven in het CRKBO-register. Dit maakt de opleiding voor jou alleen maar extra voordeliger.

  Complimenten, klachten en tips voor Mediaschool

  Heb je een opleiding gevolgd bij de Mediaschool? Wat is je ervaring met de opleiding? Ben je tevreden met de wijze van dosering? Is de kwaliteit van de opleidingen naar verwachting? Dan vinden wij het geweldig en waarderen het als je een review en beoordeling achterlaat op onze website. Anderen die de website bezoeken, kunnen uit jouw gedeelde informatie een goede keuze maken voor de opleidingen. Mocht je hiernaast ook wat complimenten, klachten of tips hebben voor de Mediaschool, dan kun je ze ook toevoegen aan jouw review. Of het nou gaat om positieve of negatieve informatie, het kan elke lezer de goede richting op sturen. Zeker als je een goed ervaring heb gehad met de verschillende opleidingen en cursussen die de school biedt. Op zo een manier kun het belang van jouw mening laten merken.

  Mediaschool
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mediaschool

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mediaschool een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mediaschool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mediaschool actief?

  Mediaschool is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mediaschool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.