ErvaringenSite

  Ervaringen MEL Science

  Voor sommige mensen is wetenschap saai, moeilijk en alleen voor bepaalde types mensen. Niet zelden is wetenschap voor sommige kinderen iets wat op school wordt vermeden en waar weinig animo voor is. Toch hebben kinderen van jongs af aan de neiging om te verkennen, experimenteren en ontdekken om al hun vragen te beantwoorden. MEL Science probeert de saaiheid van wetenschap te doorbreken. Ze streven ernaar om serieuze Wetenschap toegankelijk, interessant en cool te maken. Zij geloven dat ieder kind een wetenschapper is. Of ze hierin slagen, lees je in de talloze reviews die over de website kunt vinden.

  Over MEL Science

  Het bedrijf is opgericht in 2015 in Amersham, UK, door Vassili Philippov. De naam staat voor "efficiënter leren," en door middel van een abonnementsgebaseerde mix van fysieke chemie lab sets en virtual reality programma's hopen ze hun naam realiteit te maken. Ze bieden diensten over de hele wereld om chemie interessant te maken voor alle kinderen. Met veilige materialen verricht je thuis leuke chemische experimenten. Ze willen de wetenschap uit het laboratorium houden om overal verantwoord uit te kunnen voeren. Achter de kits zitten professionele wetenschappers en ouders voorzien van doctoraten.

  Algemeen Nederlands vs tussentaal in 'Thuis'

  Producten van MEL Science

  Het bedrijf heeft 2 soorten producten in de aanbieding. Ten eerste heb je MEL Chemistry, waar je kinderen maandelijks fysieke sets opgestuurd krijgen. Volg de instructies op om de experimenten tot een goed einde te brengen. Het tweede aanbod is MEL VR Science Simulation. Dit is in feite hetzelfde product, maar dan in de virtuele wereld. MEL Chemistry wordt geleverd met een verzameling van maar liefst 24 interessante onderwerpen. Elke set behandelt een specifiek onderwerp en bevat 2-3 experimenten. Op de website kies je moeilijkheidsgraad, gevaren, duur, beschrijvingen van de stappen die bij elk experiment betrokken zijn, samen met afbeeldingen. Met een grote selectie van sets en verschillende experimenten erin ben je zoet gedurende 2 jaar. De VR-simulaties laten je kind een nieuw niveau van begrip van wetenschap ervaren. Hier zijn er meer dan 70 VR-lessen en -toetsen die het scheikunde- en natuurkundecurriculum van de school dekken. Moeilijke concepten worden makkelijker uit te leggen in een virtuele omgeving. Omdat met deze technologie het materiaal echt en dicht bij aanvoelt, zal het de mogelijkheid tot interactie met educatief materiaal vergroten, waardoor sterke en langdurige kennis wordt opgebouwd. Elke les, lab en simulatie is tussen de 3-7 minuten lang en gemakkelijk te vertalen naar een klassieke les flow, het onderwerp is visueel en uitgebreid.

  Garanties en diensten van MEL Science

  Dit sets van MEL Science zijn laboratorium getest en voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften (EN 71-4). Ze zijn uitvoerig getest om ze volledig veilig te maken voor thuisgebruik. Daarnaast kun je ook exclusieve toegang krijgen tot online lessen met professionele wetenschapsleraren. Met je pakket kun je dan samen experimenteren en zelfs vragen stellen via live chat.

  Complimenten, klachten en tips over MEL Science

  Via de website of MEL Science App kun je contact opnemen met de klantenservice. Bereik hen via telefoon, e-mail of de helppagina. Als je problemen ondervindt met beschadigde sets, kun je ze binnen 2 weken terugsturen wanneer je het probleem meldt op de dag van ontvangst. Voor België biedt MEL Science gratis verzending bij een maandelijks abonnement. Wat vind jij van het aanbod en hun producten? Deel het met een bondige beoordeling over al je ervaringen.

  MEL Science
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MEL Science

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MEL Science een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MEL Science. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MEL Science actief?

  MEL Science is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MEL Science gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.