MEL Science

Alle reviews

MEL Science

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

MEL Science

Voor sommige mensen is wetenschap saai, moeilijk en alleen voor bepaalde types mensen. Niet zelden is wetenschap voor sommige kinderen iets wat op school wordt vermeden en waar weinig animo voor is. Toch hebben kinderen van jongs af aan de neiging om te verkennen, experimenteren en ontdekken om al hun vragen te beantwoorden. MEL Science probeert de saaiheid van wetenschap te doorbreken. Ze streven ernaar om serieuze Wetenschap toegankelijk, interessant en cool te maken. Zij geloven dat ieder kind een wetenschapper is. Of ze hierin slagen, lees je in de talloze reviews die over de website kunt vinden.

Over MEL Science
Het bedrijf is opgericht in 2015 in Amersham, UK, door Vassili Philippov. De naam staat voor "efficiënter leren," en door middel van een abonnementsgebaseerde mix van fysieke chemie lab sets en virtual reality programma's hopen ze hun naam realiteit te maken. Ze bieden diensten over de hele wereld om chemie interessant te maken voor alle kinderen. Met veilige materialen verricht je thuis leuke chemische experimenten. Ze willen de wetenschap uit het laboratorium houden om overal verantwoord uit te kunnen voeren. Achter de kits zitten professionele wetenschappers en ouders voorzien van doctoraten.

Producten van MEL Science
Het bedrijf heeft 2 soorten producten in de aanbieding. Ten eerste heb je MEL Chemistry, waar je kinderen maandelijks fysieke sets opgestuurd krijgen. Volg de instructies op om de experimenten tot een goed einde te brengen. Het tweede aanbod is MEL VR Science Simulation. Dit is in feite hetzelfde product, maar dan in de virtuele wereld. MEL Chemistry wordt geleverd met een verzameling van maar liefst 24 interessante onderwerpen. Elke set behandelt een specifiek onderwerp en bevat 2-3 experimenten. Op de website kies je moeilijkheidsgraad, gevaren, duur, beschrijvingen van de stappen die bij elk experiment betrokken zijn, samen met afbeeldingen. Met een grote selectie van sets en verschillende experimenten erin ben je zoet gedurende 2 jaar. De VR-simulaties laten je kind een nieuw niveau van begrip van wetenschap ervaren. Hier zijn er meer dan 70 VR-lessen en -toetsen die het scheikunde- en natuurkundecurriculum van de school dekken. Moeilijke concepten worden makkelijker uit te leggen in een virtuele omgeving. Omdat met deze technologie het materiaal echt en dicht bij aanvoelt, zal het de mogelijkheid tot interactie met educatief materiaal vergroten, waardoor sterke en langdurige kennis wordt opgebouwd. Elke les, lab en simulatie is tussen de 3-7 minuten lang en gemakkelijk te vertalen naar een klassieke les flow, het onderwerp is visueel en uitgebreid.

Garanties en diensten van MEL Science
Dit sets van MEL Science zijn laboratorium getest en voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften (EN 71-4). Ze zijn uitvoerig getest om ze volledig veilig te maken voor thuisgebruik. Daarnaast kun je ook exclusieve toegang krijgen tot online lessen met professionele wetenschapsleraren. Met je pakket kun je dan samen experimenteren en zelfs vragen stellen via live chat.

Complimenten, klachten en tips over MEL Science
Via de website of MEL Science App kun je contact opnemen met de klantenservice. Bereik hen via telefoon, e-mail of de helppagina. Als je problemen ondervindt met beschadigde sets, kun je ze binnen 2 weken terugsturen wanneer je het probleem meldt op de dag van ontvangst. Voor België biedt MEL Science gratis verzending bij een maandelijks abonnement. Wat vind jij van het aanbod en hun producten? Deel het met een bondige beoordeling over al je ervaringen.