ErvaringenSite

  Ervaringen Mixbook

  Ben jij op zoek naar een webshop waarop jij jouw eigen unieke en persoonlijke fotoproducten kunt maken? Dan is het aan te raden om een kijkje te nemen op de webshop van Mixbook. Mixbook is een bedrijf voor mensen die hun verhaal willen vertellen door middel van gepersonaliseerde fotoproducten, zoals fotoboeken, kalenders, kaarten en canvas schilderijen. Op de webshop van Mixbook vind je namelijk diverse ontwerpen en een editor waarmee je zelf je eigen fotoproduct samen kunt stellen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou jij graag meer willen weten over Mixbook? Bijvoorbeeld wat de ervaringen van klanten met Mixbook zijn? Wat de kwaliteit van de fotoproducten van Mixbook is? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En wat je van de klantenservice van Mixbook kunt verwachten? Geen probleem, want hier bij ErvaringenSiteverzamelen wij informatie, reviews en beoordelingen over Mixbook. Op die manier kun jij je rustig inlezen in het bedrijf en uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. Heb jij zelf al wel eens een bestelling op de webshop van Mixbook geplaatst? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw ervaring met Mixbook met ons zou willen delen!

  Over Mixbook

  Mixbook is in 2006 opgericht door Berkeley Alum Andrew Laffoon en Aryk Grosz. De missie van Mixbook is om mensen hun herinneringen te kunnen laten delen en hun verhalen te kunnen laten vertellen door middel van persoonlijk fotoproducten. Bovendien zijn er vandaag de dag al ruim 15 miljoen fotoprojecten met meer dan 950 foto's gecreëerd op de webshop van Mixbook. Heb jij inspiratie nodig voor jouw volgende fotoproject? Dan kun je de blogpagina met blogs over fotoproducten en trends op de website van Mixbook doornemen.

  Weegschaal jaarreading 2021 - Algemeen: Vrijheid, Tweelingpassie, Promotie, Aantrekkingskracht

  De fotoproducten van Mixbook

  Het assortiment van Mixbook is op de webshop onderverdeeld in de categorieën photo books, cards, calendars en home decor. In de eerste categorie vind je diverse fotoboeken speciaal voor o.a. verjaardagsfoto's, vakantiefoto's, trouwfoto's en bedrijfsfoto's. Dan vind je in de tweede categorie diverse kaarten, waaronder huwelijksaankondigingen, bedankt kaarten, verjaardagsuitnodigingen en uitnodigingen voor een afstudeerfeestje. Ook kun je bijvoorbeeld bij Mixbook terecht voor het ontwerpen van je eigen kalender en canvas schilderij.

  Contact opnemen met Mixbook

  Wil jij graag door Mixbook op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de webshop inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram volgen. Heb je een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van Mixbook door een e-mail te sturen naar hello@mixbook.com of een bericht te sturen met behulp van de chatfunctie op de website.

  Mixbook & verzending

  Op de webshop van Mixbook vind je een tool waarmee je per land de levertijd en de verzendkosten voor jouw ontworpen fotoproduct kunt berekenen. Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende verzendopties, namelijk standaard verzending, economy en express verzending.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Mixbook

  Heb jij wel eens een gepersonaliseerd fotoproduct op de webshop van Mixbook gemaakt en besteld? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Ben jij tevreden met de service en de fotoproducten van Mixbook? En hoe gaat de klantenservice van Mixbook om met jouw vragen? Laat jouw review over Mixbook achter op deze pagina en help zo anderen met het vereeuwigen van hun dierbare herinneringen!

  Mixbook
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mixbook

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mixbook een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mixbook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mixbook actief?

  Mixbook is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mixbook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.