Musicroom

Alle reviews

Musicroom

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Musicroom

Is muziek u hobby en bent u constant op zoek naar nieuw bladmuziek? Dan is misschien de website van Musicroom een aanrader voor u. Tenminste als u het bedrijf zelf mag geloven. Ze claimen de grootste muziekwinkel ter wereld te zijn en veel kennis in huis te hebben. Ze hebben een uitgebreid aanbod als het gaat om muziek, muziekinstrumenten en aanverwanten artikelen. Maar hoe weet u nou of u het bedrijf kunt vertrouwen? Hebben ze van Musicroom echt de kennis in huis om u van dienst te zijn als het gaat om bladmuziek? Is het bedrijf te vertrouwen als het gaat om levertijden? Hier op ErvaringenSite leest u ervaringen en meningen van mensen die u voor zijn gegaan. In betrouwbare reviews delen ze eerlijke informatie met u, die u normaal gesproken niet zou kunnen achterhalen op de website van Musicroom zelf.

Over Musicroom
Musicroom is opgericht in 1995 en is van oorsprong een Engels bedrijf dat onderdeel uit maakt van Hal Leonard. Ze zijn een grote speler in de muziekwereld en hebben naast hun webwinkel eveneens 12 fysieke winkels. Musicroom en haar personeel heeft een passie voor muziek en dit is terug te zien in het percentage muzikanten die werkzaam zijn bij het bedrijf. Ze hebben een groot modern magazijn van meer dan honderdvijftig duizend vierkante meter in Suffolk, Engeland. Vanuit daar worden alle bestellingen verzonden over de gehele wereld. Ze hebben distributiecentra in Engeland, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en Australië. In totaal bieden ze meer dan tweehonderdvijftig duizend artikelen aan waaronder lesboeken, bladmuziek, muziekinstrumenten, boeken over muziek en diverse accessoires. Door de jaren heen heeft Musicroom meer dan driehonderd duizend klanten weten te bedienen.

Producten en diensten Musicroom
Wanneer u kijkt naar het aanbod van Musicroom dan hebben ze hun producten in verschillende groepen onder gebracht. Zo is er Bladmuziek en Boeken, binnen deze groep is er een onderscheid gemaakt tussen Piano, Gitaar, Snaarinstrumenten, Koor, Zang en Piano, zang & gitaar. Dezelfde indeling is in principe gemaakt bij het aangeboden Lesmateriaal. In de groep Instrumenten vind u bijna alle mogelijke instrumenten in ook weer diverse prijsklassen. Als het gaat om Accessoires dan is er per instrument een aanbod aan gerelateerde producten zoals tassen, hoezen, snaren en bijvoorbeeld ook standaarden. Bij Technologie kunt u de producten vinden die stroom nodig hebben en met name gericht zijn op het opnemen en bewerken van muziek. Ze hebben op de site een groep met artikelen onder de noemer Cadeaus en hierin vindt u spellen, posters, kleding en onder andere snoepgoed. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan Media, zoals Vinyl, DVD, CD en Cd-rom. Ook vindt u allerhande Boeken over muziek en is er ook aan Digitaal Bladmuziek te komen. Mocht u naar iets specifieks op zoek zijn en het niet tussen het gehele aanbod aantreffen kunt u altijd contact opnemen met Musicroom via de klantenservice, zij kunnen u dan verder helpen.

Ervaringen, Beoordeling, Review Musicroom
Heeft u in het verleden gebruik gemaakt van de website van Musicroom om uw nieuwe instrument te kopen? Heeft u misschien uw nieuwe gitaarhoes door het bedrijf laten leveren? Of bent u misschien vaste klant van Musicroom en komt alle bladmuziek die u gebruikt bij hen vandaan? Wanneer u bekend bent met het bedrijf, dan willen we u vragen om alstublieft hier op onze site een review achter te laten met daarin uw ervaringen en mening met betrekking tot Musicroom. Uw informatie gaat andere mensen helpen in hun keuze om al dan niet zaken te doen met het bedrijf. Daarvoor onze dank bij voorbaat.