ErvaringenSite

  Ervaringen Musicroom

  Is muziek u hobby en bent u constant op zoek naar nieuw bladmuziek? Dan is misschien de website van Musicroom een aanrader voor u. Tenminste als u het bedrijf zelf mag geloven. Ze claimen de grootste muziekwinkel ter wereld te zijn en veel kennis in huis te hebben. Ze hebben een uitgebreid aanbod als het gaat om muziek, muziekinstrumenten en aanverwanten artikelen. Maar hoe weet u nou of u het bedrijf kunt vertrouwen? Hebben ze van Musicroom echt de kennis in huis om u van dienst te zijn als het gaat om bladmuziek? Is het bedrijf te vertrouwen als het gaat om levertijden? Hier op ErvaringenSite leest u ervaringen en meningen van mensen die u voor zijn gegaan. In betrouwbare reviews delen ze eerlijke informatie met u, die u normaal gesproken niet zou kunnen achterhalen op de website van Musicroom zelf.

  Over Musicroom

  Musicroom is opgericht in 1995 en is van oorsprong een Engels bedrijf dat onderdeel uit maakt van Hal Leonard. Ze zijn een grote speler in de muziekwereld en hebben naast hun webwinkel eveneens 12 fysieke winkels. Musicroom en haar personeel heeft een passie voor muziek en dit is terug te zien in het percentage muzikanten die werkzaam zijn bij het bedrijf. Ze hebben een groot modern magazijn van meer dan honderdvijftig duizend vierkante meter in Suffolk, Engeland. Vanuit daar worden alle bestellingen verzonden over de gehele wereld. Ze hebben distributiecentra in Engeland, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en Australië. In totaal bieden ze meer dan tweehonderdvijftig duizend artikelen aan waaronder lesboeken, bladmuziek, muziekinstrumenten, boeken over muziek en diverse accessoires. Door de jaren heen heeft Musicroom meer dan driehonderd duizend klanten weten te bedienen.

  Algemeen - Boogschutter

  Producten en diensten Musicroom

  Wanneer u kijkt naar het aanbod van Musicroom dan hebben ze hun producten in verschillende groepen onder gebracht. Zo is er Bladmuziek en Boeken, binnen deze groep is er een onderscheid gemaakt tussen Piano, Gitaar, Snaarinstrumenten, Koor, Zang en Piano, zang & gitaar. Dezelfde indeling is in principe gemaakt bij het aangeboden Lesmateriaal. In de groep Instrumenten vind u bijna alle mogelijke instrumenten in ook weer diverse prijsklassen. Als het gaat om Accessoires dan is er per instrument een aanbod aan gerelateerde producten zoals tassen, hoezen, snaren en bijvoorbeeld ook standaarden. Bij Technologie kunt u de producten vinden die stroom nodig hebben en met name gericht zijn op het opnemen en bewerken van muziek. Ze hebben op de site een groep met artikelen onder de noemer Cadeaus en hierin vindt u spellen, posters, kleding en onder andere snoepgoed. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan Media, zoals Vinyl, DVD, CD en Cd-rom. Ook vindt u allerhande Boeken over muziek en is er ook aan Digitaal Bladmuziek te komen. Mocht u naar iets specifieks op zoek zijn en het niet tussen het gehele aanbod aantreffen kunt u altijd contact opnemen met Musicroom via de klantenservice, zij kunnen u dan verder helpen.

  Ervaringen, Beoordeling, Review Musicroom

  Heeft u in het verleden gebruik gemaakt van de website van Musicroom om uw nieuwe instrument te kopen? Heeft u misschien uw nieuwe gitaarhoes door het bedrijf laten leveren? Of bent u misschien vaste klant van Musicroom en komt alle bladmuziek die u gebruikt bij hen vandaan? Wanneer u bekend bent met het bedrijf, dan willen we u vragen om alstublieft hier op onze site een review achter te laten met daarin uw ervaringen en mening met betrekking tot Musicroom. Uw informatie gaat andere mensen helpen in hun keuze om al dan niet zaken te doen met het bedrijf. Daarvoor onze dank bij voorbaat.

  Musicroom
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Musicroom

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Musicroom een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Musicroom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Musicroom actief?

  Musicroom is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Musicroom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.