ErvaringenSite

  Ervaringen Schoonheidsschool

  Wil je kennis opdoen, iets bijleren of wil je weer helemaal op de hoogte zijn van een bepaald onderwerp? Een extra opleiding staat goed op je cv en is perfect om je te onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie. Bij de Schoonheidsschool vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van de Schoonheidsschool lees je in de reviews op ErvaringenSite.

  Over Schoonheidsschool

  De Schoonheidsschool biedt verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen op locatie in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte cursussen! De Schoonheidsschool is een onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en avondonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring. De Schoonheidsschool is onderdeel van de Ondernemersschool. Het bedrijf is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001. De school wordt ook erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Afstandsonderwijs en het Centrum voor Avondonderwijs.


  Meer uitleg over De Schoonheidsschool in een filmpje!

  Diensten van Schoonheidsschool

  In de Schoonheidsschool kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Enkele cursussen die ze aanbieden zijn opleidingen voor alternatieve therapiëen, administratie, boekhouding, coaching, computervaardigheden en nog heel veel meer. Je krijgt er ook professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je, door hun jarenlange ervaring, heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Schoonheidsschool biedt ook toegang tot een uniek leerplatform waar je altijd aan al het lesmateriaal kan. De school organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij de Schoonheidsschool kan je ook examens afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

  Klachten of vragen voor Schoonheidsschool
  Heb je vragen of een klacht over de Schoonheidsschool? is iets je niet helemaal duidelijk of heb je een vraag over een examen? Dan kan je contact opnemen met een medewerker van de school, die zal je verder helpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Dat kan je doen via een online chat op de website of via een online contactformulier.

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met de Schoonheidsschool? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat van je horen in een review! Anderen zijn geïnteresseerd in wat ze kunnen verwachten van de Schoonheidsschool. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een cursus te volgen bij de Schoonheidsschool? Wil je zeker zijn dat je de juiste keuze maakt? Dan lees je best enkele reviews op ErvaringenSite dé reviewsite van Vlaanderen. Hier lees je reviews van de Schoonheidsschool en je kan er ook zelf een review achterlaten!

  Schoonheidsschool
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Cursus

  Ik raad iedereen af om hier in te schrijven.
  Ze houden mij en andere al een jaar aan het lijntje.
  Ze stellen iedere keer de cursus uit.
  En je krijgt je geld niet terug!

  Door: Kim25-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Schoonheidsschool

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Schoonheidsschool een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Schoonheidsschool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Schoonheidsschool actief?

  Schoonheidsschool is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schoonheidsschool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.