Testjegezondheid

Alle reviews

Testjegezondheid

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Testjegezondheid

Door de komst van het internet worden producten en diensten op nieuwe manieren aangeboden. Maar zijn die manieren wel betrouwbaar? Denk bijvoorbeeld eens aan bloedonderzoek. Vroeger moest je via de huisarts een afspraak maken en lang wachten voor je aan de beurt was. Tegenwoordig kun je via internet afspraken maken en binnen enkele dagen over de resultaten van een test beschikken. Maar wat mag je daarvan verwachten? Hoe wordt er in dit soort gevallen met je medische gegevens omgegaan? Het zijn allemaal vragen die alleen andere consumenten je kunnen beantwoorden. Dat doen zij in de reviews die zij op onze website hebben geplaatst. Daar vind je alles wat je moet weten voordat je op deze manier een test laat uitvoeren. Maak er dus met gezond verstand gebruik van.

Over Testjegezondheid
Via Testjegezondheid kunnen consumenten in Nederland en België meerdere onderzoeken laten uitvoeren om meer te weten te komen over hun gezondheid. Het bedrijf Check-U dat gevestigd is in Apeldoorn beheerd deze site. Consumenten die gebruik maken van de diensten van dit bedrijf gaan ermee akkoord dat hun medische gegevens 15 jaar opgeslagen worden. Op Testjegezondheid is een plaats gemaakt voor een uitgebreide rubriek met vragen en antwoorden over het nut van de aangeboden tests. Vind je daar niet de informatie die je zoekt? Bekijk dan wat andere klanten over Testjegezondheid te zeggen hebben door eerst hun reviews op onze website te lezen.

De producten en diensten van Testjegezondheid
In tegenstelling tot vele andere bedrijven die dit soort tests aanbieden wordt afgenomen bloed niet naar buitenlandse laboratoria gestuurd. Check-U maakt gebruik van Nederlandse artsen en labs waar je na aanvraag van een test terecht kunt. Zodra je een test heeft aangevraagd kun je binnen 10 dagen terecht bij een testlocatie bij jou in de buurt. De betaling van de test moet je uiterlijk op de dag van de test in orde maken om binnen 24 tot 48 uur later je resultaten op de site van Testjegezondheid te kunnen bekijken. Via de site kun je afspraken maken om verschillende soorten tests uit te laten voeren. Je kunt je laten testen op HIV, Hepatitis C en Ziekte van Lyme. Verder behoren ook een FOBT dikke darm test en diverse allergietesten tot de mogelijkheden die Testjegezondheid te bieden heeft.

Reviews en commentaren over Testjegezondheid
Is Testjegezondheid betrouwbaar? Geef als klant jouw mening en deel jouw ervaring door een review op onze website te plaatsen. Het is de enige manier om andere consumenten te wijzen op de voor- en nadelen en de eventuele gevaren die het testen bij deze organisatie met zich meebrengt. Vooral ook omdat jouw persoonlijke medische gegevens zo lang bewaard worden is het belangrijk dat consumenten precies weten wat hen te wachten staat. Beschrijf daarom tot in detail hoe je het hele proces van aanvraag tot uitslag ervaren hebt. Schrijf vooral ook over de manier waarop het medisch personeel dat de test uitvoert met jouw als patiënt is omgegaan, ook dat is in dit geval erg belangrijk. Consumenten die nu nog twijfelen over de betrouwbaarheid van Testjegezondheid zijn je bij voorbaat dankbaar dat je hen helpt.