Teveblad

Alle reviews

Teveblad

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Teveblad

Het lezen van een tijdschrift inspireert, door de interessante artikels gepresenteerd, op een boeiende manier. Velen hebben misschien het idee dat een papieren tijdschrift al achterhaald en uit de tijd is. Er wordt toch alles online gedaan, dus waarom tijd verliezen met een tijdschrift dat u per post krijgt? Jammer! Want iets fysiek vasthouden of ergens doorheen kunnen bladeren is ook wel waardevol. Het geeft een heel andere beleving als online lezen. Met een tijdschrift bent u gefocust op dat wat u leest en wordt u niet afgeleid door berichten die eventueel binnen komen op bijvoorbeeld uw telefoon. Het lezen uit een tijdschrift brengt rust, zoals bewezen door onderzoeksexperts. Bent u op zoek naar een tijdschrift dat u kunt lezen zonder te worden afgeleid?  Met ErvaringenSite online kunt u de verschillende aanbiedingen aan tijdschriften bekijken en bestellen. Bekijk de reviews en lees over de ervaringen van anderen. U kunt ook uw eigen ervaring delen met het platform van ErvaringenSite.

Over Teveblad
Teveblad is een Belgische Nederlandstalige tv-gids in pocketformaat. Het wordt uitgegeven door de persgroep met als hoofdredacteur Peter De Backer. Teveblad is opgericht (in 1981) samen met De Standaard en Gazet van Antwerpen en werd in het begin uitgegeven door de Pers-Exploitatie Maatschappij NV Perexma. Dit blad is hoofdsponsor geweest van een gelijknamige wielerploeg en shirtsponsor van KV Mechelen. Teveblad wordt sinds 2015 uitgegeven door de Persgroep.

Producten en diensten van Teveblad
Teveblad geeft een overzicht van programma’s op de verschillende televisiezenders. Er wordt soms dieper in gegaan op enkele onderwerpen in een artikel. Puzzels en prijsvragen worden ook door Teveblad gepubliceerd. In Teveblad kunt u de informatie over soaps en films terugvinden met een samenvatting. Bij het sluiten van een abonnement bij Teveblad kan worden gekozen uit een compleet abonnement, studenten abonnement en een leerkrachten abonnement.

Verzending, betaling, abonnement en klachten bij Teveblad
Teveblad kan elke dinsdag zonder extra kosten op uw adres worden geleverd door uw gekozen rondeman of de post. Het tijdschrift kan ook zelf worden opgehaald bij uw vaste krantenwinkel afhankelijk van de openingsuren van de krantenwinkel. Het betalen van uw abonnement kan op verschillende manieren plaatsvinden. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen om per drie maanden te betalen. De betaling kan plaatsvinden via domiciliering, overschrijving of online. Dit kan met uw visa, Mastercard, ING, KBC, Belfius, Maestro en Bancontact/Mister Cash. Uw aankoop kan binnen 14 dagen zonder opgave van redenen worden herroepen. Informatie over het abonnement kan worden gehaald bij de klantenservice op 02 454 29 17 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op de zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Klachten kunnen eveneens worden gerapporteerd bij de klantenservice van Teveblad.

Complimenten en tips voor Teveblad
Teveblad meent het goedkoopste weekblad van Vlaanderen te zijn. Bent u dat eens met hen? Wat vindt u van het abonnement van teveblad.be? Is hun bezorging naar wens? Hoe vindt u het functioneren van de klantenservice? Is het blad naar uw verwachtingen? Welke aanpassingen zouden volgens u kunnen worden gedaan bij teveblad.be?

Maak gebruik van de mogelijkheid van ErvaringenSite om gratis al uw ervaringen met Teveblad te delen.  

Wilt u meer weten over teveblad.be? Lees dan de reviews op ErvaringenSite! Graag horen we van u wat u bevalt bij Teveblad en ook wat volgens u minder goed verloopt.