Theorie.nl

Alle reviews

Theorie.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Theorie.nl

Heeft u binnenkort uw theorie-examen voor uw rijbewijs en vraagt u zich of er een website is waar u kunt oefenen voor het examen? Of vraagt u zich of oefententamens op het internet wel actueel zijn? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk alle belangrijke informatie over de diverse diensten die worden aangeboden in de Benelux, inclusief diensten waarbij u kunt oefenen voor het theorie-examen. Deze pagina gaat over Theorie.nl, een website waar u kunt oefenen voor het theorie-examen van auto-, bromfiets- of motorrijbewijs. Als u zich afvraagt of Theorie.nl een betrouwbare website is om te oefenen voor het theorie-examen, dan raden we u aan om snel de ervaringen van onze andere bezoekers te lezen.

Over Theorie.nl   
In 2001, werd de website van Theorie.nl gelanceerd. Oorspronkelijk was het onder de domeinnaam driversonly.nl. Na 15 jaar verplaatste ze zich naar Theorie.nl. Op haar website wordt beweerd dat Theorie.nl het grootse theorie-examen site is voor rijbewijs in Nederland. Door de jaren heen, heeft Theorie.nl al meer dan 40 miljoen gemaakte examens. Tegenwoordig komen er meer dan 15.000 mensen per dag oefenen op haar website. Ter vergelijking, maandelijks zijn er meer dan 50.000 mensen die hun theorie-examen proberen bij het CBR, ongeveer de helft daarvan zakt. Om zakken te voorkomen, kunt u op Theorie.nl oefenen met actuele opgaven. De website wordt bijgehouden door een aantal zeer gedreven ex-instructeurs.

Diensten van Theorie.nl 
Als u binnenkort het theorie-examen moet doen voor uw auto-, bromfiets- of motorrijbewijs bij het CBR in Nederland. Dan kunt u op Theorie.nl alvast beginnen met oefenen voor uw examen. Alle mogelijke vragen die gesteld kunnen worden op het CBR-examen, heeft Theorie.nl verwerkt in haar proefexamens. Door het maken van de proefexamens van Theorie.nl kunt u oefenen voor het echte examen van het CBR. Aan het einde van de proefexamens krijgt u uw resultaat te zien en kunt u nakijken welke punten u goed en fout heeft gedaan.

Pakketten
Theorie.nl heeft proefexamens voor de theorie-examens van auto-, bromfiets- of motorrijbewijs. In elke categorie worden dezelfde 3 pakketten aangebeden 24 uur (€ 8,99), 1 week (€ 14,99) en 2 weken (€ 19,99). Als u de 24 uur pakket koopt, heeft u voor 24 uur toegang tot de proefexamens van Theorie.nl. Elk pakket is alleen geldig voor de gekozen categorie. Dus als u een pakket koopt voor auto, kunt u alleen de proefexamens maken voor auto en niet voor bromfiets of motor. Elk categorie heeft één gratis proefexamen die u kunt uitproberen.

Uw mening over Theorie.nl
Heeft u weleens gebruik gemaakt van de diensten van Theorie.nl? Of heeft u uw theorie-examen gehaald met hulp van Theorie.nl? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite willen we er alles aan doen dat onze bezoekers altijd voorgelicht zijn, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst. Hierbij hebben we uw hulp hard bij nodig, met uw review kunt u onze andere bezoekers voorlichten of Theorie.nl een goede dienst is om te oefenen voor het theorie-examen van het CBR.