TrustedHousesitters

Alle reviews

TrustedHousesitters

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

TrustedHousesitters

Niet alleen is het steeds makkelijker om producten thuis te laten bezorgen. Ook diensten zijn steeds beter af te nemen. En dan zijn er ook nog websites die vraag en aanbod bij elkaar brengen. Zo zijn er onder andere platforms die eigenaren van huizen en huisdieren in contact brengen met oppassers. Dit soort platforms werken wereldwijd en functioneren vaak als intermediair. Wat mag je daar dus van verwachten? Lees de reviews op onze website om meer te weten te komen over dit soort bijzondere sites. Alleen op die manier kun je erachter komen wat andere gebruikers vinden en hoe zijn de geboden diensten gebruiken en waarderen. Het is dus raadzaam die reviews goed te lezen omdat een aantal van deze platforms een betaald lidmaatschap aanbiedt. Het is dan wel zo prettig als je van te voren weet wat je ervoor krijgt.

Over TrustedHousesitters
Dit platform speelt sinds enkele jaren in op de grote groep mensen die op een goedkope en verantwoorde manier hun woning en huisdieren willen laten verzorgen als zij zelf op vakantie zijn. TrustedHousesitters werd in 2010 opgericht om wereldwijd huis- en huisdiereneigenaars te verenigen met oppassers. Door dat te doen ontwrichtte ze direct de traditionele manier van reizen en huisdierenzorg. Beide groepen mensen kunnen lid worden van de site zodat eigenaren rustig op vakantie kunnen wetende dat hun huis en trouwe viervoeters verzorgd zullen worden door betrouwbare oppassers. De oppassers hebben op hun beurt de mogelijkheid gebruik te maken van unieke accommodaties tijdens hun oppaswerk. Het platform heeft een eigen app voor zowel Android als Apple zodat je altijd kunt checken wat de laatste stand van zaken is.

De producten van TrustedHousesitters
TrustedHousesitters werkt eigenlijk heel eenvoudig. Echte producten zijn er niet te vinden maar je kunt als gebruiker een account maken en lid worden van de site. Ben je eigenaar en heb je een abonnement afgesloten? Dan kun je nu de profielen van de oppassers bekijken en diegene uitzoeken die je het meeste aanspreekt. Op die manier weet je zeker dat jouw huis en huisdieren in goede handen zullen zijn als je weg bent. Ben je oppasser? Dan maak je een profiel aan en zodra je betaald hebt kun je op zoek naar een bijzondere accommodatie om enkele dagen of weken te verblijven. TrustedHousesitters biedt je tijdens de oppasperiode de mogelijkheid om gratis met dierenartsen te (video)bellen én je bent verzekerd tegen ongevallen en schade. Zodra een oppas periode voorbij is kun je recensies over elkaar schrijven zodat toekomstige eigenaars en oppassers met wie ze te maken zullen krijgen.

Reviews over TrustedHousesitters
Wat is jouw ervaring met dit platform? Heb jij als eigenaar of als oppas gebruik gemaakt van de diensten die er geboden worden? Hoe is dat bevallen? Publiceer jouw review over TrustedHousesitters op onze website en beschrijf jouw ervaring. Wat vind jij van de jaarlijkse lidmaatschapsprijs? Komt die overeen met dat wat dat je ervoor terugkrijgt? Door jouw beoordeling te plaatsen help je ons mee om een duidelijk beeld te laten zien van de waardering die alle gebruikers samen hebben. Als je zelf steeds vaker reviews leest voordat je ergens iets koopt dan weet je inmiddels dus ook hoe belangrijk jouw review voor andere klanten is. Wacht dus niet langer en help andere klanten een stapje op weg.