Udacity

Alle reviews

Udacity

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Udacity

 

 

Op zoek naar een speciale opleiding in de IT? Op ErvaringenSite vind u verschillende aanbieders van online cursussen. Deze kunnen variëren van cursussen over voeding en gezondheid, sportopleidingen, talen en verschillende cursussen en opleidingen die te maken hebben met de nieuwste ontwikkelingen in de IT. Kijk op onze site naar de vele bedrijven die verschillende diensten aanbieden en lees wat andere gebruikers van deze bedrijven vinden. Lees meer over het bedrijf zelf: wie zijn de mensen achter de schermen en wat is de visie van het bedrijf. Maar bij ons komt u ook iets te weten over de producten en diensten die op de website of webshop worden aangeboden. Het beste onderdeel van onze vergelijkingssite zijn uiteraard de reviews en beoordelingen die achtergelaten worden door onze bezoekers. Helpt u mee om van onze website de beste en meest volledige vergelijkingssite van België en Nederland te maken? Laat dan ook uw persoonlijke ervaringen bij ons achter!

Over Udacity
De Stanford-instructeurs Sebastian Thrun en Peter Norvig wilden de door hun ontworpen cursus "Inleiding tot kunstmatige intelligentie" online zetten en besloten deze gratis aan iedereen aan te bieden, als een experiment in online leren. Meer dan 160.000 studenten komende uit meer dan 190 landen schreven zich voor de cursus in. De mogelijkheid om mensen over de hele wereld, ongeacht hun locatie te onderwijzen leek een schot in de roos. 

Udacity werd opgericht met als doel het onderwijs te democratiseren. Na enkele jaren van intensieve herhaling en experimenten biedt Udacity vandaag de dag aspirant-leerlingen over de hele wereld de mogelijkheid om deel te nemen en bij te dragen aan cursussen en opleidingen in de meest opwindende en innovatieve velden in de wereld.

Producten en Diensten van Udacity
Udacity biedt online opleidingen en cursussen aan over de hele wereld. Er zijn opleidingen die ook bij andere instanties te volgen zijn zoals de opleidingen Bedrijfsanalyses, SQL, data-engineering, opleiding tot data-analist, Inleiding tot programmeren, digitale marketing en ook een introductie tot auto-ingenieur van een zelfrijdende auto.Er zijn ook een aantal cursussen die speciaal voor Udacity ontwikkelt zijn. Deze hebben vooral te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en uitvindingen die ons binnenkort te wachten kunnen staan, zoals digitale marketing, vliegende auto en zelfstandige boordwerktuigkundige, inleiding tot zelfrijdende auto's, robotica Software Engineering. De cursussen zijn onderverdeeld in verschillende richtingen of scholen met namen zoals de school voor kunstmatige intelligentie, school voor autonome systemen, school of Business, school of Cloud Computing, school voor cyberbeveiliging of de school voor gegevenswetenschap. 

Complimenten, Klachten en Tips over Udacity
Udacity is een goed uitgedacht onderwijssysteem in heel wat interessante onderwerpen. Wie wil er nu niet meer weten over de zelfrijdende auto’s of robotica. Bij Udacity bieden ze cursussen aan voor individuele personen, maar ook voor bedrijven. Heeft u wel eens een opleiding gevolgd bij deze instantie? Wat vond u van het lesmateriaal, de begeleiding en het prijskaartje. Heeft het u geholpen aan een baan, of wilde u voor uzelf wat meer te weten komen? Heeft u naar afloop een waardevol diploma ontvangen? 

Laat ons weten wat u wel en wat u eventueel niet is bevallen! Wij zijn zeer benieuwd naar uw persoonlijke review!