Whizlabs

Alle reviews

Whizlabs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Whizlabs

Thuiswerken en thuis studeren is de toekomst. Op het internet zijn heel veel bedrijven te vinden die cursussen en trainingen aanbieden. Wanneer je besluit om een online cursus of training te volgen dien je je uiteraard wel eerst even wat vragen te stellen; waar gaat de cursus over, hoe veel tijd gaat erin zitten, hoe wordt het studiemateriaal aangeboden, is er huiswerkbegeleiding, zijn er studiegroepen, hoe duur is het en natuurlijk, is het diploma of certificaat dat ze afgeven wel van enige waarde? Helaas kan je dit vaak niet beoordelingen aan de hand van een bezoekje op de website. Dus hoe kom je er nu achter of je bij een goed opleidingscentrum zijn? Gewoon! Begin met het bekijken van de bedrijven op ErvaringenSite. Hier lees je de bedrijfsinformatie, een overzicht van de door hun aangeboden diensten en producten, maar ook het meest belangrijke: de ervaringen van anderen Lees hier de reviews van studenten van Whizlabs of laat zelf je eigen review bij ons achter!

Over Whizlabs
Het bedrijf Whizlabs bestaat al sinds het jaar 2000, en staat als zodanig geregistreerd in India, waar het ook het hoofdkantoor heeft. Inmiddels heeft Whizlabs meer dan 5 miljoen professionals en 100+ bedrijven over de hele wereld geholpen met een groot aantal cursussen in veel verschillende bedrijfstakken. Technologie, innovatie en samenwerking met kennisexperts over de hele wereld vormen de basis van de belofte van Whizlabs om wereldwijde toegang tot certificeringstrainingen te bieden. Whizlabs wil hoogwaardige online cursussen en certificeringstrainingen aanbieden die internationale waarde hebben. 

Producten en Diensten van Whizlabs
Whizlabs bied trainingen in verschillende sectoren die worden gegeven door zeer ervaren en competente experts uit de sector. Het studiemateriaal en de examensimulator zijn gemaakt om de nieuwe professionals te helpen gecertificeerd te worden en zo hun nieuwe carrière doelen te bereiken. Whizlabs verzorgt online certificeringstrainingen in verschillende disciplines zoals Cloud Computing, Java, Big Data, Project Management, Agile, Linux, CCNA en Blockchain. Over alle door Whizlabs aangeboden cursussen kun je een samenvatting lezen op de website wat je van de training mag verwachten, hoeveel studie-uren er geïnvesteerd moeten worden en hoe het studiemateriaal eruitziet en het programma eruit ziet. Uiteraard is ook de prijs zichtbaar. Op de website staan ook de Algemene Voorwaarden en de terugstuurvoorwaarden beschreven. Er is een klantensupport en via het Slack Open Source programma kan je met anderen in contact komen en samenwerken. Er worden verschillende betalingsmogelijkheden aangeboden. 

Complimenten, Klachten en Tips over Whizlabs
Je inschrijven voor een online training of cursus doen de meeste mensen niet zomaar voor de lol, maar om ergens te raken. Soms heb je een certificaat nodig voor je werk, en soms voor je eigen ontwikkeling of wanneer je werkt aan je eigen toekomstplannen. Heb jij wel eens een cursus gevolgd bij Whizlabs, dan horen wij heel graag van jou! Vertel ons hoe het is bevallen op het gebied van begeleiding en de verzorging van het studiemateriaal. Heeft u misschien problemen gehad mt het ontvangen van het certificaat, of met de betaling?
Al uw ervaringen zijn welkom!