Yayimages

Alle reviews

Yayimages

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Fotofabriek
0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Fotogeschenk merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Fotogeschenk
0 reviews

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zom...

Nikkel Art merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Nikkel Art
0 reviews

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van...

123TuinPoster merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
123TuinPoster
0 reviews

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt al...

Yayimages

Maak jij vaak gebruik van stockfoto's en ben je nog op zoek naar nieuwe websites om nieuwe stockfoto's van te downloaden? Wellicht is Yayimages dan wel een geschikte partij voor jou! Op deze website vind je namelijk 12,7 miljoen rechtenvrije stockfoto's en vectoren rechtstreeks afkomstig van 18.000 fotografen uit meer dan 145 landen. Maar hoe weet je nou zeker of dit bedrijf wel betrouwbaar is? En of de website gebruiksvriendelijk genoeg is? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Yayimages. Op die manier kun jij alvast een eerste indruk opdoen van het bedrijf, zodat jij uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of je een abonnement op deze website wilt of niet. Maak jij momenteel zelf gebruik van Yayimages? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij een review over dit bedrijf op deze pagina achter zou willen laten. 

Over Yayimages
Het team achter Yayimages bestaat uit een klein aantal gepassioneerde mensen die samen de missie hebben om het downloaden en het online en offline gebruiken van stockfoto's te vereenvoudigen. In 2019 werd Yayimages overgenomen door Doublesix LLC. 

Met een abonnement op Yayimages kun je stockfoto's en vectoren van hoge kwaliteit kopen. Je bent dan wettelijk beschermd tegen copyright. Met deze copyrightbeschermingsgarantie van Yayimages ben je per gedownloade afbeelding tot $25.000 beschermd. Bovendien voegt Yayimages wekelijks zo'n 100.000 nieuwe stockfoto's toe.

Producten en diensten van Yayimages
Op de website van Yayimages vind je veel verschillende stockfoto en vectoren categorieën. Voorbeelden van categorieën die je hier vind zijn family, landscapes, food and drink, travel, abstract, festivities, lifestyle, romance, transportation, animals, communication, education, fitness & sports, weather, texture, pets, beauty, people, outdoors en fashion. 

Met een abonnement op Yayimages kun je ook gemakkelijker op stockfoto's filteren. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken in een bepaald kleurenpalet.

Heb jij een vraag voor Yayimages? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen. Staat het anwoord op je vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf door het contactformulier op de website in te vullen of gebruik te maken van de chatfunctie op de website. Het is tevens mogelijk om Yayimages te volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram. 

Betaalmogelijkheden op de website van Yayimages
Je kunt je abonnement op Yayimages betalen middels creditcard. Hierbij wordt American Express, Visa en Mastercard ondersteund. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Yayimages
Heb jij zelf een abonnement op Yayimages en download jij wel eens stockfoto's op deze website? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze website. Ben jij tevreden met de stockfoto's die jij download van Yayimages? Is de website gebruiksvriendelijk genoeg? Hoe gaat de klantenservice van Yayimages om met jouw vragen? En ben jij tevreden over de extra membership features op de website van Yayimages? Laat jouw review over Yayimages achter op deze pagina en help daarmee andere bezoekers van ErvaringenSite met het vinden en downloaden van de mooiste stockfoto's.