Yesgifts

Alle reviews

Yesgifts

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Ditverzinjeniet
1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Yesgifts

Wil je weten welke relatiegeschenken en promotieartikelen er tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn? Dan zou het interessant kunnen zijn om het aanbod van Yesgifts eens te bekijken. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je in het verleden al petjes, balpennen, keukenschorten of andere items bij deze onderneming hebt besteld. Indien dit het geval is, zouden we het ontzettend leuk vinden als je even de tijd zou willen nemen om een beknopte review over Yesgifts te schrijven. Dankzij een verslag van jouw positieve of negatieve ervaringen, kun je andere mensen helpen een gemotiveerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen.

Over Yesgifts
Yesgifts is een Nederlandse webshop die is gevestigd in Zwolle in de provincie Overijssel en zowel in Nederland als in België levert. Deze online winkel biedt een ruim assortiment relatie- en promotiegeschenken die je aan zakelijke relaties cadeau kunt doen. Door je logo of bedrijfsnaam ergens op af te laten drukken, kun je je eigen bedrijf namelijk promoten. Natuurlijk kun je ook gewoon een geschenk naar iemand sturen om deze persoon te laten weten dat je de huidige samenwerking op prijs stelt. Sommige artikels zijn echter ook geschikt om in je privéleven aan iemand te geven, want alle artikelen op Yesgifts zijn ook zonder opdruk te bestellen. Hoewel het bij deze webshop perfect mogelijk is om je bestelling online te plaatsen, kun je de gewenste artikelen ook telefonisch of per e-mail bestellen.

Producten en diensten van Yesgifts
Het assortiment van Yesgifts is opgedeeld in verschillende categorieën, zoals relatiegeschenken A-Z, gereedschap/outdoor, gifts, huishoudelijk, kantoor/zakelijk, persoonlijk/beauty, schrijfwaren, tassen, textiel en kerstpakketten. Er is ook een apart overzicht van verkochte top artikelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn zonnekleppen, klassieke waaiers en goedkope petjes. Volgens de informatie op de website van deze onderneming ontvang je altijd een digitale proef, kun je het team van Yesgifts telefonisch contacteren om een spoedbestelling te bespreken, is betaling op factuur mogelijk en levert deze webshop zowel in België als in Nederland. Verder zou je als particulier of bedrijf in slechts vier stappen een account kunnen aanmaken om snel en makkelijk te bestellen, worden er voor orders van meer dan € 495 geen verzendkosten aangerekend en mag je rekenen op een snelle levering. Heb je vragen of opmerkingen voor Yesgifts? Via de klantenservice zou je telefonisch of per e-mail een medewerker van de klantenservice kunnen contacteren. 

Complimenten, klachten en tips voor Yesgifts
Ben je vertrouwd met de producten en diensten van Yesgifts en heb je ooit al een bestelling bij deze webwinkel geplaatst? En zou je bereid zijn om je ervaringen met ons en onze bezoekers in een informatieve review te delen? Jouw informatie is bijzonder waardevol voor andere potentiële klanten, omdat zij op die manier makkelijker voor zichzelf kunnen beslissen om al dan niet bij Yesgifts een bestelling te plaatsen. Klopt het dat je in alle omstandigheden eerst een digitale proef ontvangt, kun je inderdaad op factuur betalen en is de klantenservice vlot bereikbaar als je iemand van dit bedrijf wilt spreken? Wij zijn alvast benieuwd naar jouw ervaring. Als je nog niet klaar bent om een bestelling te plaatsen, maar eerst de markt nog wat wilt verkennen, kun je hier lezen wat onze bezoekers over andere bedrijven te vertellen hebben.