Aqualibi

3 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Aqualibi komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Aqualibi gevonden hebben:

ErvaringenSite (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Aqualibi biedt een leuke en vermakelijke ervaring voor bezoekers met veel leuke glijbanen en attracties in een hygiënische omgeving (75% - 25%). De drukte kan echter zorgen voor lange wachtrijen en het is beter om het park op een rustigere dag te bezoeken (50% - 50%). De klantenservice wordt positief beoordeeld dankzij het vriendelijke personeel en de gezellige sfeer, maar sommige bezoekers ervaren lange wachtrijen (100% - 100% - 50%). Over het algemeen lijken bezoekers echter een leuke dag te hebben gehad (100%).

Product

“Veel leuke glijbanen en attracties voor iedereen”

“Adrenaline voelen bij wildwaterbanen en golfslagbad”

“Renovaties in 2010 maakten het park mooier en zorgden voor meer plezier”

“Nocturnes op vrijdagavond met AquaClash zorgen voor competitie en entertainment”

“druk in het waterpark”

“golfbad was verfrissend”

“liever op rustigere dag bezoeken”

“Grootste subtropische zwembad van België”

“Uren waterplezier”

“Goed onderhouden en zeer hygiënisch”

👍 8   👎 2

Aqualibi, het grootste subtropische zwembad van België, biedt uren waterplezier in een goed onderhouden en zeer hygiënische omgeving. Met veel leuke glijbanen en attracties voor iedereen, zoals wildwaterbanen en een golfslagbad, kun je hier het adrenalinegevoel ervaren. Na renovaties in 2010 is het park mooier geworden en zorgt voor nog meer plezier. Tijdens de nocturnes op vrijdagavond met AquaClash is er competitie en entertainment, maar het kan soms wel druk zijn. Het golfbad is verfrissend, maar het park kun je beter op een rustigere dag bezoeken. (25% - 75%)

Levering

“druk in het waterpark”

“wachtrijen duurden lang”

👍 0   👎 2

De levering van Aqualibi wordt beoordeeld als matig door klanten. De drukte in het waterpark kan zorgen voor lange wachtrijen (50%), waardoor bezoekers lang moeten wachten voordat ze van de attracties kunnen genieten. Aan de positieve kant biedt het waterpark waarschijnlijk wel een leuke en vermakelijke ervaring voor degenen die geduld hebben (50%).

Klantenservice

“wachtrijen duurden lang”

“sfeer was gezellig”

“leuke dag gehad”

“Zeer vriendelijk personeel”

👍 3   👎 1

De klantenservice van Aqualibi wordt over het algemeen positief beoordeeld door bezoekers. Het personeel wordt als zeer vriendelijk ervaren (100%), wat bijdraagt aan een gezellige sfeer (100%). Echter, sommige bezoekers merkten op dat de wachtrijen lang waren (50%), wat hun ervaring enigszins beïnvloedde. Over het algemeen lijken bezoekers echter een leuke dag te hebben gehad (100%).


Over Aqualibi

Aqualibi is een waterpark van Walibi, gevestigd in Waver, België. Het park opende zijn deuren in 1987 en biedt diverse wildwaterbanen en glijbanen voor bezoekers van alle leeftijden. In 2010 onderging Aqualibi renovaties en heropende 500 dagen later met nieuwe attracties. Het park heeft ook een golfbad en organiseert op vrijdagavond "nocturnes" waar bezoekers kunnen deelnemen aan AquaClash. Aqualibi biedt ook verjaardagsarrangementen en evenementlocaties voor bedrijven. Bezoek de website voor meer informatie en om contact op te nemen met de klantenservice.


Contactgegevens

🌐 aqualibi.beCategorieën

Vakantie | Daguitjes | Vakanties binnen België