AB Car Rental Bonaire

Alle reviews

AB Car Rental Bonaire

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Hertz
13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Sunny Cars
5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

AB Car Rental Bonaire

Ga je op reis naar Bonaire en heb je interesse om tijdens je verblijf een auto te huren? Dan kun je het aanbod van AB Car Rental Bonaire overwegen. Dankzij de informatie op deze pagina kom je snel en makkelijk te weten wat andere reizigers te vertellen hebben over hun persoonlijke ervaringen met deze autoverhuurder. Dit geeft je de gelegenheid om zelf te bepalen of deze onderneming voldoet aan jouw waarden, wensen en behoeften. Heb je tijdens een verblijf op Bonaire al een auto gehuurd bij AB Car Rental Bonaire en ben je op zoek naar een platform om een informatieve review achter te laten? Op deze pagina kun je ervoor kiezen om je positieve of negatieve ervaringen met de rest van de wereld te delen.

Over AB Car Rental Bonaire
AB Car Rental Bonaire is een autoverhuurder die is gevestigd in Kralendijk op het eiland Bonaire, in het Caribische gedeelte van Nederland. Omdat hun filosofie is dat een eiland dat zo uniek en mooi als Bonaire moet worden gekoesterd, kiezen ze voor een uitgesproken duurzame aanpak. Hiervoor heeft deze onderneming in 2017 in eerste instantie 440 zonnepalen op hun daken geïnstalleerd en zogenaamd 'single use' plastic, zoals flesjes, bekers en wegwerpbestek, vervangen door biologisch afbreekbare ecocups die van maïs zijn gemaakt. Het zou niet vaak gebeuren, maar als het regent vangen ze dit op in vaten om het vervolgens te filteren en hun huurauto's mee te wassen. 

Producten en diensten van AB Car Rental Bonaire
Als je het aanbod van AB Car Rental Bonaire van naderbij wilt bekijken, kun je op de website de prijzen, foto's en details van de beschikbare huurauto's bekijken. De prijzen zijn opgedeeld in laag- en hoogseizoen. Heb je een wagen gezien die je bevalt? Dan kun je ervoor kiezen om deze online te boeken. Hiervoor vul je de gevraagde gegevens in, zoals data en uren, en geef je aan waar je je huurauto wilt ophalen: op het AB kantoor, het vliegveld of een andere locatie. Zodra je het gewenste model, eventuele extra's en je persoonsgegevens hebt ingegeven, kun je overgaan tot online betaling. Voor vragen kun je eerst een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Als je je antwoord daar niet vindt, kun je dagelijks tijdens de vermelde openingstijden telefonisch of per e-mail contact opnemen met het team van AB Car Rental Bonaire.

Complimenten, klachten en tips voor AB Car Rental Bonaire
Heb je al gebruikgemaakt van de diensten van AB Car Rental Bonaire? Indien ja, zou je dan eventueel bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen om een bondige review over deze autoverhuurder te schrijven? Op basis van jouw persoonlijke positieve of negatieve ervaringen met AB Car Rental Bonaire kunnen onze bezoekers voor zichzelf uitmaken of ze al dan niet een auto bij dit bedrijf willen huren tijdens hun verblijf op Bonaire. Is de op de website vermelde informatie over de huurwagens correct? Zijn de auto's in goede staat? Is deze onderneming inderdaad zo duurzaam als ze beweren? En is het team van AB Car Rental Bonaire vlot bereikbaar bij vragen, problemen of opmerkingen? Onze bezoekers zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw eerlijk verslag. Twijfel je nog over je bestemming en ben je op zoek naar meer informatie over andere autoverhuurbedrijven? Op deze pagina lees je alles over andere autoverhuurbedrijven.