Economy Bookings

Alle reviews

Economy Bookings

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Hertz
13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Sunny Cars
5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Economy Bookings

Het huren van auto's op vakantiebestemmingen is door het internet een stuk makkelijker geworden. Maar hoe kies je nu de beste uit die hele lijst met namen die in je zoekmachine verschijnt? Het lezen van reviews kan je daarbij helpen. Het is voor consumenten tegenwoordig dé manier om elkaar te laten weten hoe online bedrijven werken en welke service zij bieden. Wij hebben al deze reviews op onze website geplaatst zodat jij per categorie kunt zien hoe andere klanten al deze bedrijven waarderen. Het wordt je op die manier een stuk makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken als je een auto nodig hebt op je vakantieadres of terwijl je op zakenreis bent. Je voorkomt je jezelf veel ergernis door voor een goed gewaardeerd verhuurbedrijf te kiezen.

Over Economy Bookings
Deze site voor de verhuur van auto's is in 2008 als kleine onderneming in Spanje gestart. Al snel kwamen de bedrijfsleiders erachter dat klanten ook behoefte hadden aan het huren van auto's buiten dit land. Zodoende werd vlot uitgebreid met een makkelijk te bedienen website die het voor klanten inmiddels mogelijk maak om auto's te huren in meer dan 150 landen wereldwijd. Door gebruik te maken van de auto's van 3 tot 4 andere verhuurbedrijven kan Economy Bookings altijd scherpe prijzen bieden. Er werken tegenwoordig meer dan 50 mensen uit diverse landen bij het bedrijf die er allemaal aan bijdragen om klanten zo goed mogelijk behulpzaam te zijn. Van het ontwikkelen van nieuwe opties op de website tot het te woord staan van klanten op de klantenservice. Deze klantenservice is overigens voor telefonisch contact geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur. Op zaterdag kun je bellen tot 20.00 uur.

De producten en service van Economy Bookings
Met de eenvoudig opgezette website en de beschikbare apps voor Android en Apple telefoons kunnen klanten binnen een paar handelingen een auto huren bij Economy Bookings. De site werkt voor de verhuur van de auto's samen met grote bekende namen uit die branche zoals Hertz, Europcar, Enterprise en Sixt. Door gebruik te maken van de zoekmachine krijg je direct alle beschikbare auto's op de ingegeven bestemming te zien. Bij elk model wordt uitgebreid vermeldt wat de specificaties en voorwaarden zijn. Nadat je een auto hebt gekozen kun je extra opties zoals verzekeringen en pechhulp aan je keuze toevoegen. Betalen doe je heel makkelijk met je creditcard waarna je de bevestiging per e-mail ontvangt. Zodra je op je bestemming aankomt staat de geboekte auto voor je klaar.

Reviews over Economy Bookings
Als verhuurbedrijf van auto's via het internet beschikt Economy Bookings niet over eigen auto's maar maakt het gebruik van de wagenparken van de grote aanbieders. Daarom is het voor klanten zo belangrijk om te weten wat hen te wachten staat en de enigen die daarover kunnen meepraten zijn consumenten die al eerder auto's gehuurd hebben via deze website. Ben jij klant van Economy Bookings? Vertel ons dan in een review waarom jij klant bent en wat er zo goed of juist slecht is aan deze verhuurder. Wij delen jouw beoordeling met de rest van onze lezers zodat zij kunnen lezen wat jouw ervaring is. Door alle reviews te bundelen geven we met elkaar andere consumenten een kijkje onder de motorkap van Economy Bookings.