ErvaringenSite

  Ervaringen Economy Bookings

  Het huren van auto's op vakantiebestemmingen is door het internet een stuk makkelijker geworden. Maar hoe kies je nu de beste uit die hele lijst met namen die in je zoekmachine verschijnt? Het lezen van reviews kan je daarbij helpen. Het is voor consumenten tegenwoordig dé manier om elkaar te laten weten hoe online bedrijven werken en welke service zij bieden. Wij hebben al deze reviews op onze website geplaatst zodat jij per categorie kunt zien hoe andere klanten al deze bedrijven waarderen. Het wordt je op die manier een stuk makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken als je een auto nodig hebt op je vakantieadres of terwijl je op zakenreis bent. Je voorkomt je jezelf veel ergernis door voor een goed gewaardeerd verhuurbedrijf te kiezen.

  Over Economy Bookings

  Deze site voor de verhuur van auto's is in 2008 als kleine onderneming in Spanje gestart. Al snel kwamen de bedrijfsleiders erachter dat klanten ook behoefte hadden aan het huren van auto's buiten dit land. Zodoende werd vlot uitgebreid met een makkelijk te bedienen website die het voor klanten inmiddels mogelijk maak om auto's te huren in meer dan 150 landen wereldwijd. Door gebruik te maken van de auto's van 3 tot 4 andere verhuurbedrijven kan Economy Bookings altijd scherpe prijzen bieden. Er werken tegenwoordig meer dan 50 mensen uit diverse landen bij het bedrijf die er allemaal aan bijdragen om klanten zo goed mogelijk behulpzaam te zijn. Van het ontwikkelen van nieuwe opties op de website tot het te woord staan van klanten op de klantenservice. Deze klantenservice is overigens voor telefonisch contact geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur. Op zaterdag kun je bellen tot 20.00 uur.

  Car Driving Games for Android iOS - car parking Multiplayer - Open World gameplay

  De producten en service van Economy Bookings

  Met de eenvoudig opgezette website en de beschikbare apps voor Android en Apple telefoons kunnen klanten binnen een paar handelingen een auto huren bij Economy Bookings. De site werkt voor de verhuur van de auto's samen met grote bekende namen uit die branche zoals Hertz, Europcar, Enterprise en Sixt. Door gebruik te maken van de zoekmachine krijg je direct alle beschikbare auto's op de ingegeven bestemming te zien. Bij elk model wordt uitgebreid vermeldt wat de specificaties en voorwaarden zijn. Nadat je een auto hebt gekozen kun je extra opties zoals verzekeringen en pechhulp aan je keuze toevoegen. Betalen doe je heel makkelijk met je creditcard waarna je de bevestiging per e-mail ontvangt. Zodra je op je bestemming aankomt staat de geboekte auto voor je klaar.

  Reviews over Economy Bookings

  Als verhuurbedrijf van auto's via het internet beschikt Economy Bookings niet over eigen auto's maar maakt het gebruik van de wagenparken van de grote aanbieders. Daarom is het voor klanten zo belangrijk om te weten wat hen te wachten staat en de enigen die daarover kunnen meepraten zijn consumenten die al eerder auto's gehuurd hebben via deze website. Ben jij klant van Economy Bookings? Vertel ons dan in een review waarom jij klant bent en wat er zo goed of juist slecht is aan deze verhuurder. Wij delen jouw beoordeling met de rest van onze lezers zodat zij kunnen lezen wat jouw ervaring is. Door alle reviews te bundelen geven we met elkaar andere consumenten een kijkje onder de motorkap van Economy Bookings.

  Economy Bookings
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Economy Bookings

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Economy Bookings een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Economy Bookings. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Economy Bookings actief?

  Economy Bookings is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Economy Bookings gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.