ErvaringenSite

  Ervaringen Megazip

  Tegenwoordig zijn vervoersmiddelen niet meer weg te denken. Naast de miljoenen auto’s die dagelijks over de weg gaan, heb je ook vervoersmiddelen die gebruikt worden als hobby of als sport. Denk maar aan een motorfiets, een Yacht, een crossfiets of een raceauto. Het vinden van geschikte onderdelen voor deze transportmiddelen is vaak een uitdaging.

  Hoewel onderdelen verkocht worden door de fabrikanten van de verschillende merken zoals Toyota, Yamaha, Honda en Suzuki, zijn er online shops waaronder Megazip die het mogelijk maken dat alle verschillende onderdelen op één platform te vinden zijn. Ben je misschien op zoek naar een specifiek onderdeel en heb je nog twijfels over de kwaliteit van Megazip? Raadpleeg dan onze website om de ervaringen van anderen te bekijken.

  Over Megazip
  MegaZip is een toonaangevende wereldwijde online winkel voor het kopen van originele nieuwe onderdelen, waaronder reserveonderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft vanaf toen naamsbekendheid gekregen dankzij de hoogwaardige service, deskundige ondersteuning en flexibele aanpak. Het bedrijf verkoopt meer dan 10.000.000 originele onderdelen in wel meer dan 200 landen. Hun magazijnen zijn gevestigd in Japan, Singapore, VS, VAE en Rusland.

  Producten en diensten van Megazip
  De producten van Megazip zijn verdeeld in de categorieën onderdelen voor de auto’s, motorfiets, ATV, buitenboordmotoren, Marine Diesel, jetski’s en waterscooters, sneeuwscooters en generatoren. Verder is het mogelijk om via de website specifiek op zoek te gaan naar onderdelen voor een bepaald merk zoals Toyota, Suzuki, Mitsubishi enzovoorts.

  Na het plaatsen van een bestelling bij Megazip wordt de levertijd automatisch berekend, afhankelijk van het merk, het land van levering en de koerier. Hierna krijg je inzicht in zowel de verwerkingstijd en de levertijd. Ook worden de bezorgkosten automatisch berekend op basis van het gewicht van de bestelde onderdelen en de bestemming.

  We accepteren retournering van alle conforme (goede kwaliteit) goederen als deze goederen de juiste toepassingskenmerken hebben en in een verkoopbare staat zijn (goederen moeten ongebruikt zijn, in de originele verpakking, inclusief alle tags en handleidingen).

  U kunt conforme (goede kwaliteit) goederen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. In het geval van een retourzending van conforme goederen, worden alleen de kosten van de goederen terugbetaald. Originele bezorgkosten en de kosten van retourzending worden niet vergoed.

  Indien de kwaliteit van de onderdelen niet conform aangegeven is, kunnen deze binnen 14 dagen na ontvangst middels het indienen van een claim geretourneerd worden. Ook bij defecte of beschadigde producten is dit mogelijk. Nadat de afdeling kwaliteitscontrole haar werk gedaan heeft wordt er gratis een nieuw onderdeel verzonden. In geval van terugbetaling, wordt het geld binnen 7 dagen na ontvangst van het geretourneerde product en bevestiging van de claim terugbetaald.

  Complimenten, klachten en tips voor Megazip
  Geef een beoordeling aan Megazip, waarbij je zo eerlijk mogelijk verteld wat je vond van de kwaliteit van hun onderdelen. Was het gemakkelijk om aan de nodige onderdelen te komen? Heb je misschien gebruik gemaakt van de retour diensten? Laat dit aan anderen weten, zodat zij op de hoogte zijn van de voor- en nadelen van dit bedrijf.

  Andre Sharon optreden Frambus Leeuwarden - Archief Aquarius

  Megazip
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Megazip

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Megazip een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Megazip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Megazip actief?

  Megazip is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Megazip gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.