Megazip

Alle reviews

Megazip

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

Megazip

Tegenwoordig zijn vervoersmiddelen niet meer weg te denken. Naast de miljoenen auto’s die dagelijks over de weg gaan, heb je ook vervoersmiddelen die gebruikt worden als hobby of als sport. Denk maar aan een motorfiets, een Yacht, een crossfiets of een raceauto. Het vinden van geschikte onderdelen voor deze transportmiddelen is vaak een uitdaging.

Hoewel onderdelen verkocht worden door de fabrikanten van de verschillende merken zoals Toyota, Yamaha, Honda en Suzuki, zijn er online shops waaronder Megazip die het mogelijk maken dat alle verschillende onderdelen op één platform te vinden zijn. Ben je misschien op zoek naar een specifiek onderdeel en heb je nog twijfels over de kwaliteit van Megazip? Raadpleeg dan onze website om de ervaringen van anderen te bekijken.

Over Megazip
MegaZip is een toonaangevende wereldwijde online winkel voor het kopen van originele nieuwe onderdelen, waaronder reserveonderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft vanaf toen naamsbekendheid gekregen dankzij de hoogwaardige service, deskundige ondersteuning en flexibele aanpak. Het bedrijf verkoopt meer dan 10.000.000 originele onderdelen in wel meer dan 200 landen. Hun magazijnen zijn gevestigd in Japan, Singapore, VS, VAE en Rusland.

Producten en diensten van Megazip
De producten van Megazip zijn verdeeld in de categorieën onderdelen voor de auto’s, motorfiets, ATV, buitenboordmotoren, Marine Diesel, jetski’s en waterscooters, sneeuwscooters en generatoren. Verder is het mogelijk om via de website specifiek op zoek te gaan naar onderdelen voor een bepaald merk zoals Toyota, Suzuki, Mitsubishi enzovoorts.

Na het plaatsen van een bestelling bij Megazip wordt de levertijd automatisch berekend, afhankelijk van het merk, het land van levering en de koerier. Hierna krijg je inzicht in zowel de verwerkingstijd en de levertijd. Ook worden de bezorgkosten automatisch berekend op basis van het gewicht van de bestelde onderdelen en de bestemming.  

We accepteren retournering van alle conforme (goede kwaliteit) goederen als deze goederen de juiste toepassingskenmerken hebben en in een verkoopbare staat zijn (goederen moeten ongebruikt zijn, in de originele verpakking, inclusief alle tags en handleidingen).

U kunt conforme (goede kwaliteit) goederen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. In het geval van een retourzending van conforme goederen, worden alleen de kosten van de goederen terugbetaald. Originele bezorgkosten en de kosten van retourzending worden niet vergoed.

Indien de kwaliteit van de onderdelen niet conform aangegeven is, kunnen deze binnen 14 dagen na ontvangst middels het indienen van een claim geretourneerd worden. Ook bij defecte of beschadigde producten is dit mogelijk. Nadat de afdeling kwaliteitscontrole haar werk gedaan heeft wordt er gratis een nieuw onderdeel verzonden. In geval van terugbetaling, wordt het geld binnen 7 dagen na ontvangst van het geretourneerde product en bevestiging van de claim terugbetaald.

Complimenten, klachten en tips voor Megazip
Geef een beoordeling aan Megazip, waarbij je zo eerlijk mogelijk verteld wat je vond van de kwaliteit van hun onderdelen. Was het gemakkelijk om aan de nodige onderdelen te komen? Heb je misschien gebruik gemaakt van de retour diensten? Laat dit aan anderen weten, zodat zij op de hoogte zijn van de voor- en nadelen van dit bedrijf.