ErvaringenSite

  Ervaringen Parkos

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.be is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op ErvaringenSite.be tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op ErvaringenSite.be achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op ErvaringenSite.be.

  Over Parkos.be
  Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren 

  De diensten van Parkos.be
  Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden: 
  -    Parkeren Charleroi
  -    Parkeren Zaventem
  -    Parkeren Düsseldorf Airport
  -    Parkeren Eindhoven Airport
  -    Parkeren Schiphol
  -    Parkeren Rotterdam Airport
  -    Parkeren Weeze Airport
  -    Parkeren Vliegveld Keulen
  -    Parkeren Frankfurt Airport
  Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.  

  Klachten, tips en complimenten over Parkos.be
  Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken. 

  Heb jij ervaring met Parkos.be? 
  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.be op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. ErvaringenSite.be helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat! 

   

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op ErvaringeSite tref je ze allemaal.

  Parkos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6,2
  40% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  5,2

  Prijs

  6,8

  Leveren

  5,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer slecht service

  Stoopen Tamara07-08-2018

  Parkos Dusseldorf heeft 0,0 organisatie en zeer slechte service. 1 busje hadden ze voor enorm veel mensen die opgehaald moesten worden! Ipv namen af te roepen door de chauffeur vloog iedereen als zotten in da busje. Hier reserveer ik nooit meer!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Zeer goede vervaring.

  Geert Jacobs22-05-2018

  05.10u op parking aangekomen er stond iemand klaar om de arriverende mensen te ontvangen. Hij had ook de reservatie papieren bij de hand deze werden vervolgens afgehandeld.
  Dan werden we in groep begeleid naar onze parkeerplaats.
  Enkele minuten later arriveerde er een busje dat ons samen met 7 andere personen om 5.30u aan luchthaven heeft afgezet (parking 2).

  We kregen ook nog een geplastificeerd kaartje met daarop een plattegrond van de luchthaven waarop het ophaalpunt was aangeduid (parking 2), en uitleg hoe contact op te nemen om opgehaald te worden met de nodige gsm nummers.

  Bij het terug aan komen op de luchthaven 4 dagen later stond er al een busje klaar op de parking. De chauffeur had nu ook het ingevulde reservatie papieren bij van de mensen die op dat moment zouden aankomen. nadat het busje vol zat 7 personen zijn we terug vertrokken naar de parking een rit van +/-10 minuten.

  We zijn altijd vriendelijk behandeld geweest door het personeel.
  De chauffeurs reden ook voorzichtig en respecteerden de verkeersregels (met een andere firma in Zaventem hebben we dit al anders ervaren met rally toestanden).

  De prijs van de parking was zeer gunstig 21 euro voor 4 dagen.
  Wel last minute geboekt.

  Ik zou deze parking opnieuw boeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Klantenservice Parkos

  De Vliegher 11-05-2018

  Door een samenloop van omstandigheden o.m. 40' wachttijd om met shuttledienst van parking Parkos naar luchthaven te vertrekken-hebben we helaas onze vlucht gemist. Bij terugkomst op parking toonden de medewerkers niet de minste empathie. Onze voor 4 dagen gereserveerde plaats die we noodgedwongen dienden te verlaten moesten we opnieuw betalen indien we s anderdaags zouden terugkeren voor het nemen van de eerstvolgende vlucht. Moraal van het verhaal: hier zien ze ons nooit meer terug. Goedkoop = miskoop

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  Parking Zaventem

  Charleroi? Nooit meer

  Herwig hemeleers05-04-2018

  Woensdag 28/3 na extra files circa 30 minuten later aangekomen- 30 minuten vooraf verwittigd. Enkele minuten later, samen met nog 1 koppel en 1 dame ingestapt voor vertrek naar luchthaven. Chauffeur krijgt dan een telefoontje- bleek nadien van een volgende klant, stapt uit zonder ons te informeren en begint een overduidelijk prive-gesprek op GSM naast de schuttle. Na ruim 10 minuten draait een wagen waarin 2 volwassenen en 1 klein kind de parking op en rijdt naar achteraan de parking, 10 minuten later zijn ze nog steeds niet bij de inrit aan de shuttle. Ik wijs de chauffeur op feit dat wij en de dame stilaan in tijdnood raken, stel voor dat hij de parking oprijdt om aan hun wagen zelf de uitgebreide bagage op te pikken en krijg als antwoord dat ik maar op tijd moest gekomen zijn (2uur op voorhand...). Retourvlucht op woensdag 4/4 heeft ruim 1,5 uur vertraging (aankomst 00.15 ipv 22.55. Ik stuur SMS vanop Tenerife om 16u, zonder enige reactie. Bel bij aankomst om 00.30 (pick up bagage) en krijg antwoord dat ik -op mijn kosten- taxi moet nemen. Naar parking (20€ kost). Vraag waarom zij geen SMS retour stuurden: "als wij dat voor al onze klanten moeten doen..." Dit was nochtans geen normale situatie.. Beide heren(bewaking) hadden er blijkbaar nog lol in dat ik mij aan situatie ergerde en hielden parmantig een A4 blad voor mijn neus dat shuttle enkel rijdt van 04.00 tot 24.00. Op kopie reservering staat dit NERGENS vermeld, en bij aankomst was het bureautje gesloten(en rolluiken toe) dus nergens boodschap schuttle uren leesbaar. Kan maar 1 ding stellen: absoluut gebrek aan klantgericht service of vriendelijkheid. Volgende beter, maar wel elders.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Zeer flexibel bij annulering

  Seydi04-04-2018

  Ik had gereserveerd bij de verkeerde luchthaven. Echter deden ze niet moeilijk en hebben last-minute mijn reservatie geannuleerd zodat ik opnieuw (bij de juiste) reserveren. TOP!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Parkos

  Uw beoordeling