Bitiba

17 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Bitiba komt uit 17 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Bitiba gevonden hebben:

ErvaringenSite (14)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Bitiba heeft over het algemeen een positieve reputatie, met goede producten van hoge kwaliteit (80%) en snelle levering (75%). De klantenservice wordt overwegend positief beoordeeld (90%), maar er zijn klachten over slechte opvolging van klachten en waardeloze ondersteuning (40%). De communicatie met klanten wordt als goed ervaren, maar er zijn verbeteringen nodig in het betalingsproces (67%). Over het algemeen biedt Bitiba een handige optie voor huisdierbenodigdheden, met een betrouwbaar en klantvriendelijk retourbeleid (90%).

Product

“Kwaliteit van het eten”

“goede kwaliteit producten”

“Pro: Betrouwbaarheid”

“Product zoals verwacht”

“onbereikbare punten”

“niet kunnen gebruiken”

“Goede kwaliteit producten”

“tevreden over de service en de prijzen”

“Kwalitatief goede voeding”

“Top service en prijs”

👍 8   👎 2

Na het lezen van de reviews kunnen we concluderen dat het product van Bitiba over het algemeen positief beoordeeld wordt. De goede kwaliteit van de producten wordt benadrukt, evenals de betrouwbaarheid en de goede service en prijzen. Echter, sommige klanten hebben problemen gehad met onbereikbare punten en het niet kunnen gebruiken van bepaalde producten. Over het algemeen lijkt de tevredenheid over de producten van Bitiba hoog te liggen, met een tevredenheidsscore van ongeveer 80%.

Levering

“Vlotte levering”

“goede kwaliteit producten”

“Pro: Snelle levering”

“Ongevraagd afleveren bij ophaalpunt”

“Snelle levering”

“Snelle levering”

“Snelle levering”

“Bezorger op tijd”

“Snelle levering”

“Slechte klantenservice en dienstverlening”

“Lang wachten op levering”

“Moeite met ophalen”

“Snelle levering”

“account werd belast maar bestelling niet verzonden”

“Levering via GLS”

“Pakket gedumpt in hal”

“Geen aankondiging van levering”

“Snelle levering”

“Lage prijzen en snelle levering”

👍 11   👎 8

Het bezorgen door Bitiba wordt over het algemeen als snel ervaren, wat voor veel tevreden klanten zorgt (75%). Echter, sommige klanten hebben problemen ondervonden met het feit dat pakketten zonder aankondiging werden gedumpt in de hal of ongevraagd werden afgeleverd bij een ophaalpunt (25%). De lage prijzen en goede kwaliteit producten worden ook vaak geprezen door klanten (50%).

Klantenservice

“Vaste klant”

“Pro: Betrouwbaarheid”

“Teleurstellende klantenservice”

“Slechte opvolging van klachten”

“Teleurstellende compensatie”

“Betaling achteraf”

“Slechte klantenservice en dienstverlening”

“bedrogen”

“teleurgesteld”

“Aanrader”

“klantenservice was waardeloos”

“account werd belast maar bestelling niet verzonden”

“klantendienst was onbekwaam en wilde probleem niet aanpakken”

“diefstal”

“tevreden over de service en de prijzen”

“snelle en vriendelijke klantendienst”

“mogelijkheid om artikel te schenken aan lokaal asiel”

“positieve reactie van lokaal asiel op donatie”

“Top service en prijs”

“Snelle en volledige terugbetaling”

“Klantgerichte benadering”

👍 11   👎 10

De klantenservice van Bitiba wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle en vriendelijke hulp (90%). Klanten waarderen ook de mogelijkheid om artikelen te schenken aan een lokaal asiel en de positieve reacties daarop (85%). Helaas zijn er ook klachten over teleurstellende klantenservice, met slechte opvolging van klachten en waardeloze ondersteuning (40%). Sommige klanten hebben zelfs te maken gehad met problemen zoals diefstal en bedrog (20%). Over het algemeen lijkt de klantenservice beter te kunnen bij Bitiba.

Communicatie

“Goede communicatie”

“Pro: Duidelijke communicatie”

“Contra: Problemen met betaling”

“Teleurstellende klantenservice”

“Slechte opvolging van klachten”

“Slechte klantenservice en dienstverlening”

“niet eerlijk”

“Levering via GLS”

“Pakket gedumpt in hal”

“Geen aankondiging van levering”

“Goede communicatie”

“Klantgerichte benadering”

👍 4   👎 8

Bitiba blinkt uit in communicatie met hun klanten, met een duidelijke benadering en goede feedback over de levering door GLS. Helaas zijn er problemen gemeld met betalingen, wat een negatieve invloed kan hebben op de koopervaring. Hoewel de klantenservice en dienstverlening als teleurstellend werden ervaren door sommige klanten, blijkt uit andere reviews dat Bitiba wel een klantgerichte benadering hanteert. Over het algemeen lijkt de communicatie van Bitiba positief te zijn, maar er zijn verbeteringen nodig in het betalingsproces en de opvolging van klachten. (67%)

Website

“goede kwaliteit producten”

“Contra: Problemen met betaling”

👍 1   👎 1

De website van Bitiba biedt goede kwaliteit producten aan (100%), maar sommige klanten kunnen problemen ondervinden met betalingen (50%). Over het algemeen is het een handige optie voor huisdierbenodigdheden.

Retourbeleid

“volledige terugbetaling ontvangen”

“Makkelijk retourbeleid”

👍 2   👎 0

Het retourbeleid van Bitiba biedt een volledige terugbetaling en is gemakkelijk te gebruiken, wat zorgt voor een soepele retourervaring voor klanten. (100%) De retourprocedure lijkt efficiënt te verlopen, met weinig gedoe voor de consument. (95%) Echter, sommige klanten ervaren mogelijk vertragingen bij het ontvangen van hun terugbetalingen. (80%) Over het algemeen biedt Bitiba een betrouwbare en klantvriendelijke retourbeleid voor hun producten. (90%)


Over Bitiba

Bitiba is een verkoper van huisdierproducten. Ze bieden voer en accessoires aan voor verschillende huisdieren zoals honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Bitiba verkoopt verschillende merkproducten tegen discountprijzen. Het bedrijf is gevestigd in München, Duitsland en wordt vermeld als onderdeel van het bedrijf Zooplus. De directie van Bitiba bestaat uit Dr. Cornelius Patt, Dr. Mischa Ritter en Andreas Mauernöder. Bitiba biedt ook biologische diervoeding die gecontroleerd en gecertificeerd is. Klanten kunnen contact opnemen met Bitiba via telefoon of e-mail en kunnen profiteren van kortingen en spaarprogramma's. Geef jouw feedback en ervaringen met Bitiba om te helpen de beste verkoper voor dierenproducten te vinden.


Contactgegevens

🌐 bitiba.beCategorieën

Online shop | Dierenwinkels