ErvaringenSite

  Ervaringen Gaypartner.be

  Ben je op zoek naar een homoseksuele relatie of gewoon een leuke date met een man? Ben je Tinder en Grindr beu? Kijk eens op Gaypartner.be. Wat anderen vinden van Gaypartner.be lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf ervaring met Gaypartner.be? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina en vertel je ervaring, zo help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Over Gaypartner.be

  Gaypartner.be is een online datingplatform voor homo's. Je kan er op het betrouwbare online datingplatform op zoek gaan naar de perfecte partner. Op de site kan je gratis winks, flirts en openingszinnen versturen naar elk lid en leuke profielen opslaan als favoriet. Gaypartner.be is de grootste gay dating website, je leert er dus zeker wel iemand kennen die je leuk vindt. Als je zin hebt in een (spannende) date ben je bij Gaypartner.be aan het juiste adres. Het bedrijf zorgt voor een veilige en vertrouwelijke omgeving voor homoseksuele mannen om er een leuke date te vinden.


  Enkele tips voor online dating!

  Diensten van Gaypartner.be

  Bij Gaypartner.be kan je je inschrijven om een (spannende) date te vinden met leuke mannen uit je buurt. Na het inschrijven kan je al snel contact opzoeken met de actieve leden. Je kan er gebruik maken van een gemakkelijke zoekfunctie om snel de juiste persoon te vinden. Je kan gratis een knipoogje, een flirt of een berichtje sturen. Respecteer elkaars grenzen en ga samen op ene leuke date, misschien bloeit er wel iets moois tussen jullie.

  Klachten of vragen voor Gaypartner.be

  Heb je vragen of een klacht over Gaypartner.be? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, per post of via de telefoon. Gaypartner.be heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Gaypartner.be? Heb je er snel iemand leuks leren kennen? Laat het weten in de reviews! Potentiële gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Gaypartner.be. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je in te schrijven bij Gaypartner.be? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Gaypartner.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  2.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.4
  Service
  rating
  2.4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  pure oplichterij!!!

  Ik ben meer dan 2 maand actief geweest op GayPartner, heb met veel "gasten" contact gehad en, naïef als ik was, had ik niet door wat er écht aan de hand was: pure geldklopperij! Je chat niet of zeer zelden met echte gasten die op een date uit zijn, nee: je wordt aan het lijntje gehouden, geil gemaakt en als je dan concreet wil afspreken hebben ze een reeks excuses: nu geen tijd, nog te vroeg, eerst elkaar beter leren kennen op deze site (=betalen),... Credits kopen is gemakkelijk en iedere keer denk je: "nu gaat het lukken". Voor ik het doorhad, had ik bijna €2500 gelaten om er zonder ook maar één date bekaaid van af te komen! WEGBLIJVEN en niet in de val trappen is de boodschap!

  Door: Johanosa16-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  SCAM

  Deze website is niet echt. Er zit een een soort van call centre achter die ervoor moeten zorgen dan mensen credits blijven kopen. De fictieve profielen zorgen ervoor wat de nieuwkomer op de website wilt horen en smoesjes verzinnen dat zij niet kunnen afspreken. Laat staan op een andere platform verder een gesprek te voeren.

  Door: Bob04-08-2019
  Benoit29-03-2020

  Gisteren serieus gekwetst geweest al in het eerste bericht van een van die fictieve profielen die mensen aan het lijntje houden om ze credits te doen kopen. Ik raad iedereen aan, als je denkt een serieus persoon te hebben gevonden, om het gesprek op een ander platform of ander kanaal voort te zetten, bv whatsapp. Idem dito voor grindinggay.be.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  bedrog

  6 maanden ben ik er geweest en ook ik ben bedrogen. Het zijn scammers die op je gevoel inspelen en het heeft echt meer nodig om eruit te gaan; 800 euro heb ik erop uitgegeven aan een persoon die in 6 maanden geen tijd gevonden heeft om af te spreken. Het heeft me 6 maanden gekost om dit te weten. Ook het rapporteren van iemand doet niets; ze moeten al meer dan 1 personen hebben die erover klagen (over dat profiel). Je bent beter af door op café te gaan en een blauwtje te lopen, daar heb je nog waar voor je geld (drank) dan op deze klote site te zitten. Spelen met de gevoelens van een andere maakt je echt een klein zielig persoontje. Deze soort websites moeten ze verbieden.

  Door: Wannes29-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bedrog

  Bedrog

  Door: jabd24-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Site is een en al bedrog

  een date met een profiel is niet mogelijk, het zijn allemaal fictieve profielen, ze willen je zoveel mogelijk cretits laten kopen, maar afspreken met jou doen ze niet, ze beloven veel, jij bent voor hen de ware, ze geven heel veel om jou maar ze hebben het zo druk, dat afspreken nooit lukt. bedriegers zijn het, klacht neerlegen is de enige manier om deze bedriegers van de sites te krijgen

  Door: Jean Paul Moons02-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Gaypartner.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gaypartner.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Gaypartner.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gaypartner.be actief?

  Gaypartner.be is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gaypartner.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.