Is Second Love betrouwbaar? Review, fake accounts en opzeggen

Is Second Love betrouwbaar? Review, fake accounts en opzeggen
Dating

Datingsites zijn er in overvloed en niet alleen voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een nieuwe partner. Het is daarom goed dat je op ErvaringenSite terecht kunt. Je vindt er reviews over datingsites die betrouwbaar zijn. Uit ervaring weten wij dat veel leden hun Second Love ervaringen plaatsen om op die manier andere gebruikers van de site te laten weten wat hen te wachten staat. Als jij wilt weten of Second Love betrouwbaar is raden we je aan dit artikel te lezen. Zo kom je te weten of deze site de juiste voor jou is.

Wat is Second love?

Second love België is een datingsite die zich voornamelijk richt op mensen die op zoek zijn naar contacten buiten hun huwelijk of relatie. Je vindt er leden die dat in het geheim willen doen, maar ook mensen die dat doen met medeweten van hun partner. Met dat idee in gedachten heeft het bedrijf achter de site, Brunique BV in Delft, de second love app ontwikkeld. Op die manier kun je veilig chatten, ook als je bijvoorbeeld op zakenreis of single reizen bent.

Hoe werkt Second love?

De datingsite second love werkt net zoals bijvoorbeeld Facebook met profielen. Je laat in je profiel zien wie je bent, welke vakantie activiteiten je leuk vindt en waar je hart sneller van gaat kloppen. Zelf kun je profielen en foto's van andere gebruikers bekijken en elkaar berichtjes en likes sturen. Het aanmelden is gratis, maar om van alle functies op deze site gebruik te maken zul je een betaald abonnement moeten afsluiten.

Fake accounts en second love

Er wordt nog weleens beweerd dat datingsites gebruik maken van nep accounts om betalende klanten te lokken en aan het lijntje te houden. Deze datingsite controleert nieuwe profielen handmatig en voorkomt zo dat er fake accounts gebruikt worden. Uit de second love ervaringen van gebruikers komt naar voren dat het grootste deel van de accounts gebruikt worden door echte mensen en dat er maar een paar sporadische profielen te vinden zijn die niet echt zijn of nauwelijks gebruikt worden. Er is zelfs een speciaal forum in het leven geroepen om nepprofielen te melden zodat gebruikers elkaar kunnen helpen.

Is Second love betrouwbaar?

Naast de controle op fake profielen doet Second Love nog meer om zo betrouwbaar mogelijk te zijn. Klanten kunnen heel snel besluiten ergens lid te worden en daarom zorgt deze datingservice voor:

Een beveiligde site

Second love zorgt er voor dat alle persoonlijke gegevens van klanten en gebruikers beschermd worden door middel van een SSL-certificaat.

Grote landelijke reclamecampagnes

Door vaak reclame te maken in onder meer de Telegraaf en de Volkskrant kennen veel mensen second love al. Zoals het gezegde luidt vangen hoge bomen veel wind en als deze site klanten benadeeld zou hebben dan had je dat allang gehoord in de media of gelezen in second love reviews.

Veilige betaalmethoden

Second love maakt gebruik van veilige en zekere methodes zoals creditcards, iDEAL, PayPal en Bancontact.

Makkelijk Second love opzeggen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet langer lid wilt zijn van deze datingsite. Hoe kun je dan je abonnement bij second love opzeggen? Het eerste wat je in dat geval moet doen is inloggen in je account om het speciale opzegformulier in te vullen en op te sturen. Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, is jouw lidmaatschap opgezegd. In de lijst met veelgestelde vragen op de site vind je meer informatie over dit onderwerp. Het geeft een goed beeld over de betrouwbaarheid van een dating app wanneer je gemakkelijk kunt opzeggen.

Een eerste ontmoeting

Wat kun je gaan doen als je besluit om je chatpartner te gaan ontmoeten? Kies je voor een romantische wandeling, ga je voor een spannende nacht in een hotel of wil je direct bij een reisorganisatie een droomvakantie boeken? Misschien is het een goed idee om eerst een diner voor twee te organiseren om elkaar in het echt te leren kennen. Als de vonken er dan vanaf vliegen kun je altijd nog bijzondere plannen smeden.

Ervaringen en reviews Second love

Het merendeel van de betalende gebruikers van deze datingsite is bovengemiddeld tevreden over wat de site hen te bieden heeft. Vooral het feit dat ze er mensen kunnen vinden die net als zij dezelfde behoefte hebben zorgt voor veel waardering. Door de ervaringen van andere te lezen zul je snel overtuigd worden dat second love betrouwbaar is en jou ook de fun kan bieden die je zoekt.

Meer Dating